Тема за Борислав Димитров
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Боби Димитров: Гаврата с Ботев е на финал
Коментара е че мангалите и христолов имат 2-3 дни на разположение да бягат, защото ако лъжат ще бъдат излъгани и те жестоко!
-
- Контакти:
ДХ е скъсан - потвърдено ми беше днес.. адски закъсал и наистина краят идва. Аз лично съм скептик за това с италианците... И въпреки това съм оптимист, че сме близо до освобождението, защото наистина няма накъде. А сега и този коментар допълнително потвърждава това, което чух днес.. явно и Боби знае това-онова. Мисля, че ще си върнем Ботев, без да даваме нищо в замяна, поне нищо повече от тези мъчения 10 години.
- Alternative
- Контакти:
flashfreak написа:ДХ е скъсан - потвърдено ми беше днес.. адски закъсал и наистина краят идва. Аз лично съм скептик за това с италианците... И въпреки това съм оптимист, че сме близо до освобождението, защото наистина няма накъде. А сега и този коментар допълнително потвърждава това, което чух днес.. явно и Боби знае това-онова. Мисля, че ще си върнем Ботев, без да даваме нищо в замяна, поне нищо повече от тези мъчения 10 години.
Логично е така,но от кой ти беше потвърдено?

Защо се заблуждавате, че след като се отървем от селяка гаврата с него ще свърши??? - Тоя глупав селяндур до сега не се замисли, какво причини на наследниците си, на всички носещи омразната фамилия - Христолов... Честито селски, теб и наследниците ти ще те проклинат за това, което им причини поколения наред!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
-
- Контакти:
Alternative написа:flashfreak написа:ДХ е скъсан - потвърдено ми беше днес.. адски закъсал и наистина краят идва. Аз лично съм скептик за това с италианците... И въпреки това съм оптимист, че сме близо до освобождението, защото наистина няма накъде. А сега и този коментар допълнително потвърждава това, което чух днес.. явно и Боби знае това-онова. Мисля, че ще си върнем Ботев, без да даваме нищо в замяна, поне нищо повече от тези мъчения 10 години.
Логично е така,но от кой ти беше потвърдено?
Не е от подлогите на Христолов, в това съм убеден, но има достатъчно информация, за да знае, че няма мърдане. Няма достатъчно информация обаче да ми каже нещо за италианците, каза ми "Знаем това, което и вие и се съмняваме както и вие...". Чакаме петък.
Има една малко невероятна теория, лансирана от недостоверни за мен източници... Че Христолов е излъгал италианците, които са давали пари през годините и ги е крал един вид и сега искат да поемат нещата в свои ръце, като бат Мити бил настъпал котето по опашката. Лично за мен това е най-добрият вариант включващ италианци, всичко друго ми се струва инсценирано. Доколкото разбрах .. "ама екипите били дошли.. ама било друго жълто и ги върнали.." Ала бала ми звучи това.
ПП: Някой тук писа.. че Ботев е управляван от едни и същи хора в последните 20 години, не 10, а 20.. Може да даде малко яснота.. Но аз когато го прочетох това си навързах Динпам, ДС, ДХ, мача с Олимпиакос по времето на брокерите.. Дали???
- botev_1912
- Контакти:
flashfreak написа:Доколкото разбрах .. "ама екипите били дошли.. ама било друго жълто и ги върнали.." Ала бала ми звучи това.
Днес Пичонито беше с фланелка Галекс - червена

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Canaries front
- Контакти:
Пичове незнам,но екипите май са ни най-малкия проблем . Гаврата продължава да е пълна,едно време мач на Ботев беше празник за града. Аз лично невярвам положението да се промени и след петък,дето се вика това кафе сме го пили вече . Едни и същи лъжи вече 10 г.,само незнам как може да има още хора, които да му се хващат на измислиците на ДХС. Искам да питам тея 350 човека или там колкото са били вчера,какво гледаха ,насладиха ли се на играта на отбора,на обстановката,защо са си тръгнали след 2-0,нали уж са там защото вярват на ДХС И ОТБОРА,защо не го подкрепиха до край. Ами В.Василев,какво реве сега ,че му било писнало,нима преди началото на сезона нямаше право на избор,на кой на страната застана той,а сега реве ,че нямало заплати,ами Васко вие го подкрепихте ти и останалите, които имитирате футбол в момента доло на терена. Сега ще си сърбате каквото сте си надробили. Дано момчетата горе са прави и края на ерата ДХС наистина да наближава,защото Ботев потъва доста бързо .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Canaries front написа:Пичове незнам,но екипите май са ни най-малкия проблем . Гаврата продължава да е пълна,едно време мач на Ботев беше празник за града. Аз лично невярвам положението да се промени и след петък,дето се вика това кафе сме го пили вече . Едни и същи лъжи вече 10 г.,само незнам как може да има още хора, които да му се хващат на измислиците на ДХС. Искам да питам тея 350 човека или там колкото са били вчера,какво гледаха ,насладиха ли се на играта на отбора,на обстановката,защо са си тръгнали след 2-0,нали уж са там защото вярват на ДХС И ОТБОРА,защо не го подкрепиха до край. Ами В.Василев,какво реве сега ,че му било писнало,нима преди началото на сезона нямаше право на избор,на кой на страната застана той,а сега реве ,че нямало заплати,ами Васко вие го подкрепихте ти и останалите, които имитирате футбол в момента доло на терена. Сега ще си сърбате каквото сте си надробили. Дано момчетата горе са прави и края на ерата ДХС наистина да наближава,защото Ботев потъва доста бързо .
Дано наистина да е близо финалът на тази агония! Нямаме повече време! тоя кърлеж трябва да бъде откъснат, пък ако ще и с хирургическа намеса!!! А що се отнася до влезлите вчера на мача, мисля си, че са или толкова болни ботевисти, че не могат да не влязат, или просто са се чудили къде да убият два часа...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- vivacanary
- Контакти:
И какво ще правим ако италианците са същата хава като селския? 

- PLOVDIV PEE 1912
vivacanary написа:И какво ще правим ако италианците са същата хава като селския?
Братле,не разбра ли, че никви италианци няма да купуват Ботев?