ASRoma написа:Ботев като им видях състави съм сигурен, че ще победят и ще гонят Лудогорец и Левски.
Явно изобщо не го разбираш футбола.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ASRoma написа:Ботев като им видях състави съм сигурен, че ще победят и ще гонят Лудогорец и Левски.
fraport написа:Ако Черно Море се разиграе и съдията свири 50-50 ,Ботев ПД ще падне
fraport написа:Е как за 15-16 години откакто гледам мачове не съм видял повече от 50 души гостуваща агитка на Ботев ПД във Варна .Малко имате склонността да преувеличавате публиката си .
T&T написа:fraport написа:Ако Черно Море се разиграе и съдията свири 50-50 ,Ботев ПД ще падне
За твое съжаление съдията свири 80-20 в полза на Черно Море и затова моряците не успяха да победятДано при следващото ни гостуване във Варна съдията свири 50-50.
fraport написа:Е как за 15-16 години откакто гледам мачове не съм видял повече от 50 души гостуваща агитка на Ботев ПД във Варна .Малко имате склонността да преувеличавате публиката си .
Ако си бил на мача значи най-после си видял повече от 50 души гостуваща агитка на Ботев Пловдив във Варна. Надявам се и да си видял как тази агитка не спря да подкрепя отбора си през целия мач и напълно надвика публиката на Черно Море.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта