Още един повод за гордост на всички ботевисти!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

uppercut
Контакти:

Re: Още един повод за гордост на всички ботевисти!

Мнениеот uppercut » 14 яну 2013 11:35

Red_Neck написа:Браво на момчето!
Ама чак пък "още един повод за гордост......".
Да беше футболист от представителния отбор - да се гордее човек, да беше футболна награда - още повече!
Но, спечелен покер турнир от фен на отбор и това да е повод за гордост ......:)
Виж, ако инвестира част от средствата в отбора или ....... агитката - тогава ще е повод за нещо:)
Без никаква нотка на заяждане, ама Вие под тепетата доста сте се филмирали :)
Хайде лека седмица, и дано да не го погнат "наш'те хора" момчето.

Мисля че обиждаш голяма част от хората под тепетата като ги приравняваш към манталитета на част от хората които пускат подобни теми .....иначе си прав че това им е запазена марка

п.п Браво на момчето
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 яну 2013 11:39

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
Да беше футболист от представителния отбор - да се гордее човек, да беше футболна награда - още повече!
Виж, ако инвестира част от средствата в отбора или ....... агитката - тогава ще е повод за нещо:)
Хайде лека седмица, и дано да не го погнат наш'те хора момчето.[/qu Погледни темата,заглавието и сам си отговори.Много бултраси го познават от Трибуна Изток и от гостуванията.Аз лично съм разговарял само два пъи с него,но това е достъчно.Не знам как разбираш самата дума ,,заяждане'', ноаз разбирам изречението,,,,дано не го погнат наш'те хора момчето''.За какво да го погнат.Защото е фен на друг отбор,защото е спечелил престижна награда и е възхвалил името на България ли? Заповядайте във вторият кръг,предполагам нашите шефове като отговор на вашият жест ще отворят съседният сектор за желаещите да посетят мача и му посегнете.Изглежда ли ти като заяждане.Винаги има някой българин който да сложи дърва в казана на дявола за българи.

В Пловдив имате сериозен проблем - всичко го обръщате на бой и насилие.
Явно не си ме разбрал.
Словосъчетанието "наш'те хора" или "наш'те момчета" дълги години вече се използва за организации със съмнителна дейност и начин на опериране.
Та идеята ми бе, че понеже момчето е изкарало някой лев от наградния фонд ще е жалко да започнат да го притесняват "наш'те хора".
Далеч съм от мисълта, че аз самият съм част от въпросните хора.

.... и знай, "псевдо феновете", които се чудят кога с кой да се сбият изгониха много публика от стадионите.
Няколко пъти вече поздравих момчето, но за мен лично приз от покер турнир е последното нещо за което аз лично мога да бъда горд.

ПП: тази седмица в календарите на федерациите по Дартс, Боулинг и Табла има няколко интересни турнира :)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 14 яну 2013 11:40

uppercut написа:
Хайде лека седмица, и дано да не го погнат "наш'те хора" момчето.

Мисля че обиждаш голяма част от хората под тепетата като ги приравняваш към манталитета на част от хората които пускат подобни теми .....иначе си прав че това им е запазена марка

п.п Браво на момчето

Верно ли? Ама много сте късопаметни нещо вие от задното дворче на ВСИ. Когато Пиронкова печели, сте първите тупащи се в гърдите, че била локомотивка. Айде без лицемерие ако обичаш, а също така и теб ще помоля да не ми спамиш темата!

gilento93 написа:Нашия доколкото видях е имал 1 мил и половина на финалната маса и е бил предпоследен по пари,но пък ги е бил,което си е повод за радост.Аз ако съм на негово място тея 1,800 милн. 1,5 милиона ги оставя в чужда банка с другите си оправям живота в България.Да са му честити парите,заслужил си ги е. :)

Той живота си го оправи отдавна. Миналата година остана втори на друг турнир. Спечели само 600 000 :)

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 14 яну 2013 11:42

Red_Neck написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
Хайде лека седмица, и дано да не го погнат наш'те хора момчето.[/qu Погледни темата,заглавието и сам си отговори.Много бултраси го познават от Трибуна Изток и от гостуванията.Аз лично съм разговарял само два пъи с него,но това е достъчно.Не знам как разбираш самата дума ,,заяждане'', ноаз разбирам изречението,,,,дано не го погнат наш'те хора момчето''.За какво да го погнат.Защото е фен на друг отбор,защото е спечелил престижна награда и е възхвалил името на България ли? Заповядайте във вторият кръг,предполагам нашите шефове като отговор на вашият жест ще отворят съседният сектор за желаещите да посетят мача и му посегнете.Изглежда ли ти като заяждане.Винаги има някой българин който да сложи дърва в казана на дявола за българи.

