Ботев- сега и през 80-те.Сравнение.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Alex-Plovdiv
- Контакти:
Re: Ботев- сега и през 80-те.Сравнение.
Трудно е да се сравнява отборът ви от 80-те и настоящият. Бил съм само на два ваши мача през живота си. Единия беше през далечния сезон 93-94 с Олимпиякос на стадион Пловдив. Вторият беше последната ви контрола с Теута на същият този стадион. Дали е случайно стечение на обстоятелствата, но ми се струва, че от далечната 94-та година досега, настоящият ви състав е най-силен. Доста мъки сте видели през тези 18 години и може би наистина е дошъл моментът да се радвате на наистина силен отбор. Все още е рано да се говори какво може да постигне този отбор, но нещата са оптимистични за вас.
MaX написа: Ако играете добре трябва да благодарите и на Феро той винаги е налагал атрактивен футбол.
Естествено, че ще отдадем заслуженото на Феро, ако отборът играе добре. Винаги съм го харесвал като треньор, защото е спокоен и интелигентен и мисля, че в комплект със Сашо Александров, който е луд за връзване, ще успеят да научат и мотивират момчетата по най-добрия начин.
100 години 100 написа:шивача написа:ами мога да ти го покажа багажа ми в пълния му блясък, ако е наложително. но, ще направя последен опит да ти го обясня възможно най-просто, като за теб.
най-слабия отбор от А група през 80г, ако ви хване сегашното отбрче, със селекция от куп освободени и свободни агенти от селските дивизии на света играчи, ще ви напълнят кошницата, ако това ще те успокой и нашта ще напълнят
Колкото и да си ми неприятен, не мога да не се съглася

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- za nas e toj religiq
- Контакти:
шивача написа:100 години 100 написа:шивача написа:ами мога да ти го покажа багажа ми в пълния му блясък, ако е наложително. но, ще направя последен опит да ти го обясня възможно най-просто, като за теб.
най-слабия отбор от А група през 80г, ако ви хване сегашното отбрче, със селекция от куп освободени и свободни агенти от селските дивизии на света играчи, ще ви напълнят кошницата, ако това ще те успокой и нашта ще напълнят
Колкото и да си ми неприятен, не мога да не се съглася
![]()
![]()
Д.С.У
И какво те радва не можах да схвана

шивача написа:ами мога да ти го покажа багажа ми в пълния му блясък, ако е наложително. но, ще направя последен опит да ти го обясня възможно най-просто, като за теб.
Може и "А" група да е била по-силна през 80-те , ама ако си пуснеш да гледаш някой стар мач ще умреш от смях. Та те играят като на забавен кадър. Сега футболистите имат много по добра физическа и тактическа подготовка , така че твърдението ти издиша.
kanari написа:шивача написа:ами мога да ти го покажа багажа ми в пълния му блясък, ако е наложително. но, ще направя последен опит да ти го обясня възможно най-просто, като за теб.
Може и "А" група да е била по-силна през 80-те , ама ако си пуснеш да гледаш някой стар мач ще умреш от смях. Та те играят като на забавен кадър. Сега футболистите имат много по добра физическа и тактическа подготовка , така че твърдението ти издиша.
единственото, което издиша е техниката, с която са ги снимали. като доказателство, пусни си щафетата на гдр през 84(ако не греша) и сега на щатите, въпреки, че на запад имаха много по-добра апаратура от нас, пак ще ти се сторят като на каданс. макар и, да не е необходимо, щото самия факт, че рекорда се държи от 80-те е достатъчен, за да ти обори твърдението

спрете да говорите глупости, кощунствено е, та и сега да ги съберете с шкембетата, ако играят на 2х 20 ще устискат, че може и да ги лепнат, а ако имаше машина на времето и се сътой подобен мач, сегашното ви отборче нямаше да се срещне с топката, дечица

шивача написа:kanari написа:шивача написа:ами мога да ти го покажа багажа ми в пълния му блясък, ако е наложително. но, ще направя последен опит да ти го обясня възможно най-просто, като за теб.
единственото, което издиша е техниката, с която са ги снимали. като доказателство, пусни си щафетата на гдр през 84(ако не греша) и сега на щатите, въпреки, че на запад имаха много по-добра апаратура от нас, пак ще ти се сторят като на каданс. макар и, да не е необходимо, щото самия факт, че рекорда се държи от 80-те е достатъчен, за да ти обори твърдението![]()
спрете да говорите глупости, кощунствено е, та и сега да ги съберете с шкембетата, ако играят на 2х 20 ще устискат, че може и да ги лепнат, а ако имаше машина на времето и се сътой подобен мач, сегашното ви отборче нямаше да се срещне с топката, дечица
Като сме започнали темата за 80-те. ЦСКА колко футболисте е взела в Ботев ,къде с пари, къде на сила. Не че сега е различно, обаче сменихте пловдивския отбор.
Пич, какво ти е виновна техниката, качеството на картината няма нищо общо със скоростта на запис. Второ ГДР са били държавата употребяваща най-активно допинг. Тези жени дето са бягали тази щафета от тези хормони доста се доближават като физика до мъжете. Виж снимки и се убеди сам. Като говорим за съпоставяне предполагам, че ще са по-здрави от теб

взели сме ви 3-4, но какво общо има това с темата и спора, иначе и при вас дойде Симов
естествено , че има значение, както като приемане на сигнала, така и като излъчване, така и на какво си го гледал
те щото ся не взимат допинг
естествено , че има значение, както като приемане на сигнала, така и като излъчване, така и на какво си го гледал

шивача написа:взели сме ви 3-4, но какво общо има това с темата и спора, иначе и при вас дойде Симов
Спас Джевизов, Георги Славков, Марин Бакалов, Георги Георгиев, Димитър Младенов - дотук се сещам за 5-ма без да се напрягам.
T&T написа:шивача написа:взели сме ви 3-4, но какво общо има това с темата и спора, иначе и при вас дойде Симов
Спас Джевизов, Георги Славков, Марин Бакалов, Георги Георгиев, Димитър Младенов - дотук се сещам за 5-ма без да се напрягам.

ами напрегни се, като се задълбочи в годините, в които са ставали трансферите

джевиза е дошъл през 76 или 77, а бакала и митьо са играли само година през 80-те за нас