Ботев (Пд) - Миньор (Пк) 14.09.2009 г. 16:00 ОФИЦИАЛНА ТЕМА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев (Пд) - Миньор (Пк) 14.09.2009 г. 16:00 ОФИЦИАЛНА ТЕМА
а уе вие тъпи ли сте .. РЕШЕНО Е НЯМА ДА СЕ ВЛИЗА това е положението не подлежи на коментари баси за всеки мач ли трябва да се пише дали ще се влиза?!! като е решено значи така до второ решение 

- PLOVDIV PEE 1912
Yobs1912 написа:С тия бойкоти само губим фенска маса..имам чувството че като се махне селския ще сме останали 1-2 хиляди човека..ама квото решат 'фракциите', тоя препикан сайт нюз4000 няма смисъл да го отвряте..
Ама ти още ли не си загрял за смисала на бойкота????
- PLOVDIV PEE 1912
selby1912 написа:Един град-един отбор написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Никво влизане!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Докато лицето митьо е в Ботев НИКАКВО ВЛИЗАНЕ !!!!!!!!!!!!!!
ЧАКАМЕ ЦЪРНОТО ТРЕНЬОРЧЕ ДА ПОКАЖЕ НОВИТЕ ,АКО ЛИ НЕ..................
Че той ги е показал ... даже в уикипедия пише официално, че са подписали контракт с Ботев ... последния подписал е нигерийския национал Даниел Ола, който според очевидци пипа топката доста добре ...
Kaкво значение има,че са подписали,няма да се влиза.Аз съм ЗА събиране пак пред стадиона и след мача нападаме пичонито и го разпитваме за "новите собственици".Колкото до тоя Ола,гъза му е колкото на Адриано и Роналдо взети заедно + това аз лично като го гледах нищо особено не показа.Може пича наистина да е добър,но аз лично изобщо не останах впечатлен.
Ти па каде го гледа тоя????
PLOVDIV PEE 1912 написа:Yobs1912 написа:С тия бойкоти само губим фенска маса..имам чувството че като се махне селския ще сме останали 1-2 хиляди човека..ама квото решат 'фракциите', тоя препикан сайт нюз4000 няма смисъл да го отвряте..
Ама ти още ли не си загрял за смисала на бойкота????
загрял съм смисъла отдавна,ама като кажеш "БОЙКОТ" и хората разбират,че пак ше си седят у къщите и само 50-100 човека ще има пред стадиона и ако едва ли не поведем половината ше влезнат,пък и ще има гостуваща агитка..поне да беше като Рома...1000 човека бучат пред стадиона..супер грешно се използва думата "Бойкот".Не знам края на декември кво ни накара да се съберем 6-700 пред стадиона...трябва да стане нещо като тогава..
Ами айде, покажете, че сте фенове! Подкрепете си отбора. Тия момчета искат да бият и за себе си и за Ботев.
[quote][/quote]Ти па каде го гледа тоя????
Ония ден бях на гребната и видях,че "случайния превоз" спира пред ст.Пловдив и реших да отида да ги погледам малко.Не мога да ви опиша каква трагедия са всички,ама то май това няма смисъл да го споменавам,то е обществена тайна това...
Ония ден бях на гребната и видях,че "случайния превоз" спира пред ст.Пловдив и реших да отида да ги погледам малко.Не мога да ви опиша каква трагедия са всички,ама то май това няма смисъл да го споменавам,то е обществена тайна това...
- PLOVDIV PEE 1912
selby1912 написа:Ти па каде го гледа тоя????
Важното е онова изчадие да го няма................
Не е нужно да го споменаваш това,на всеки му е повече от ясно,че това е най-важното нещо.И въпреки до сега песимистичните ми мнения,които изказах,аз все още вярвам,че скоро "изчадието" няма да го има!
- Dexter Lord
- Контакти:
Yobs1912 написа:С тия бойкоти само губим фенска маса..имам чувството че като се махне селския ще сме останали 1-2 хиляди човека..ама квото решат 'фракциите', тоя препикан сайт нюз4000 няма смисъл да го отвряте..
То щото ако влезем няма да има къде да застенеш.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
- Тракиец 1912
- Контакти:
Глупости, губели сме фенска маса. Просто хората не ходят, защото няма какво да видят. Не всичко е хореографии и скандирания. Трябва да има и футбол. 90% От този град просто чакат съвсем лека светлина в тунела и стадиона ще е пълен. Може да си сигурен.