Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Мнениеот balgarin » 11 дек 2012 16:18

rebel написа:
balgarin написа:
botev_plovdlv написа:феро не е никакъв треньор.Като човек може да е добър ама за треньор не става

Феро не знам какъв треньор е, но в никакъв случай не е Хари Потър. Защото с тази селекция лятото само магьосник можеше да изгради по-добър отбор от това което е отбора Ви в момента. Че играта на отбора не е толкова красива, колкото ви се иска много бързо забравихте, че този отбор, в този си състав играе от лятото на 2012 г. :idea: Четвърти сте все пак, да не сте на 12 място.
п.п.: Феро ела в Берое и бъди втория Илиан Илиев за нас :) .

затова ли сега сърбате попарата на илиян илиев, айде заминавай на герена

:) ти изобщо чете ли това, което съм писал по-горе? Писал съм "ела в Берое", не Герена. Важното е да се хейтва.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 11 дек 2012 16:37

Аз не знам Феро какви успехи има толкова като треньор. Някой ще ми припомни ли?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
ilotti
Контакти:

Мнениеот ilotti » 11 дек 2012 16:46

rsk написа:Аз не знам Феро какви успехи има толкова като треньор. Някой ще ми припомни ли?

http://retrosport.net/others/championship/272-litex-8-0-cska-1998
...ето един малък успех...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 11 дек 2012 16:50

Да, този мач и една титла, която и аз да бях треньор, и аз щях да я спечеля. Това ли е големият треньор Феро?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 11 дек 2012 17:13

Не е ли малко странна фразата:Феро некъдърника от човек с твоя ник.Или се опитваш да убедиш в нещо всеки мислещ различно от теб?Да видим сега отлива на публика заради твоя къдърен каун как ще се тълкува.

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 11 дек 2012 17:18

hetfield написа:Не е ли малко странна фразата:Феро некъдърника от човек с твоя ник.Или се опитваш да убедиш в нещо всеки мислещ различно от теб?Да видим сега отлива на публика заради твоя къдърен каун как ще се тълкува.

Ма мен не ме интересува Феро че бил добър по душа-аз искам добър треньор.Мъри е добър треньор -дали показвал среден тва не ме вълнува изобщо.Пред угрозата да остане Феро некадърника

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 11 дек 2012 17:28

botev_plovdlv написа:
hetfield написа:Не е ли малко странна фразата:Феро некъдърника от човек с твоя ник.Или се опитваш да убедиш в нещо всеки мислещ различно от теб?Да видим сега отлива на публика заради твоя къдърен каун как ще се тълкува.

Ма мен не ме интересува Феро че бил добър по душа-аз искам добър треньор.Мъри е добър треньор -дали показвал среден тва не ме вълнува изобщо.Пред угрозата да остане Феро некадърника

Да определиш, че някой е некадърен в област, в която ти си пълен лаик (дилетант), е смешно. Или по-скоро малоумно. [offtopic]Опс, извинявай, ти си абсолютен професионалист в изливането на повръщано, с което ни заливаш всички от няколко дена.[/offtopic]

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 11 дек 2012 17:32

chepishev73 написа:
botev_plovdlv написа:

Да определиш, че някой е некадърен в област, в която ти си пълен лаик (дилетант), е смешно. Или по-скоро малоумно. [offtopic]Опс, извинявай, ти си абсолютен професионалист в изливането на повръщано, с което ни заливаш всички от няколко дена.[/offtopic]

Аз не съм го определил-Виж човека кво казва-Че Феро и колче за домати не става ;)
Съзнавам, че времето е било кратко, но от друга страна, и феновете са жадни за успехи. Ще се опитаме с новото треньорско ръководство да им ги доставим.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 11 дек 2012 17:36

Сашо ти ли се бе?Да беше казал от началото.
Феновете са търпеливи и биха чакали още.Хайде без оправдания с тях!!!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 11 дек 2012 18:49

Това, че другите се вълнуват толкова от нас и най-вече от идването на Мъри е едно доказателство за правилния ход на ръководството. Благодарим ти Феро! Той не е слаб треньор, но не играхме добър футбол. Добре дошъл Стойлов! Напред мой Ботев. А за тези, които казват, че няма да идват повече на мачовете явно толкова са ботевисти, вие, като идвате на мач, кого подкрепяте? Ботев? Мъри? Феро? айде по сериозно.

Върни се в “Ботев”