Долу ръцете от Феро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Re: Долу ръцете от Феро

Мнениеот 1912chaflio » 08 дек 2012 19:22

Феро ,Феро, ВСИЧКИ СМЕ ЗАД ФЕРО.
Трябва да се остави до края на сезона и тогава да видим кой как се е представил,досега човека си върши работата доста успешно и със сърце .
Какъв Мъри какви пет лева ,ТА този некадърник когато го изкаха лятото защо не дойде в БОТЕВ-ЗАЩОТО ЗНАЕШЕ ЧЕ КОЙТО И ДА СТАНЕ ТРЕНЬОР НА ЧИСТО НОВ ОТБОР ЩЕ МУ ТРЯБВА ВРЕМЕ ЗА ДА СЕ ИЗГРАДИ СТИЛ И ИГРА НА ОТБОРА -И СТРАХЛИВЕЦАТ ОТКАЗА .
А сега хоп човека с ПРАВИЛНИЯТ футбол е готов да стане треньор -и защо ли .Защото сега каквото и да стане той няма да е виновен -ако отбора побеждава и стигне до 3 място ще се изкара голяма работа ,ако пък се провали ще му е виновен ФЕРО заради наследството което му е оставил
ТАКА ЧЕ ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ФЕРО
ФЕРО ЩЕ ПРЕГЪРНЕМ ,ЩЕ ПРЕГЪРНЕМ КУПАТА

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 08 дек 2012 19:29

Дано Стоилов се извиини първо на феновете ако наистина поеме Ботев за средните си пръсти преди време към нас.
Трябва да направи това на 100% ако иска да е в Пловдив.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 08 дек 2012 19:31

Аз също подкрепям Феро за треньор, поне до края на първенството.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 дек 2012 19:33

1912BOTEV написа:А пък и Мъри не е по-добър треньор, нищо не е постигнал.
Само така шЪ е да знаИш :) :) :) Нищо не бил постигнал, хахаха, ти от кога гледаш футбол? От година-две? Все пак за вас Мъри е голяма хапка, виж Феро е друга ракия, за "столетницата" БотевЪ е перфектен. :mrgreen:

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 08 дек 2012 19:37

Защо тази подкрепа не се афишира преди седмица след мача със Славия , а сега ?
Тогава на друго мнение ли бяхте ?

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 08 дек 2012 19:48

Не съм фен на Ботев, но отборът ви ми е много симпатичен, защото от както гледам бг футбол- 90та година, не си спомням да сте се дупили на някого.
Без значение дали ще дойде Мъри или някой друг, все ще е добре за вас. Феро е много слаб треньор, уникален некадърник, който не може да работи и развива млади футболисти, не умее да обръща развоя на мача с точни и навремени смени, не умее да мотивира. Пълна нула!
Естествено кой съм аз, че да давам такива оценки, еми никой не съм, но според мен това е треньор за селски отбор, а вие не сте такъв! Назначението му беше грешка, а не уволнението му.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 08 дек 2012 19:54

Show Must Go On написа:За съжаление на много ботевисти - смяната е почти факт, дано не съм прав.
Някой от ръководството да излезе и да каже защо се сменя Ферарио. Ако не е изпълнил нещо - да се каже кое?
Никой от клуба не е казвал, че имаме поставени цели за класиране. Всички от клуба казваха, че трябва да мине време (поне един сезон) и тогава да се правят оценки. Има някакви интереси от тази смяна, дано да е за добро (ама надали).
За Мъри какво да се каже - недоказан, показващ среден пръст на публиката ни (когато играеше във фенербахче), няма успехи без подкрепата на НСПП - поради обясними причини, играещ в една и съща схема и много други забележки. Последната дума обаче е на Ц.В. и само това е "доброто" в случая. Дано всичко е било фарс.
Благодаря ти Феро!!!

Искам да ти кажа, че и аз не виждам смисъл в смяната на Феро. Мисля, че се справя добре. Но собственикът, който дава парите има право на управленско решение. Така е на всякъде по света, не знам защо в Ботев да се прави изключение.
Относно Мъри- за пет-шест години като треньор е постигнал това, което Ботев не е постигнал за 100години. Има си статистика, там всичко е ясно.

Morgenstern
Контакти:

Мнениеот Morgenstern » 08 дек 2012 20:04

Подкрепа за Феро!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 08 дек 2012 20:10

terata написа:
1912BOTEV написа:А пък и Мъри не е по-добър треньор, нищо не е постигнал.
Само така шЪ е да знаИш :) :) :) Нищо не бил постигнал, хахаха, ти от кога гледаш футбол? От година-две? Все пак за вас Мъри е голяма хапка, виж Феро е друга ракия, за "столетницата" БотевЪ е перфектен. :mrgreen:

От доста години гледам футбол, ако трябва да бъда по-точен - от 36. Само че, не съм видял Мъри да прави чудеса. От статистиката не се влияя, виждам как се развиваха отборите, когато беше треньор. Е да, влезнахте в Шампионска лига, но защо забравяте, че тогава отстранихте един изпадащ италиански отбор, поради наказание на грандовете им?! Както и да е, не ми се спори за това, всеки си има мнение. Моето е такова - аз не харесвам треньора Мъри Стоилов.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 08 дек 2012 20:16

Постигнатото от Феро надмина очакванията ми. Въпреки набързо направената селекция, въпреки късата резервна скамейка, въпреки многото рязане от съдиите ние имаме 28 точки и сме много близо до третото място.
Огромна благодарност към Цветан Василев за всичко което прави за Ботев.
Изображение

Върни се в “Ботев”