Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

viktor_plovdiv65
Контакти:

Re: Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Мнениеот viktor_plovdiv65 » 12 дек 2012 04:24

za nas e toj religiq написа:И ние имаме 6-7 чужденци , не е там проблема ! Проблема за мен е че Феро е прекалено добър и културен човек , не е арогантен и надменен ,не е конфликтен и лицемерен и може би за това всички го харесваме ! Но пък от друга страна Василев е прав , за да постигаш успехи трябва да си точно темерут и егоцентрик ! За човек който ръководи толкова ресурси , мисля че има правилна преценка за нещата , но пък като видях мърльо в жълто черно и ми се доповръща :oops: Просто не знам как да си пречупя съзнанието и да се абстрахирам от факта че ми е от най антипатичните лица в БГ футбола :?

Много точно, не бих го казал по-добре.Не е само мое мнение...............

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 12 дек 2012 09:16

Don Rumen написа:
sudromanista73 написа:
Don Rumen написа:Ясен Петров е много добър Бг треньор, защо да не дойде? Какво му е прегрешението, че е професионалист и трябваше да намери начин да изхранва жена си и трите си деца ли?! Е как все на нас някой скача, обижда и т.н. сигурно сме му ръкопляскали и ни е обидил, невярвам. Осъзнайте се малко и най-вече освободете се от злобата.

Не ми отговори на въпроса преди Яшар...А относно него,защо мислиш беше кукла на конци в Левски?Защото беше добър?В мен няма капка злоба,при теб има тъй разпостраненото примиренчество независимо какво става около нас...

Е, как да не съм ти отговорил, преди да те обиди, публиката него обиждали ли го е или му е ръкопляскала? Ти, какво очакваш от него? Аплодисменти? Премиренчество при мен едва ли има, защото на колкото протести съм бил, ти едва ли си присъствал, но не в това е проблема. На мен футбола, който играхме до сега не ми харесва, затова приветствам смяната.

Спирам,до тук защото имам усещането че спорът вече взе да дълбае...Относно протестите,мосля че нито тук и сега е времето,да го показваме.Но много грешиш,като си мислиш че изтъкването им те прави по заслужил фен от всеки друг.Само да ти вметна,че аз съм фен не от вчера или онзи ден.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 12 дек 2012 12:12

balgarin написа:
СВОБОДЕН написа:Ръководството на Ботев трябва да има търпение и Мъри наистина може да изгради добър отбор. Всички вече знаят, че на него му трябва време за това. Ако бъде уволнен заради една загуба или лоша серия нищо няма да стане. Успех Мъри, като изключвам на мача с Левски.

Това важи и за Илиан Илиев в Левски. Ама вие имате ли го това търпение към него ;) ?
Не си съвсем прав. Илиан Илиев няма зад гърба си успехите на Мъри. По скоро Илиан прилича на Мъри преди да постигне тези успехи. С една разлика. Той няма своя Наско зад гърба. Ако не беше Наско, Мъри щеше да бъде уволнен в края на първия си сезон. Сега, ако Илиев не спечели титлата, много е вероятно Иво Тонев да го изгони. Това е негова отговорност, той е ръководител. Ние сме запалянковци и имаме право да критикуваме, дори да не сме прави. Аз лично някъде до средата на първата година от престоя на Мъри исках да го изритат на часа, но се видя, че не съм бил прав. Но Мъри вече е доказал, че може. Но трябва да имате предвид, че успехите няма да дойдат веднага. В Ботев не правете грешката по отношение на Мъри която направи Гриша Ганчев и онези "умници" от Анортозис. Мъри е утвърден треньор с успехи, Илиан Илиев още не е. Това е разликата.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 дек 2012 12:48

Не се сдържах, като четох мненията из страниците. Само едно ще попитам всички, които плят Мъри:
Дайте ми 1 друг треньор за последните 20 години, който успя от тази помия, в която се е превърнал бг футбола, чиито отбор да постави абсолютен рекорд по изиграни мачове в Европа за 1 сезон, 1/4 финал в Европа, влизане в ШЛ, и за 3 години спечели 2 купи, 1 супер купа и 2 шампионски титли. Не можете нали... лаици... Ясно ми е защо го плюете, защото докато вашите отборчета на пролет играеха по дискотеките и на масата, моя играеше в евротурнирите и победи стойностни средноевропейски отбори. Сълзите от радост, донесени от Мъри никой хейтър не може да ни ги отнеме. Като погледна назад, просто си спомням с усмивка този период, защото беше златен за съвременната история на Левски!
До всички майни - оставете го да си работи. Може да е всякакъв - включително и слаб тактик, но знае каква игра иска от отбора. А тази игра може да е всичко друго, но не и скучна и безрезултатна... Успех на Мъри!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 дек 2012 16:06

BadBoy написа:
za nas e toj religiq написа: Проблема за мен е че Феро е прекалено добър и културен човек , не е арогантен и надменен ,не е конфликтен и лицемерен и може би за това всички го харесваме ! Но пък от друга страна Василев е прав , за да постигаш успехи трябва да си точно темерут и егоцентрик !

Значи според Ц.В.. Юрген Клоп никога няма да постигне успехи.

