Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- the priceless
- Контакти:
Re: Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа
От 15 години не сме имали шанса да се борим за евротурнирите!Доверете се на ръководството!Само Ботев!
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ

- botev_plovdlv
- Контакти:
the priceless написа:Не знам,но някои от нашите фенове трябва да спрат с капризите си!Не знам какво толкова плачете?Стоилов може никога да не стане симпатичен на публиката,но за мен е по-важно Ботев да играе атакуващо и красиво!Дано да го постигне!Успех!За Цветан Василев думите са малко...Голям човек!
Браво още един човек който мисли като мен
the priceless написа:От 15 години не сме имали шанса да се борим за евротурнирите!Доверете се на ръководството!Само Ботев!
Абсолютно! Освен това Стоилов категорично заяви че ще играете правилен футбол, какъв по-голям гарант от това

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

dhk222 написа:botev_plovdlv написа:феро не е никакъв треньор.Като човек може да е добър ама за треньор не става
С Мъри случихте .Това кое поред разкриване ще му е?

-
- Контакти:
Трябва да приемем Мъри.Ние сме фенове на Ботев,а не на треньора.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Трябва да приемем Мъри.Ние сме фенове на Ботев,а не на треньора.
Абсолютно вярно.
Искам да видя в първите два кръга победи над Славия и Левски... и пак да говорим за "доброжелатели".
Всичко зависи от резултатите.