Черно море - Ботев събота от 17.00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Черно море - Ботев събота от 17.00

Мнениеот sandi74 » 15 сеп 2012 22:37

ASRoma написа:Ботев като им видях състави съм сигурен, че ще победят и ще гонят Лудогорец и Левски.

Явно изобщо не го разбираш футбола.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 17 сеп 2012 20:17

fraport написа:Ако Черно Море се разиграе и съдията свири 50-50 ,Ботев ПД ще падне

За твое съжаление съдията свири 80-20 в полза на Черно Море и затова моряците не успяха да победят :) Дано при следващото ни гостуване във Варна съдията свири 50-50.

fraport написа:Е как за 15-16 години откакто гледам мачове не съм видял повече от 50 души гостуваща агитка на Ботев ПД във Варна .Малко имате склонността да преувеличавате публиката си .

Ако си бил на мача значи най-после си видял повече от 50 души гостуваща агитка на Ботев Пловдив във Варна. Надявам се и да си видял как тази агитка не спря да подкрепя отбора си през целия мач и напълно надвика публиката на Черно Море.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 18 сеп 2012 09:21

T&T написа:
fraport написа:Ако Черно Море се разиграе и съдията свири 50-50 ,Ботев ПД ще падне

За твое съжаление съдията свири 80-20 в полза на Черно Море и затова моряците не успяха да победят :) Дано при следващото ни гостуване във Варна съдията свири 50-50.

fraport написа:Е как за 15-16 години откакто гледам мачове не съм видял повече от 50 души гостуваща агитка на Ботев ПД във Варна .Малко имате склонността да преувеличавате публиката си .

Ако си бил на мача значи най-после си видял повече от 50 души гостуваща агитка на Ботев Пловдив във Варна. Надявам се и да си видял как тази агитка не спря да подкрепя отбора си през целия мач и напълно надвика публиката на Черно Море.

ЗА първото не съм съгласен. Садията си беше ок, футболерите и на двата отбора не стават и за 23-та английска лига.

ЗА публиката съм напълно съгласен. Евала !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Ботев”