Чико нападна Зума: Той създаде омразата между феновете!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Чико нападна Зума: Той създаде омразата между феновете!
А пък аз съм за това гонг да отразява дербитата равностойно.А не днес да че та плюнките на илиан и дрисните на стойчо.Не е молба ,а загуба на рейтинг
Модератор ЛокоПД написа:plan-2012 написа:
Защо се правиш на ....Имам в предвид мачовете на Спортклуб с Ботев защо не влизат в тая статистика ?
![]()
Ето нещо с днешна дата,само че от 1935 година http://farm8.staticflickr.com/7133/8151 ... 5ed8_c.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7271/8151 ... 7e17_z.jpg
Иначе ,сериозно,много ще е интересно да видим статистиката на Ботев,особено от първите 5-6 години на стогодишната история
Така не е честно бе , ми вие преди да сте създадени в първенството сте участвали минимум с 2-3 отбора

Пловдивската спортна лига е основана през 1922 и в нея взимат участие десетина клуба, най-големия (по брой членове) е Ботевъ. През 1924 е формирана Тракийската спортна федерация...
Първото общоградско първенство започва на 6 Април 1924 с мача БПФК-Марица!!! участват 8 отбора, като се играе всеки срещу всеки по един мач. победител е отборът на Победа, втори е Ботевъ. През 1925 крайното класиране е същото, а през 1926 шампион е Ботевъ...
Последна промяна от plan-2012 на 04 ное 2012 01:30, променено общо 1 път.
Искам да кажа и аз няколко думи за Динко Дерменджиев. Ако в България има класация за треньори: Чико ще е 200 % в нея. Като футболист не съм го гледал, бил е наистина ВЕЛИК играч. Но като треньор, бях свидел как със средняци спаси Локомотив 2 пъти от изпадане. Освен това, почти всички големи играчи на жълтите, са негово откритие и са развити от него.
Защо не остана в Локо 1998 г.? Искаше всички трансфери да минават през него! Ясно защо. Заради пари беше изхвърлен и от Левски. Заради пари и уредени мачове лежа в затвора като треньор на Шумен. Единственият клуб, чиято най-голяма легенда е лежала в панделата, за купени мачове това е АФД Тракия или Ботев. Да не говори за омраза, защото точно ОМРАЗАТА на жълтите фенове 2001 г. го накара да напусне клуба за 9-ти път. Същите, които сега му цитират думите, искаха да му изпият кръвта тогава! от любов? не, те тази дума не я познават. От ОМРАЗА. Това е, което отличава ботевистите от нас майните.
Винаги съм уважавал Чико, но сега вече ми е безразличен.
Чудесна тема. Благодатна за жълтата жлъч и злоба! Колко такива имахте за "историческия враг" Левски? И колко филмчета направихте за "дербито" с тях?
Защо не остана в Локо 1998 г.? Искаше всички трансфери да минават през него! Ясно защо. Заради пари беше изхвърлен и от Левски. Заради пари и уредени мачове лежа в затвора като треньор на Шумен. Единственият клуб, чиято най-голяма легенда е лежала в панделата, за купени мачове това е АФД Тракия или Ботев. Да не говори за омраза, защото точно ОМРАЗАТА на жълтите фенове 2001 г. го накара да напусне клуба за 9-ти път. Същите, които сега му цитират думите, искаха да му изпият кръвта тогава! от любов? не, те тази дума не я познават. От ОМРАЗА. Това е, което отличава ботевистите от нас майните.
Чудесна тема. Благодатна за жълтата жлъч и злоба! Колко такива имахте за "историческия враг" Левски? И колко филмчета направихте за "дербито" с тях?
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
s.th.1926 написа:Искам да кажа и аз няколко думи за Динко Дерменджиев. Ако в България има класация за треньори: Чико ще е 200 % в нея. Като футболист не съм го гледал, бил е наистина ВЕЛИК играч. Но като треньор, бях свидел как със средняци спаси Локомотив 2 пъти от изпадане. Освен това, почти всички големи играчи на жълтите, са негово откритие и са развити от него.
Ей тва е начало на ДЕНЯ! Дано омразата им за пореден път бъде залята от черно-бялата Любов!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
като пишеш глупости, поне имай малко мярка. Я ми кажи ти, колко пари е завлякъл Зума от Жоро Илиев?
-
- Контакти:
Омразата ескалира през 1999г когато Локомотив игра на зъби срещу Ботев ,а подари победата на Шумен за да може да изпадне и Ботев с тях.Преди това имаше номер с линейката на Гигов за да вземат бронза и някои други мръсни номера.Бонев може и да е най-големият пловдивски футболист играл в пловдивски отбор ,но е един малък човек.Смърфче.
БОТЕВ 1912 написа:s.th.1926 написа:...Той даде тласък на така наречената ви "агитка"...
Защо ли не се учудвам, че си единственият който мисли така...
Там е работата, че това се знае от цял Пловдив. Но явно се е случило, преди да си хванете квартира в хубавия ни град. Сандокана си замина като ботевист. Разправяше: Ако се порежа, жълта кръв ще бликне!!!!
Тате, как се пише любов?
- Rooster1912
- Контакти:
s.th.1926 написа: Сандокана си замина като ботевист.Разправяше: Ако се порежа, жълта кръв ще бликне!!!!
Разправял бил

Последна промяна от Rooster1912 на 22 ное 2012 02:08, променено общо 5 пъти.
- БОТЕВ 1912
- Контакти:
s.th.1926 написа:БОТЕВ 1912 написа:s.th.1926 написа:...Той даде тласък на така наречената ви "агитка"...
Защо ли не се учудвам, че си единственият който мисли така...
Там е работата, че това се знае от цял Пловдив. Но явно се е случило, преди да си хванете квартира в хубавия ни град. Сандокана си замина като ботевист. Разправяше: Ако се порежа, жълта кръв ще бликне!!!!
Аз не знам каква кръв ще бликне и какво е разправял, не знам също как може да го наречеш ботевист след като човекът е обиколил цяла България с кутийките от сирене, за да подкрепи Локомотив