XIV кръг БОТЕВ-Лудогорец 28.11.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев игра слабо с Лудогорец
Фактите са следните, не се дава дузпа при 0-0, вкарваме си автогол за 0-1 и ни отменят чист гол в 87 минута, ти ми кажи кой какво заслужава.
- 1912plovdiv
- Контакти:
santilian написа:Ботев изигра много слаб мач вчера , дори и да приемем че сте ощетени това е само с една точка а не с три
Не разбирам защо насочвате гнева си към Таско Тасков като Ферарио е виновен за слабата игра
При неволна игра с ръка искате да ви се даде дузпа а топката е върната назад преди това от играча на Ботев а не лети към вратата че да искате дузпа
засадата ви после е вдигната заради всички играчи в засада, които скачат да играят с топката , които бяха наистина в очевадна засада обаче Цветков ги изпреварва после .
а и извинявайте но след 15-20 минута вашият отбор не играеше а се бранеше и нямаше как да вкара гол . Просто Лудогорец без да съм им фен надиграва всички в България с изключение на ЦСКА.
Ботев игра слабо , а лудогорец показа космически футбол

Мозък кога

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
santilian , позволи ми да не се съглася с тебе.или просто да ти продължа мисълта.
Как по-точно Лудогорец "надиграва" всички?
Справка:
-Първия кръг мач Черно море -Лудогорец:-резултатът е 0:О следва червен картон за Паломино и вече след ова става 0:3.
-Мачът в Разград: Лудогорец - Берое.
Движение на резултата: 2:0 ; 2:1 ; Червен картон за Берое; 3:1.
-Мачът Пирин Г.Делчев- Лудогорец: резултатът е 0:О следва гол от засада и в последтствие 0:2.
Мачът за купата под "вещото ръководство" на Ристосков няма нужда да го споменавам,него цяла България го видя само в Делиормана не са убедени в тенденциозното съдийство.
До тук ти изброих само няколко примера мислиш ли ,че това е случайно?
Р.S.- На мача Пирин -Ботев в Гоце Делчев Ристосков безогледно свиреше против Ботев и Кривия бе абсолютно прав да пуска жалба нищо ,че мача завърши с победа за Ботев.
Как по-точно Лудогорец "надиграва" всички?
Справка:
-Първия кръг мач Черно море -Лудогорец:-резултатът е 0:О следва червен картон за Паломино и вече след ова става 0:3.
-Мачът в Разград: Лудогорец - Берое.
Движение на резултата: 2:0 ; 2:1 ; Червен картон за Берое; 3:1.
-Мачът Пирин Г.Делчев- Лудогорец: резултатът е 0:О следва гол от засада и в последтствие 0:2.
Мачът за купата под "вещото ръководство" на Ристосков няма нужда да го споменавам,него цяла България го видя само в Делиормана не са убедени в тенденциозното съдийство.
До тук ти изброих само няколко примера мислиш ли ,че това е случайно?
Р.S.- На мача Пирин -Ботев в Гоце Делчев Ристосков безогледно свиреше против Ботев и Кривия бе абсолютно прав да пуска жалба нищо ,че мача завърши с победа за Ботев.
- rump_shaker
- Контакти:
Re: XIV кръг БОТЕВ-Лудогорец 28.11.2012
Искам някой да ми обясни. Кво като е неволна. Датйте тогава да се рикошира и блъска по ръцете топката пък да няма фаулове. Това е смешно и абсурдно.
Във футбола не се свирят само когато противников играч нацели чуждата ръка от непосредствена близост.
Та тоя играч на Лудогорец си повежда топката нескопосано като си я вдига и си удря собствената ръка която е изпъната напред. След това топката се връща долу на земята и отново си е повежда.....
От това по-чист фаул няма във футбола. Разберете ВОЛНАТА игра със ръка е много рядко срещана. На 99 процента от нарушенията с ръка са НЕВОЛНИ. Никой не тръгва умишлено да играе с ръка, защото в правилника пише че при ВОЛНА игра се дава четрвен картон а при НЕВОЛНА се свири фаул.
Кво повече да се тълкува това. Нито наш играч му е изстрелял топката в ръката. Още повече, че ако не му се беше отбила в ръката не се знаеше къде ще иде топката. А така тя се върна при краката му и това му помогна да изчисти топката. Значи благодарение на играта с РЪКА играчът на Лудогорец е облагодетелстван и успява да овладее топката. Е от това по ясно няма как
Сега всеки да се замисли ако това се случи на неговият отбор как ще се чувства. Всички говеда дето ми говорят глупости да се усетят малко че те и за неправилно дишане искат дузпи и реват а сега ми обясняват как игра с ръка нямало дузпа?!?!?!!?!?!
Във футбола не се свирят само когато противников играч нацели чуждата ръка от непосредствена близост.
Та тоя играч на Лудогорец си повежда топката нескопосано като си я вдига и си удря собствената ръка която е изпъната напред. След това топката се връща долу на земята и отново си е повежда.....
От това по-чист фаул няма във футбола. Разберете ВОЛНАТА игра със ръка е много рядко срещана. На 99 процента от нарушенията с ръка са НЕВОЛНИ. Никой не тръгва умишлено да играе с ръка, защото в правилника пише че при ВОЛНА игра се дава четрвен картон а при НЕВОЛНА се свири фаул.
Кво повече да се тълкува това. Нито наш играч му е изстрелял топката в ръката. Още повече, че ако не му се беше отбила в ръката не се знаеше къде ще иде топката. А така тя се върна при краката му и това му помогна да изчисти топката. Значи благодарение на играта с РЪКА играчът на Лудогорец е облагодетелстван и успява да овладее топката. Е от това по ясно няма как
Сега всеки да се замисли ако това се случи на неговият отбор как ще се чувства. Всички говеда дето ми говорят глупости да се усетят малко че те и за неправилно дишане искат дузпи и реват а сега ми обясняват как игра с ръка нямало дузпа?!?!?!!?!?!

