Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Мнениеот bnborisov » 12 дек 2012 16:53

Но пък кое точно трябва да ме кара да съм щастлив че е при нас ?
не трябва да си щастлив но защо да си и нещастен. на мен лично ми е все едно. Важното е отбора да ни равдва , ако ли не следващия треньр.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 дек 2012 16:57

Май взе да разбираш :lol: Ами шокирани сме ! Няма смисъл да ти обяснявам какво точно е направил , при положение че 90% от нас го ненавиждат явно си има причини , не мислиш ли ! Точно там е проблема , никой не знае как да реагира ! А работа не е свършил още а и не се знае дали ще свърши !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 дек 2012 17:03

bnborisov написа:
Но пък кое точно трябва да ме кара да съм щастлив че е при нас ?
не трябва да си щастлив но защо да си и нещастен. на мен лично ми е все едно. Важното е отбора да ни равдва , ако ли не следващия треньр.

Ами точно това казах в предната половина от цитата която си пропуснал ! Ще го търпя в името на отбора , но няма как да ми е безразличен , по скоро си мисля че е време за следващия :lol:

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 12 дек 2012 17:06

za nas e toj religiq написа:Май взе да разбираш :lol: Ами шокирани сме ! Няма смисъл да ти обяснявам какво точно е направил , при положение че 90% от нас го ненавиждат явно си има причини , не мислиш ли ! Точно там е проблема , никой не знае как да реагира ! А работа не е свършил още а и не се знае дали ще свърши !

ако трябва да съм искрен мисля, че не знаете защо го ненавиждате...част от вас заради някой коментар преди 25г други заради представянето на национлания под негово ръководство.. други повлияни от общото мнение..а трети трогнати от сълзите на Феро... подарете му една фенска карта безсрочна и готово!
Аз не мисля че имате причини да го ненавиждате..а ако имате...кажете ги.. и декларацията, която излезе в интернет една такава никаква:
"ние занем, ние помним..дръж се прилично.." какво сучите и усуквате..кажете си.. ние те ненавиждаме защото.. тогава и тогава направи така и така!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 дек 2012 17:11

NIKSANA написа:
za nas e toj religiq написа:Май взе да разбираш :lol: Ами шокирани сме ! Няма смисъл да ти обяснявам какво точно е направил , при положение че 90% от нас го ненавиждат явно си има причини , не мислиш ли ! Точно там е проблема , никой не знае как да реагира ! А работа не е свършил още а и не се знае дали ще свърши !

ако трябва да съм искрен мисля, че не знаете защо го ненавиждате...част от вас заради някой коментар преди 25г други заради представянето на национлания под негово ръководство.. други повлияни от общото мнение..а трети трогнати от сълзите на Феро... подарете му една фенска карта безсрочна и готово!
Аз не мисля че имате причини да го ненавиждате..а ако имате...кажете ги.. и декларацията, която излезе в интернет една такава никаква:
"ние занем, ние помним..дръж се прилично.." какво сучите и усуквате..кажете си.. ние те ненавиждаме защото.. тогава и тогава направи така и така!

И като му кажем какво ? Той да не би да не знае какво е правил и приказвал ? Просто феновете му казват че помним , и искаме с работата си да заслужи уважението ни , което в момента е 0 спрямо него !

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 дек 2012 17:22

Явно ви е било кеф да играете по села и паланка , че сте тръгнали да рипате против "Биг бос" ..Майните нямате угода и е въпрос на време Цецо Василев да ви спре кранчето и тогава пак ще се хващате за палците... :oops:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 13 дек 2012 09:43

bilyaletdinov написа:Явно ви е било кеф да играете по села и паланка , че сте тръгнали да рипате против "Биг бос" ..Майните нямате угода и е въпрос на време Цецо Василев да ви спре кранчето и тогава пак ще се хващате за палците... :oops:

+1 Много Точно казано

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 13 дек 2012 11:31

Феновете на Ботев, по точно тези които не искат Мъри е добре да знаят, че не те казват кой ще е треньор. Ако феновете казваха кой да бъде треньор на даден, то въпроса за идването на Мъри в Ботев нямаше да е на дневен ред. Просто Мъри щеше и в момента да бъде треньор на Левски.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 14 дек 2012 08:13

bilyaletdinov написа:Явно ви е било кеф да играете по села и паланка , че сте тръгнали да рипате против "Биг бос" ..Майните нямате угода и е въпрос на време Цецо Василев да ви спре кранчето и тогава пак ще се хващате за палците... :oops:

Ти нас не ни мисли. Винаги ще се оправим.За палците ако искаш ти можеш да се хванеш.
slabia_forever

Потребителски аватар
the priceless
Контакти:

Мнениеот the priceless » 14 дек 2012 13:23

Не знам,но някои от нашите фенове трябва да спрат с капризите си!Не знам какво толкова плачете?Стоилов може никога да не стане симпатичен на публиката,но за мен е по-важно Ботев да играе атакуващо и красиво!Дано да го постигне!Успех!За Цветан Василев думите са малко...Голям човек!
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”