XIV кръг БОТЕВ-Лудогорец 28.11.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: XIV кръг БОТЕВ-Лудогорец 28.11.2012

Мнениеот STENLI » 28 ное 2012 18:05

Съдията Тасков спести дузпа срещу "крейзи" след очевидна игра с ръка на Гела в наказателното поле, отмени и гол на Иван Цветков заради спорна засада

Лудогорец открадна трите точки при гостуването на Ботев в Пловдив с помощта на съдията Таско Тасков и запази лидерството си във временното класиране в "А" група. След тази победа разградчани най-вероятно ще станат есенни шампиони.

http://www.sportline.bg/news/103493/gle ... gorets-0-0

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 28 ное 2012 18:22

Положението за дузпа можеше да се отсъди , можеше и да не се отсъди , тъй като играта с ръка на Гела може да бъде тълкувана като неумишлена , понеже няма време да реагира при удара в ръката му , а отмененият гол двама души на Ботев са в засада така че , може би правилно го отмени!И двете ситуации са спорни! По-добре Лудогорец да стане шампион отколкото измислените псевдограндове Левски и ЦСКА!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 28 ное 2012 18:26

Гочето1913 написа:Положението за дузпа можеше да се отсъди , можеше и да не се отсъди , тъй като играта с ръка на Гела може да бъде тълкувана като неумишлена , понеже няма време да реагира при удара в ръката му , а отмененият гол двама души на Ботев са в засада така че , може би правилно го отмени!И двете ситуации са спорни! По-добре Лудогорец да стане шампион отколкото измислените псевдограндове Левски и ЦСКА!

Тотална мъгла са ти правилата на играта.
1.Няма никакво значение дали играта му е била умишлена или не, след като НЕ Е долепена плътно до тялото :idea: :!:
2.Цветков не е в никаква засада. Виж къде е в момента на паса.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 28 ное 2012 18:39

atanas7510 написа:
wander написа:
1912plovdiv написа:За мен също мачът е троен, но съм 100% сигурен , че ще се получи красив двубой. Срещу отборите, които наистина се опитват да играят футбол показваме силна и красива игра, а проблемите ни идват от отбори, като този на 50-те "истински" майни , които излизат срещу по-силните не да се надиграват, а да рушат играта и да практикуват антифутбол.

Другото сигурно нещо, е че въпреки делничния ден цял Пловдив ще покрепи любимият отбор ! Само Ботев ! Само Пловдив !

Ти май си забравил, как в шампионският сезон на Локомотив в едно дерби на вашият стадион, 60 минути лежахте на терена и набедената ви звезда Борислав Димитров, тогава се изказа, че се надява тези две точки, които Локомотив не успя да спечели във въпросният мач, да са причината да не станем шампиони..предполагам не си гледал въпросният двубой иначе очаквам да ме осветлиш, откъде ви бяха проблемите в този мач... иначе ме кефите, как си лепите етикети... и колко стойностна ви беше играта срещу ЦСКА или Левски :lol: :lol: :lol:

Гледах го този мач и това си беше цяло геройство за Ботев тогава, разликата в класите беше огромна в полза на Локомотив тогава. Но нещата се променят така,че в скоро време ще ти останат само спомените от това когато Локо беше една класа над Ботев. А шампиони станахте заради една врътка с Литекс те Ви дадоха за първенството, а Вие за купата. И заради един купен съдия който при 2:2 със Славия ви даде най смешната дузпа в историята на А група.
За мача че се отплеснах 2:0

Да ти кажа честно, не очаквах да си спомниш за този мач, впечатли ме... колкото до това, дали нещата ще се променят, ще поживеем и ще видим... като гледам класирането ви дишаме във врата, така че :-)))) ....!!!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 28 ное 2012 18:40

Raoul_Duke написа:
Гочето1913 написа:Положението за дузпа можеше да се отсъди , можеше и да не се отсъди , тъй като играта с ръка на Гела може да бъде тълкувана като неумишлена , понеже няма време да реагира при удара в ръката му , а отмененият гол двама души на Ботев са в засада така че , може би правилно го отмени!И двете ситуации са спорни! По-добре Лудогорец да стане шампион отколкото измислените псевдограндове Левски и ЦСКА!

Тотална мъгла са ти правилата на играта.
1.Няма никакво значение дали играта му е била умишлена или не, след като НЕ Е долепена плътно до тялото :idea: :!:
2.Цветков не е в никаква засада. Виж къде е в момента на паса.

За дузпата съм съгласен , че има много голямо основание да се отсъди , заради това , че ръката му не е долепена до тялото , но за гола има двама играчи на Ботев в засада които влияят на играта пречейки на вратаря! Според мен дузпа се дава , когато е 100% сигурна, защото тя влияе много на изхода на мача! В Европа съм виждал много подобни неотсъдени дузпи и подобни отменени голове!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 28 ное 2012 19:48

Много добър мач се получи! Поздрави за Разград, те играха честно на терена и спомогнаха за красивия двубой. РУК за Тасков и перуката! Въпреки всичко което ни причиняват, Ботев няма да им плати! Перука, от нас пари няма да вземеш!
[offtopic]Да не се изненадват обаче, на случайно прелитащи камъни и стърчащи винкели по Коледа! Престъпленията не могат да останат ненаказани.[/offtopic]
Днес имаме и малък повод за радост, ама заради zlatan и мъжкото му мнение си промених позицията!
Последна промяна от Pupper_ на 28 ное 2012 19:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 ное 2012 19:55

Blue1914 написа:В мига, в който зърнах крайния резултат, знаех че ще има подобни драми. :mrgreen:

То общо взето на всички овчи душици (едно 90% от футболните "запалянковци" в тая жална държава, населена от гласуващи за Бойко, Симеончо и Седефчо манипулируеми олигофрени) им беше "ясно" от няколко месеца насам , че Лудогорец "не могат" да бият с минимален резултат в Пловдив без "съдийски тесли" :mrgreen:

Случаен рикошет на топка, нелетяща към вратата, след като защитникът реално вече е пресякъл опасния пас. Не е като да избиеш с ръка топката от голлинията като в един мач на за купата миналата година...

За гола някой, който се занимава със съдийство да каже в точни детайли. Очевидно е, че има ДВАМА души в засада, които до последно участват в центрирането и се опитват да играят с топката...

И аз много исках любимият ми отбор да излезе начело в класирането, ама все пак... Състоянието и манталитетът на футболната ни "общественост" е просто потресаващо... :roll: :(

Аз съм съдия и ти казвам - ЗАСАДА НЯМА! Дузпата си е кристално чиста!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 28 ное 2012 20:02

Blue1914 написа:За гола някой, който се занимава със съдийство да каже в точни детайли. Очевидно е, че има ДВАМА души в засада, които до последно участват в центрирането и се опитват да играят с топката...

Положението е статично. Вратаря е на голлинията, на седем осем метра от играчите на Ботев. Центрирането е засечено преди да достигне до тях. Гола е редовен. Минало е вече, каквото и да кажем, няма да се промени резултата. Живи и здрави, България се наслади на един красив двубой и за пореден път видя едно слабо съдийство. Това е нашата А група, сори :(

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 28 ное 2012 20:22

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fLRTVT_tUzw&feature=plcp[/youtube]
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 ное 2012 20:58

STENLI написа:Гледаите

http://www.novsport.com/video386751_1006.html

Гледал съм ги.Много хубав автогол,много красиво си я мушна в мрежата.Никаква дузпа и 100% засада и абсолютно правилно отменен гол.Закономерна и абсолютно заслужена победа на Лудогорец.

Върни се в “Ботев”