Хахх , развесели ме :lol: Кое точно от българския манталитет и нрави сравняваш с немските :lol: Но пък като ми даваш сравнения , ето ти две Фъргюсън -Мауриньо ! Едва ли има по успели треньори от тях , както и по големи егоцентрици и самолюбци ! Не може да разберете недоволството ни , не се и опитвайте , няма да го проумеете ! Мразени сме от болшинството именно защото не може да ни разберете и продължавате да не ни разбирате ! Ние сме шовинисти , обичаме си нашето от все сърце и мразим чуждото с цялата си душа ! За нас център на вселената е Ботев от ПЛОВДИВ и всеки който е показал неуважение към него е мразен и нежелан на стадиона ни ! Всички пишещи от други отбори така и не разбрахте че недоволството ни не е породено от това какъв треньор идва на мястото на Феро , не сме недоволни дори от причините заради които се сменя ! Проблема е Кой идва ! Един доказал не веднъж неуважението си към отбора човек , мразен от всички ни ! Както писаха и други колеги , ако ще и шампионската лига да спечели с Ботев , ние няма как да го обикнем и приемем за един от нас ! Защото дори и тогава той няма да носи в сърцето си Ботев Пловдив ! Докато Феро , се разплака след мача с Етър , само след няколко месеца престой при нас ! Ето такъв човек искаме , такъв за който в сърцето му има място за нас ! Не знам какъв пример да дам ... все едно Гонзо да стане треньор на ЦСКА , еми ....... някой ще повярва ли някога че този човек ще стане цесекар и ще милее за този отбор ? Разбирам целите и замисъла на ръководството , със сигурност имат добър умисъл , но аз като фен как да се чувствам ? Хем да подкрепям любимия си отбор , хем да гледам най противната ми мутра да стои на челото му :x

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 12 дек 2012 16:14

za nas e toj religiq написа:Докато Феро , се разплака след мача с Етър , само след няколко месеца престой при нас ! Ето такъв човек искаме , такъв за който в сърцето му има място за нас !

Ако правилно разбирам "философията" ти : Феновете предпочитате човек, който поначало обича отбора, но не може да върши работата, за която е нает.. пред човек, за който Ботев Пд е бил един от многото отбори (може би и ще бъде), но си върши работата добре и отбора просперира?
Ето това е любов към отбора... !!!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 12 дек 2012 16:29

тва с любовта са едни отминали години, към 25 поне назад. Живота се промени, както и средата и ценностите. Аз предпочитам да мисля по-модерно макар да съм съвременик на онея "любовните" години. А да си мислим че ще дойде някой треньр от някъде си и ще стане ботевист :) това е смешно. Въпроса е да се върши работа.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 дек 2012 16:38

NIKSANA написа:
za nas e toj religiq написа:Докато Феро , се разплака след мача с Етър , само след няколко месеца престой при нас ! Ето такъв човек искаме , такъв за който в сърцето му има място за нас !

Ако правилно разбирам "философията" ти : Феновете предпочитате човек, който поначало обича отбора, но не може да върши работата, за която е нает.. пред човек, за който Ботев Пд е бил един от многото отбори (може би и ще бъде), но си върши работата добре и отбора просперира?

Не продължаваш да си от неразбиращите :lol: Аз няма да спра да подкрепям отбора било то и с най омразния ми човек на чело ! Но това трябва ли да ме кара да съм доволен и щастлив от факта ? Ти на кой отбор си фен ? Вероятно и ти имаш хора към които изпитваш нетърпимост , е ще се радваш ли ако някой от тях застане на чело на твоя отбор ? Феро не е бил човек който да симпатизира на нашия отбор , но и не е показвал с нищо че ни мрази , още повече да се е подигравал с нас ! Докато в момента идва точно такъв човек , пък бил той и най успелия треньор за тоя век ! Сори ама няма и не искам да го харесвам , пък макар и да върви отбора с него (което никак не е сигурно даже )!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 12 дек 2012 16:44

bnborisov написа:тва с любовта са едни отминали години, към 25 поне назад. Живота се промени, както и средата и ценностите. Аз предпочитам да мисля по-модерно макар да съм съвременик на онея "любовните" години. А да си мислим че ще дойде някой треньр от някъде си и ще стане ботевист :) това е смешно. Въпроса е да се върши работа.

Именно , ще го търпя единствено за да си върши работата , а впрочем каква е гаранцията че ще я свърши ? Никой не иска да става ботевист , най малко пък аз :lol: Но пък кое точно трябва да ме кара да съм щастлив че е при нас ?

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 12 дек 2012 16:49

za nas e toj religiq написа:
NIKSANA написа:

Не продължаваш да си от неразбиращите :lol: Аз няма да спра да подкрепям отбора било то и с най омразния ми човек на чело ! Но това трябва ли да ме кара да съм доволен и щастлив от факта ? Ти на кой отбор си фен ? Вероятно и ти имаш хора към които изпитваш нетърпимост , е ще се радваш ли ако някой от тях застане на чело на твоя отбор ? Феро не е бил човек който да симпатизира на нашия отбор , но и не е показвал с нищо че ни мрази , още повече да се е подигравал с нас ! Докато в момента идва точно такъв човек , пък бил той и най успелия треньор за тоя век ! Сори ама няма и не искам да го харесвам , пък макар и да върви отбора с него (което никак не е сигурно даже )!

Aз съм фен на Левски. Ако дойде Стойчо ще съм шокиран. Ще го ненавиждам и т.н. Но тук говорим за човек, който 50% от времето плюе Левски и 50% от времето подкрепя ЦСКА. Мъри какво точно е направил, че не разбрах..казал нещо като бил с фенербахче или нещо такова преди 25г като бил играч? Подиграл се е с исторяита ви или какво? Това е най- голямото самоубийство за един отбор..от първия ден да скочиш на новия треньор...отбора обезателно тръгва надолу!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Ботев”