ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Новите собственици на Ботев кацнаха в София

Мнениеот Alternative » 17 сеп 2009 19:33

Наистина ми е интересно как ще стане тази сделка след като селяка има запор на акциите?! :shock: Отделно има и административни забавяния около една сделка...Трябва да платят на Кръстева за да се махне този запор,освен ако селяка преди това не ги е прехвърлил на 3-то лице!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
bultras12
Контакти:

Мнениеот bultras12 » 17 сеп 2009 19:35

Alternative написа:Наистина ми е интересно как ще стане тази сделка след като селяка има запор на акциите?! :shock: Отделно има и административни забавяния около една сделка...Трябва да платят на Кръстева за да се махне този запор,освен ако селяка преди това не ги е прехвърлил на 3-то лице!

абе по-добре Кръстева да го осъди и да му вземе отбора ....предпочитам го 100 пъти тоя вариянт пред тези италянски мангали "бизнесмени"

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 сеп 2009 19:46

Не знам кой ще вземе отбора,но вече съм сигурен ,че митьо е свършен.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 17 сеп 2009 19:48

PLOVDIV PEE 1912 написа:Не знам кой ще вземе отбора,но вече съм сигурен ,че митьо е свършен.

Мда, ерата в която медиите ни разбираха свършва, ся селянията ще продължи, но сельо няма да го има (поне не и на преден план) и медиите ще има да се маят "тия па от кво не са доволни пак, нали имат шансове да се спасят и тая година".
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 17 сеп 2009 19:49

PLOVDIV PEE 1912 написа:Не знам кой ще вземе отбора,но вече съм сигурен ,че митьо е свършен.

ако бяхме направили една сметка и всеки фен през последните 10 години да пуска по 2-5-10 лева вече щяхме да имаме да си купим БОТЕВ и да го продадем на истински ботевисти...

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Мнениеот fen fen » 17 сеп 2009 20:06

мен ми е чудно гонг (едитсвени от всички май че) т.е. ВВ как са знаели кога кацат тези и как занят че няма да ходят в ПВ а остават в СФ и си отиват утре? Бая вътрешна инфо тук ... а се кълнат че иначе не знаят и Селото не си дига мобилния ...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 сеп 2009 20:07

Yobs1912 написа:

ако бяхме направили една сметка и всеки фен през последните 10 години да пуска по 2-5-10 лева вече щяхме да имаме да си купим БОТЕВ и да го продадем на истински ботевисти...

Е ся ,основния спонсор на Берое е продал акциите на клуба на ...................феновете!!!!!!!!!!
Може би ,това ще е първия български клуб с управление по западен модел.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 сеп 2009 20:09

fen fen написа:мен ми е чудно гонг (едитсвени от всички май че) т.е. ВВ как са знаели кога кацат тези и как занят че няма да ходят в ПВ а остават в СФ и си отиват утре? Бая вътрешна инфо тук ... а се кълнат че иначе не знаят и Селото не си дига мобилния ...

Те са софийска медия.Ако нещо се случва в София те са на линия,ако ли не .............

marjb

Мнениеот marjb » 17 сеп 2009 20:28

Момчета с какво тези италиански собственици и футболистите им са по-добри от христолов?От Локо съм,но замислете се!Мислите ли,че е по-добре да имате собственик като Д.Х.,но в италиански вид?Като ще го махате нека е поне за нещо по-добро,а не колкото да почешете крастата...Не знам вие си знаете :)

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 17 сеп 2009 20:29

Голяма смешка са тези снимки!
Т. нар. "купувачи" изглеждат като фенове на Фулъм изпуснали полета си за днешния мач :lol:

Върни се в “Ботев”