"Благодарствено" писмо от феновете на Ботев Пд към БФС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: "Благодарствено" писмо от феновете на Ботев Пд към БФС

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 фев 2013 16:46

kamenitza написа:
Viktor4o_Rs написа:Не станаха ли много отбори, които са сами срещу всички ? То не бяха Левски, не бяха ЦСКА, сега вие :lol: :lol: :lol: Иначе съм съгласен, че часът е неудобен, това е само заради скапаните телевизии. Но с изказвания като тези на тъпото говедо Кривия не можете да предизвикате никаква симпатия, след като не ние сме настоявали и сме правили програмата. ;) И за съжаление, мисля си че пак ще си имате оправдание след мача на "Овча Купел", но да видим.

Що се сърдиш на Кривия, за това че е завишил бройката на стадиона ви ли???

Аз не мога да се сърдя на един тъпунгер и простак, затова че е такъв. Тези които ще му се сърдите, сте вие, защото е доказано многократно, че един тъп и невъзпитан човек не може да управлява и ръководи ни фирма, ни отбор, ни нищо :roll: Вие щом му се кефите - ваш проблем. След първите 2 кръга когато тръгнете да гоните Кривия и Кауна, се надявам да си припомниш тези неща, които ти пиша сега. ;)
Изображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 08 фев 2013 17:22

Наско,неразбрах ,ти пили си хапчетата или не???"БОРАТ",наричат собственника на Левски,а г-н Ц.Василев е собственника на Ботев П-в.И незнам моята учителка на какво ме е научила,но твоята май на нищо нете е научила.И да наборът е верен.
п.п.Ако обичаш сега мини и си изтрий всички неграмотни пасквали дето си ги писъл,или ще затвардиш мнението ми за теб ,че си .............. :!:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 08 фев 2013 17:29

От маршрутката се обидиха, въпреки, че Кривия им направи комплимент с бройката като я завиши чувствително.

А, да... при тях работят само нобелови лауреати като Овчата главЪ, както и русИнската фракция "Ний сми ЕнтИлектуалци".
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 08 фев 2013 17:36

Raoul_Duke написа:От маршрутката се обидиха, въпреки, че Кривия им направи комплимент с бройката като я завиши чувствително.

А, да... при тях работят само нобелови лауреати като Овчата главЪ, както и русИнската фракция "Ний сми ЕнтИлектуалци".

Викторе ,ето го отговора :!:

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 11 фев 2013 23:57

Muscarin написа:ТВ7 не е собственост на Цветан Василев. Не го ли разбрахте вече или си баете по навик?

Bulgaria news за първи път съобщи на 11 юли, че се водят преговори за продажбата на ТВ7. Телевизията вече е продадена. Новият собственик е инвестиционният фонд Alegro Capital. Bulgaria news не разполага с официална информация за стойността на сделката.

http://potv.eu/393312.html

Не знам дали си вярваш?Не знаеш за нещо свързано с твоя отбор,което всички други знаят.......или се правиш ,че не знаеш...
Локо завинаги!!!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 12 фев 2013 09:28

ТВ7,все още е собственност на Ц.В.,но за всичките тези простотий е виновен само и единственно додука.
п.п. Барек,ти ли ще си новият поп Кръстьо за нас ???? Помисли си хубаво и не се заиграваи с феновете на БПФК1912. :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Ботев”