tsonpen написа:ivan56 написа:tsonpen написа:И безспорният лидер на база съотношение жители на град/посещаемост - Лудогорец. Разград има около 33 хил. жители. Можете да сметнете колко трябва да е посещаемостта в другите градове спрямо жителите, като разделите на броя на отборите. Средно 12-13% от населението на Разград посещава двубоите на Лудогорец като плаща най-скъпите билети в А група.
ПР.отдела се включи както винаги.И какво искаш да кажеш с това че публиката ви е по многобройна от на Ботев?
По темата браво на феновете на Ботев.
Аз каквото съм имал, съм го казал. Чети внимателно! Не казвам, че е по-многобройна. В справката има още нещо забележително и го отбелязах, но скачате като ожилени. Не ви оспорвам бройката. Човек нещо да не каже, веднага ще има обидени, че няма само поздрави и ръкопляскания.
Оня фен на ЦСКА да си признае от кое градче около Разград е и кой е вторият отбор на който симпатизира за да видим кой е оня мач със 150 човека публика, нещо в което силно се съмнявам, че е истина. Но има хора, които могат да кажат дали е вярно. Аз обаче помня последния мач с участието на ЦСКА на който съм бил и смешната бройка червени фенове по трибуните на стадион "Васил Левски".
По вашата логика всички тук сме от ПР отдели, но на различни отбори. Или само феновете на Лудогорец сме ПР агенти, а вие сте правоимащи фенове.
Айде,малко по малко да свалиш балоните...Темата е за нас и нашите постижения.Дали мога да чета внимателно,мисля че ти не си човека,който ще определи.Винаги,бъди отворен и за друго мнение различно от твоето,ако се имаш за интелект какъвто се съмнявам да си.