Бултрасите получиха европейско признание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Re: Бултрасите получиха европейско признание

Мнениеот sudromanista73 » 18 дек 2012 16:18

tsonpen написа:
ivan56 написа:
tsonpen написа:И безспорният лидер на база съотношение жители на град/посещаемост - Лудогорец. Разград има около 33 хил. жители. Можете да сметнете колко трябва да е посещаемостта в другите градове спрямо жителите, като разделите на броя на отборите. Средно 12-13% от населението на Разград посещава двубоите на Лудогорец като плаща най-скъпите билети в А група.

ПР.отдела се включи както винаги.И какво искаш да кажеш с това че публиката ви е по многобройна от на Ботев?
По темата браво на феновете на Ботев.

Аз каквото съм имал, съм го казал. Чети внимателно! Не казвам, че е по-многобройна. В справката има още нещо забележително и го отбелязах, но скачате като ожилени. Не ви оспорвам бройката. Човек нещо да не каже, веднага ще има обидени, че няма само поздрави и ръкопляскания.
Оня фен на ЦСКА да си признае от кое градче около Разград е и кой е вторият отбор на който симпатизира за да видим кой е оня мач със 150 човека публика, нещо в което силно се съмнявам, че е истина. Но има хора, които могат да кажат дали е вярно. Аз обаче помня последния мач с участието на ЦСКА на който съм бил и смешната бройка червени фенове по трибуните на стадион "Васил Левски".
По вашата логика всички тук сме от ПР отдели, но на различни отбори. Или само феновете на Лудогорец сме ПР агенти, а вие сте правоимащи фенове.

Айде,малко по малко да свалиш балоните...Темата е за нас и нашите постижения.Дали мога да чета внимателно,мисля че ти не си човека,който ще определи.Винаги,бъди отворен и за друго мнение различно от твоето,ако се имаш за интелект какъвто се съмнявам да си. :!:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 дек 2012 16:50

А написано ли е в класацията, че ЦСКА през този сезон няма нито едно домакинство на собствения си стадион?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 18 дек 2012 21:02

Отговори на някои въпроси .Ботев УЛТРАС-БУЛТРАС.Луд горянино,процентно ако се гледа Пирин Гоце Делчев са преди вас,а ако влезат Марек ще са преди нас.Още когато сте изсичали гората за да направите селище Станке Димитров с 15 хилядно население население пълнеше 20 хилядният Бончук.Времената се менят.'Черноморец Бургас с Руси Гочев срещу Тракия 20000.Академик София-Славия София 20000.Преди няколко години една министърка каза ,,развито гражданско общество има само в агитките на пловдивските и софийските отбори.Ботев обаче няма официален фенклуб.Всичко се решава от лидерите на фракции.Отидеш ли на стадиона ти сваляш левите,десните,центристките и всякакви политически одежди.Феновете държат 10 процента от акциите на клуба.Реда се поддържа от стюарди излъчени от лидерите.Не знам кой и как хвърли факла на терена срещу Славия.но ще има вътрешно наказание.Едно излъчване от Т.И./ТРИБУНА ИЗТОК/ не е малко наказание.Ако всеки тръгне по пътя на ,,Свободен Ботев'' ще се намери един Цветан Василев който да вложи средства в бази и ДЮШ.Родителите на децата в гнездото на канарчетата не плащат такси със заповед на Цецо.Това което направиха Литекс,Лудогорец и това което правим ние трябва да е трамплина за отскачане от дъното.Грандовете Левски и ЦСКА ще имат конкуренция,а и пазар за български футболисти ,а не да правят селекции през 6 месеца с негри и латиноси.

silver1962
Контакти:

Мнениеот silver1962 » 19 дек 2012 00:42

Браво на Бултрасите. Следващата година да са двойно повече. :)

Върни се в “Ботев”