I кръг БOTEВ - Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botevbeerboys
- Контакти:
Re: I кръг БOTEВ - Славия
Според мен мача ще е най много 2-0 за Ботев!А някой знае ли дали ще се предава по телевизият,защото за мой лош късмет точно на 11 заминавам на море? 

- vilkata100
- Контакти:
Май очакванията са ви много големи с 3-4 гола разлика !?!?! Ама вие чувате ли се ... ? Все пак сте новак в А група а Славия гони титла и с не лоша селекция до сега
Не бъдете с големи очаквания, тъй като после ще има разочаровани и ще има сълзи и т.н., а ако вече ни биете, нека да не се залъгваме, няма да е с 20 гола разлика !!! Реална прогноза според ситуацията Ботев 1:2 Славия Сф а иначе и аз като фен на Славия "гарантирам" победа на бялата лавина с 7 гола разлика,но съгласете се с мен,това за 3:0 и т.н. е несериозно
иначе късмет в А група, че тия мошенници ви преебаха яко няколко години с тия измами и това крадене

- atanas7510
- Контакти:
Каква титла гони Славия ти ме спука от смях, май ти трябва да слезнеш от облаците, бат Венци, Славия и титла това е вица на седмицата.

-
- Контакти:
Реално Славия е по-класният отбор в момента. Спокойно може да развали празника за завръщането на Ботев в А група. Това е голям шанс за чичо Венци полягайки дебело да намаже 

Очаквам пълен стадион и мощна подкрепа за Ботев
п.п На Армията да ви отпускаме целия сектор Б, че като гледам клетката няма да ви стигне

п.п На Армията да ви отпускаме целия сектор Б, че като гледам клетката няма да ви стигне

................................
Последна промяна от Pupper_ на 24 авг 2012 00:26, променено общо 1 път.
- vilkata100
- Контакти:
Абе срещата ще е една от най-интересните в първия кръг ! Може да се нарече двубоят на "старците" в А група. Ботев стана миналата година на 100, Славия тази.Много разчитам на уважението между такива отбори с дълга история.Разчитам да стане грандиозно откриване на А група и много съжалявам, че мачът не е в София! Имам планове да съм с екскурзията и да подкрепям любимия отбор !!! Все пак 100 години рядко се постигат (и то отбор в България). Надявам се да не стават грозни сцени по улиците, тъй като няма да съм сам и се надявам ботвистите да ни посрещнат топло в Пловдив, без ексцесии и както се казва да си ходиш спокойно до магазинчето до стадиона, а не до теб да ходят двайсе бронирани ченгета а ти да си под обстрел от бутилки и какво ли още не. Все пак това е за забавление, а не война, а аз, разбира се, стискам палци за "бялата лавина" и искам да стане грандиозен мач с 3-4 гола в полза на белите. Независимо от изхода на мача след това можем да се почерпим с пловдивчани,без грозни сцени и т.н. ! аййдее БЕЛИИ !!
1-2 за добре дошли обратно в А група.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
vilkata100 написа:Абе срещата ще е една от най-интересните в първия кръг ! Може да се нарече двубоят на "старците" в А група. Ботев стана миналата година на 100, Славия тази.Много разчитам на уважението между такива отбори с дълга история.Разчитам да стане грандиозно откриване на А група и много съжалявам, че мачът не е в София! Имам планове да съм с екскурзията и да подкрепям любимия отбор !!! Все пак 100 години рядко се постигат (и то отбор в България). Надявам се да не стават грозни сцени по улиците, тъй като няма да съм сам и се надявам ботвистите да ни посрещнат топло в Пловдив, без ексцесии и както се казва да си ходиш спокойно до магазинчето до стадиона, а не до теб да ходят двайсе бронирани ченгета а ти да си под обстрел от бутилки и какво ли още не. Все пак това е за забавление, а не война, а аз, разбира се, стискам палци за "бялата лавина" и искам да стане грандиозен мач с 3-4 гола в полза на белите. Независимо от изхода на мача след това можем да се почерпим с пловдивчани,без грозни сцени и т.н. ! аййдее БЕЛИИ !!
Адмирации за думите ти! Разбира се, резултатът ще е друг.

Винаги сме харесвали и уважавали отборът на Славия. Много респект и на малобройната, но вярна до гроб агитка на "белите". На шампионски отбори е много лесно да си фен.
Поздрави и добре дошли.

- Alex-Plovdiv
- Контакти:
Въпреки че съм локомотивец, желая на Ботев успех в първенството. Истината е, че преживяхте много трудности и си заслужихте напълно да имате силен отбор, какъвто имате в момента. Вчера гледах контролата ви с Теута и за играта на отбора може да се говорят само позитивни неща. Още повече, че тепърва тези момчета ще се балансират и сработват още повече. Бразилчето на крилото, което центрира на Цветков много ми хареса. А що се отнася до стадион "Пловдив", мед ми капна от сърцето като го видях с 8-9000 души в него. Кога ще доживеем да гледаме официални мачове на това съоръжение...