ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Alternative
- Контакти:
Re: Новите собственици на Ботев кацнаха в София
Наистина ми е интересно как ще стане тази сделка след като селяка има запор на акциите?!
Отделно има и административни забавяния около една сделка...Трябва да платят на Кръстева за да се махне този запор,освен ако селяка преди това не ги е прехвърлил на 3-то лице!

Alternative написа:Наистина ми е интересно как ще стане тази сделка след като селяка има запор на акциите?!Отделно има и административни забавяния около една сделка...Трябва да платят на Кръстева за да се махне този запор,освен ако селяка преди това не ги е прехвърлил на 3-то лице!
абе по-добре Кръстева да го осъди и да му вземе отбора ....предпочитам го 100 пъти тоя вариянт пред тези италянски мангали "бизнесмени"
- PLOVDIV PEE 1912
Не знам кой ще вземе отбора,но вече съм сигурен ,че митьо е свършен.
PLOVDIV PEE 1912 написа:Не знам кой ще вземе отбора,но вече съм сигурен ,че митьо е свършен.
Мда, ерата в която медиите ни разбираха свършва, ся селянията ще продължи, но сельо няма да го има (поне не и на преден план) и медиите ще има да се маят "тия па от кво не са доволни пак, нали имат шансове да се спасят и тая година".
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Не знам кой ще вземе отбора,но вече съм сигурен ,че митьо е свършен.
ако бяхме направили една сметка и всеки фен през последните 10 години да пуска по 2-5-10 лева вече щяхме да имаме да си купим БОТЕВ и да го продадем на истински ботевисти...
мен ми е чудно гонг (едитсвени от всички май че) т.е. ВВ как са знаели кога кацат тези и как занят че няма да ходят в ПВ а остават в СФ и си отиват утре? Бая вътрешна инфо тук ... а се кълнат че иначе не знаят и Селото не си дига мобилния ...
- PLOVDIV PEE 1912
Yobs1912 написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Не знам кой ще вземе отбора,но вече съм сигурен ,че митьо е свършен.
ако бяхме направили една сметка и всеки фен през последните 10 години да пуска по 2-5-10 лева вече щяхме да имаме да си купим БОТЕВ и да го продадем на истински ботевисти...
Е ся ,основния спонсор на Берое е продал акциите на клуба на ...................феновете!!!!!!!!!!
Може би ,това ще е първия български клуб с управление по западен модел.
- PLOVDIV PEE 1912
fen fen написа:мен ми е чудно гонг (едитсвени от всички май че) т.е. ВВ как са знаели кога кацат тези и как занят че няма да ходят в ПВ а остават в СФ и си отиват утре? Бая вътрешна инфо тук ... а се кълнат че иначе не знаят и Селото не си дига мобилния ...
Те са софийска медия.Ако нещо се случва в София те са на линия,ако ли не .............
Момчета с какво тези италиански собственици и футболистите им са по-добри от христолов?От Локо съм,но замислете се!Мислите ли,че е по-добре да имате собственик като Д.Х.,но в италиански вид?Като ще го махате нека е поне за нещо по-добро,а не колкото да почешете крастата...Не знам вие си знаете 

- sven_goran
- Контакти:
Голяма смешка са тези снимки!
Т. нар. "купувачи" изглеждат като фенове на Фулъм изпуснали полета си за днешния мач
Т. нар. "купувачи" изглеждат като фенове на Фулъм изпуснали полета си за днешния мач