В Пловдив имате сериозен проблем - всичко го обръщате на бой и насилие.
Явно не си ме разбрал.
Словосъчетанието "наш'те хора" или "наш'те момчета" дълги години вече се използва за организации със съмнителна дейност и начин на опериране.
Та идеята ми бе, че понеже момчето е изкарало някой лев от наградния фонд ще е жалко да започнат да го притесняват "наш'те хора".
Далеч съм от мисълта, че аз самият съм част от въпросните хора.

.... и знай, "псевдо феновете", които се чудят кога с кой да се сбият изгониха много публика от стадионите.
Няколко пъти вече поздравих момчето, но за мен лично приз от покер турнир е последното нещо за което аз лично мога да бъда горд.

ПП: тази седмица в календарите на федерациите по Дартс, Боулинг и Табла има няколко интересни турнира :)))

Бе кой те пита ти с какво би се чуствал горд? Питал ли те е някой? Това момче го познава половината ТИ.Естествено,ч е се гордеем и мнението ти изобщо не може да промени този факт! И въобще имаш ли си идея на какво високо ниво са турнирите от сериите на Покерстарс? Имаш ли си идея, че това момче пише история? Имаш ли си идея, че от тук нататък в тези среди името Димитър Данчев ще се произнася с уважение и респект? Ходи си играй таблата.А междувременно вземи изкарай едни 4-5 милиона ей така както си цъкаш табличка.
Последна промяна от Пловдив1912 на 14 яну 2013 11:45, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
the priceless
Контакти:

Мнениеот the priceless » 14 яну 2013 11:43

Браво на нашето момче!Един голям ботевист!

P.S.Стига сте прецаквали хубавата тема!
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 яну 2013 11:49

[quote="Пловдив1912"]

Верно ли? Ама много сте късопаметни нещо вие от задното дворче на ВСИ. Когато Пиронкова печели, сте първите тупащи се в гърдите, че била локомотивка. Айде без лицемерие ако обичаш, а също така и теб ще помоля да не ми спамиш темата!

Е това е! Вече каквото и да каже човек ще е безсмислено.
Да сравняваш АТП турнири с ...... покер турнири ?!?

Значи от мен да знаеш - когато покера стане олимпийски спорт пръв ще пусна тема за "Ботевист - пионер на българския покер".

Пичага, поздрави за успеха от мен!
Гепи мангите и пали гуменетките!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 14 яну 2013 11:56

Red_Neck написа:
Пловдив1912 написа:

Значи от мен да знаеш - когато покера стане олимпийски спорт пръв ще пусна тема за "Ботевист - пионер на българския покер".

Просто няма смисъл да се говори каквото и да било с теб! Айде довиждане.

[offtopic]http://gong.bg/view_article.php?article_id=321411[/offtopic]

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 14 яну 2013 12:22

Red_Neck написа:
Пловдив1912 написа:

Пич,айде да престанеш с това...Прочетохме и разбрахме мнението ти по темата,не е нужно да го налагаш повече. :evil:

Относно темата,респект пред фен на нашият отбор!Само Ботевъ!!!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 14 яну 2013 12:23

Red_Neck написа:
Пловдив1912 написа:

Браво на момчето за тази титла , трябват много умения и самоконтрол за нея .

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 14 яну 2013 12:27

Тоя пич ред_нек ли е там какъв е, изговори много глупости, но със сигурност е прав, че в града ни има много тъпи нечовеци. :lol: Пиронкова успяла, Митака успял, те почват да сравняват кое било по-престижно, кой от къв отбор бил и т.н... Наздраве!

Върни се в “Ботев”