Ултраси на Ботев пребиха топ хулигани на Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Show Must Go On

Re: Ултраси на Ботев пребиха топ хулигани на Локо

Мнениеот Show Must Go On » 01 ное 2012 23:37

lokomotivpd написа:

+1912

Нещо подобно ми сподели и днес комшията буфер. Цитирам (човека е на 43) : Почуствах се много зле днес заради тези билети, никога досега не съм си и помислял, че групичка от 5-10 човека могат да накарат другите да се "зомбират" така. Дано никога не се повтаря, но всичко вече много се е изкривило.
- Не твърдя, че съм предал точно изразните средства, но звучеше точно така.[/quote]

Не се прави на много остроумен.Всичко е заради вас,защото сте много нагли.[/quote]

Дали съм остроумен за теб - ми е през оная ........
Но, ако всичко което става през последните часове е истина - направо съм отвратен от вашата низост. :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Re: Внимание !

Мнениеот Rooster1912 » 01 ное 2012 23:38

ахааххаахах :)

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 01 ное 2012 23:44

хахахах пращат баби, майки, деца да им взимат билети няма такава излагация :mrgreen:

:) абе тоя Косю ебати терминатора, вчера го смляли, бил в билница нямал зъби, а днес го гледам на стадиона жив и здрав :shock: ........ :idea: поредния жълт балон се спука :idea: ..... :idea: видя се медиите които имахте за източник колко пари струват :idea:

НЕЗНАМ ДАЛИ ИМА ДРУГИ ТАКИВА КАТО ВАС ДА ПРОДВАТЕ БИЛЕТИ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ФЕНОВЕ НА 3-4 ПЪТИПО ВИСОКИ ЦЕНИ :idea: :idea: :idea: bultra$i
Последна промяна от uppercut на 01 ное 2012 23:47, променено общо 1 път.
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

lokomotivpd
Контакти:

Мнениеот lokomotivpd » 01 ное 2012 23:45

Show Must Go On написа:
lokomotivpd написа:

+1912

Нещо подобно ми сподели и днес комшията буфер. Цитирам (човека е на 43) : Почуствах се много зле днес заради тези билети, никога досега не съм си и помислял, че групичка от 5-10 човека могат да накарат другите да се "зомбират" така. Дано никога не се повтаря, но всичко вече много се е изкривило.
- Не твърдя, че съм предал точно изразните средства, но звучеше точно така.

Не се прави на много остроумен.Всичко е заради вас,защото сте много нагли.[/quote]

Дали съм остроумен за теб - ми е през оная ........
Но, ако всичко което става през последните часове е истина - направо съм отвратен от вашата низост. :oops: :oops: :oops:[/quote]

Това какво и кога ще стане си е наша работа.Някой от нас да се е бъркал в разпределението на вашите билети?

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 01 ное 2012 23:57

uppercut написа:хахахах пращат баби, майки, деца да им взимат билети няма такава излагация :mrgreen:

:) абе тоя Косю ебати терминатора, вчера го смляли, бил в билница нямал зъби, а днес го гледам на стадиона жив и здрав :shock: ........ :idea: поредния жълт балон се спука :idea: ..... :idea: видя се медиите които имахте за източник колко пари струват :idea:

НЕЗНАМ ДАЛИ ИМА ДРУГИ ТАКИВА КАТО ВАС ДА ПРОДВАТЕ БИЛЕТИ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ФЕНОВЕ НА 3-4 ПЪТИПО ВИСОКИ ЦЕНИ :idea: :idea: :idea: bultra$i

Колкото и да цвилиш и цивриш женичке..... Косето е пребит и съблечен гол... ФАКТ!!!
Нищо няма да промениш, освен да ти се отвори свинктера, още повече!
Лягай!

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 02 ное 2012 00:05

sokkoban написа:
uppercut написа:хахахах пращат баби, майки, деца да им взимат билети няма такава излагация :mrgreen:

Колкото и да цвилиш и цивриш женичке..... Косето е пребит и съблечен гол... ФАКТ!!!
Лягай!

хахахах то май само това ви остана да бълнувате по форумите и да се надлъгвате един друг ........хахахах ако незнаеш да ти кажа че биетите за гостите са 5лв :idea: не са нито 20нито 30 и още не са ги продали щото вашите хора са казали ден година храни :mrgreen:
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

lokomotivpd
Контакти:

Мнениеот lokomotivpd » 02 ное 2012 00:09

sokkoban написа:

Лягай!

Тоя Косето сигурно е наел някъв уникален Холивудски пластичен хирург защото в 23:30 вечерта нямаше и драскотина по него .

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 02 ное 2012 00:09

uppercut написа:
sokkoban написа:

Лягай!

хахахах то май само това ви остана да бълнувате по форумите и да се надлъгвате един друг ........хахахах ако незнаеш да ти кажа че биетите за гостите са 5лв :idea: не са нито 20нито 30 и още не са ги продали щото вашите хора са казали ден година храни :mrgreen:

Билет имам, косето "голия хулиган" го видях, как го дигнаха с линейката. Сега си лягай и сънувай жълти светкавици :mrgreen:

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 02 ное 2012 00:21

Косьо наистина се е бил, но днес си беше на стадиона жив и здрав!

Потребителски аватар
the priceless
Контакти:

Мнениеот the priceless » 02 ное 2012 00:37

lokomotiv4o написа:Косьо наистина се е бил, но днес си беше на стадиона жив и здрав!

Хайде бе,лъжеш като дърт мангал. :lol:
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”