- rump_shaker
- Контакти:
И относно положенията. Лудогорец имаха 2 положения. При едното през първото полувреме Ицо Иванов го спаси. Второто положение беше автогола на Бобан. Това бяха. Още 3-4 далечни удара и 2-3 опасни контри последните минути когато Ботев игра Вабанк.
А за Ботев положенията бяха също 2. И 2-3 удара от далечни растояния. При едното топката влезна и беше несправедливо отменен гола при другото имаше игра с ръка и неотсъдена дузпа!
А за Ботев положенията бяха също 2. И 2-3 удара от далечни растояния. При едното топката влезна и беше несправедливо отменен гола при другото имаше игра с ръка и неотсъдена дузпа!

rump_shaker написа:
Може и да е така, ама в правилника за някой друг спорт.

99-те процента ги оставям без коментар...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- rump_shaker
- Контакти:
Томми ти нормален ли си? Искаш да ми кажеш че играта с ръка във Футбола е винаги умишлена? Ако е така... просто ще си замълча. Това ще покаже колко НЕ разбираш от фубол. Последната умишлена игра в наказателното си спомням на Суарез на световното. Това там е умишлена игра. От тогава съм изгледал към няколко стотин мача и не си спомням някой да се е хвърлял като вратар към тпоката.
Почти всички фаулове за игра с ръка са неволни. Никой футболист който е с акъла си не-посяга умишлено към топката. Случва се но много рядко
Почти всички фаулове за игра с ръка са неволни. Никой футболист който е с акъла си не-посяга умишлено към топката. Случва се но много рядко

rump_shaker написа:Томми ти нормален ли си? Искаш да ми кажеш че играта с ръка във Футбола е винаги умишлена? Ако е така... просто ще си замълча. Това ще покаже колко НЕ разбираш от фубол. Последната умишлена игра в наказателното си спомням на Суарез на световното. Това там е умишлена игра. От тогава съм изгледал към няколко стотин мача и не си спомням някой да се е хвърлял като вратар към тпоката.
От футбол не разбира този, който твърди, че за умишлена игра с ръка винаги се дава червен картон.

Щом приемаш за умишлена игра с ръка само такава като на Суарез, твой проблем.
П.С. Не съм казвал, че ВИНАГИ е умишлена, не ми приписвай такива думи.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Едно е ясно,отменен 100% гол и положение за дузпа,което е по правилно да се подмине.Едно не ми е ясно,защо Джугански и Боби си измиват ръцете с Тасков.....защо един от БФС не излезна и не каза,голяма грешка на страничния съдия,Тасков добре свири мача!Ако положението при засадата беше трудно за преценка,бих оневинил и страничния,ама то си беше явно покриване.....не знам с какъв акъл вдигна флага и да се поровят там малко,защо Тасков да е виновен!??
А ти Томи си една фурнаджийска лопата,по какво се различава това положение за дузпа с това на К .Стоянов на мача Берое -ЦСКА ?Ама тогава други ги приказваше!
А ти Томи си една фурнаджийска лопата,по какво се различава това положение за дузпа с това на К .Стоянов на мача Берое -ЦСКА ?Ама тогава други ги приказваше!