I кръг БOTEВ - Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Re: I кръг БOTEВ - Славия

Мнениеот botevbeerboys » 29 юли 2012 17:08

Според мен мача ще е най много 2-0 за Ботев!А някой знае ли дали ще се предава по телевизият,защото за мой лош късмет точно на 11 заминавам на море? :|

Потребителски аватар
vilkata100
Контакти:

Мнениеот vilkata100 » 02 авг 2012 02:15

Май очакванията са ви много големи с 3-4 гола разлика !?!?! Ама вие чувате ли се ... ? Все пак сте новак в А група а Славия гони титла и с не лоша селекция до сега ;) Не бъдете с големи очаквания, тъй като после ще има разочаровани и ще има сълзи и т.н., а ако вече ни биете, нека да не се залъгваме, няма да е с 20 гола разлика !!! Реална прогноза според ситуацията Ботев 1:2 Славия Сф а иначе и аз като фен на Славия "гарантирам" победа на бялата лавина с 7 гола разлика,но съгласете се с мен,това за 3:0 и т.н. е несериозно :) :) иначе късмет в А група, че тия мошенници ви преебаха яко няколко години с тия измами и това крадене

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 02 авг 2012 10:33

Каква титла гони Славия ти ме спука от смях, май ти трябва да слезнеш от облаците, бат Венци, Славия и титла това е вица на седмицата. :) :) :) :)

plovdiv fan
Контакти:

Мнениеот plovdiv fan » 02 авг 2012 11:32

Реално Славия е по-класният отбор в момента. Спокойно може да развали празника за завръщането на Ботев в А група. Това е голям шанс за чичо Венци полягайки дебело да намаже :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 авг 2012 19:55

Очаквам пълен стадион и мощна подкрепа за Ботев 8-)

п.п На Армията да ви отпускаме целия сектор Б, че като гледам клетката няма да ви стигне ;)

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 02 авг 2012 23:15

................................
Последна промяна от Pupper_ на 24 авг 2012 00:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vilkata100
Контакти:

Мнениеот vilkata100 » 03 авг 2012 01:08

Абе срещата ще е една от най-интересните в първия кръг ! Може да се нарече двубоят на "старците" в А група. Ботев стана миналата година на 100, Славия тази.Много разчитам на уважението между такива отбори с дълга история.Разчитам да стане грандиозно откриване на А група и много съжалявам, че мачът не е в София! Имам планове да съм с екскурзията и да подкрепям любимия отбор !!! Все пак 100 години рядко се постигат (и то отбор в България). Надявам се да не стават грозни сцени по улиците, тъй като няма да съм сам и се надявам ботвистите да ни посрещнат топло в Пловдив, без ексцесии и както се казва да си ходиш спокойно до магазинчето до стадиона, а не до теб да ходят двайсе бронирани ченгета а ти да си под обстрел от бутилки и какво ли още не. Все пак това е за забавление, а не война, а аз, разбира се, стискам палци за "бялата лавина" и искам да стане грандиозен мач с 3-4 гола в полза на белите. Независимо от изхода на мача след това можем да се почерпим с пловдивчани,без грозни сцени и т.н. ! аййдее БЕЛИИ !!

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 05 авг 2012 14:43

1-2 за добре дошли обратно в А група.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 05 авг 2012 15:17

vilkata100 написа:Абе срещата ще е една от най-интересните в първия кръг ! Може да се нарече двубоят на "старците" в А група. Ботев стана миналата година на 100, Славия тази.Много разчитам на уважението между такива отбори с дълга история.Разчитам да стане грандиозно откриване на А група и много съжалявам, че мачът не е в София! Имам планове да съм с екскурзията и да подкрепям любимия отбор !!! Все пак 100 години рядко се постигат (и то отбор в България). Надявам се да не стават грозни сцени по улиците, тъй като няма да съм сам и се надявам ботвистите да ни посрещнат топло в Пловдив, без ексцесии и както се казва да си ходиш спокойно до магазинчето до стадиона, а не до теб да ходят двайсе бронирани ченгета а ти да си под обстрел от бутилки и какво ли още не. Все пак това е за забавление, а не война, а аз, разбира се, стискам палци за "бялата лавина" и искам да стане грандиозен мач с 3-4 гола в полза на белите. Независимо от изхода на мача след това можем да се почерпим с пловдивчани,без грозни сцени и т.н. ! аййдее БЕЛИИ !!

Адмирации за думите ти! Разбира се, резултатът ще е друг. ;)
Винаги сме харесвали и уважавали отборът на Славия. Много респект и на малобройната, но вярна до гроб агитка на "белите". На шампионски отбори е много лесно да си фен.

Поздрави и добре дошли.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 05 авг 2012 22:17

Въпреки че съм локомотивец, желая на Ботев успех в първенството. Истината е, че преживяхте много трудности и си заслужихте напълно да имате силен отбор, какъвто имате в момента. Вчера гледах контролата ви с Теута и за играта на отбора може да се говорят само позитивни неща. Още повече, че тепърва тези момчета ще се балансират и сработват още повече. Бразилчето на крилото, което центрира на Цветков много ми хареса. А що се отнася до стадион "Пловдив", мед ми капна от сърцето като го видях с 8-9000 души в него. Кога ще доживеем да гледаме официални мачове на това съоръжение...

Върни се в “Ботев”