"От скрина": Когато Байерн трепереше като лист в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Re: "От скрина": Когато Байерн трепереше като лист в Пловдив

Мнениеот Тони Шумахер » 07 юли 2012 17:25

HEATSEEKER написа:Тони Шумахер написа:Уникален мач , гледах го по телевизията !

няма как да си го гледал щото не го предаваха пряко... :!: :!: :!:
Уникално....не бях се смял така честно ;)

Радвам се , че те разсмях , но продължавам да твърдя , че съм гледал мача по ТВ ! Дали е било запис или не си спомням !
P.S. Светът е оцелял , защото се смял.... ;)

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 09 юли 2012 07:05

Още пусната-непусната и темата влезе в руслото на омаловажаването на това,което направи "Ботев"(тогава "Тракия")срещу "Байерн".Да,вярно е,че и "Марек" , и ЦСКА бяха побеждавали "Байерн".Никой не отрича и не омаловажава тези победи.Акцентът тук е върху това,че "Ботев" беше най-близо,само на един гол от отстраняването на колоса(първият мач беше завършил 1:4).А този гол висеше на косъм при резултат 2:0,както се вижда от репортажа.Да,и "Марек" победи с 2:0,но бяха загубили първия мач с 0:3.ЦСКА също направи феноменални 18 минути,но после всички знаем какво се случи.
Свидетел съм и на трите мача и смея да твърдя,че в мача с "Ботев" "Байерн" беше тотално надигран,без да създаде реално положение за гол.Същото не може да се каже за другите два мача.
През 80-те години "Ботев" играеше най-красивия футбол в БГ.Ако Г.Славков не беше преминал по заповед отгоре,както обикновено се извършваха трансферите тогава,в ЦСКА,може би щяхме да бъдем доминиращият отбор в "А" група.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 09 юли 2012 08:45

група съветски учени написа:
bnborisov написа:
Тони Шумахер написа:Уникален мач , гледах го по телевизията !

няма как да си го гледал щото не го предаваха пряко. В тези времена, пък и сега "държавните отбори" бяха по-важни, дори от гостуване на колос като Байерн. Излъчи се 25 минутен репортаж и това беше. До ден днешен не съм сигурен дали при гола на Пашев ,който беше отменен имаше засада. Самия Пашев в едно интервю каза че гола е бил редовен...

Не знам дали са го давали по телевизията директно, защото аз бях на стадиона. Мисля, че по това време имаше друг мач на български отбор от евротурнирите и май даваха него директно.
Относно Пашата, колкото е герой толкова е и грешник. Вкара, ама колко изпусна и най-вече ме е яд за това, че няколко пъти имаше възможност да подаде на съотборник в перфектна голова позиция, но все мъчеше да направи крачолче на Пфаф. :)

Не го даваха по ТВ, защото бяхме наказани. Благо беше набил тукат на един от Локо Сф след мача.

Потребителски аватар
kanara22

Мнениеот kanara22 » 12 юли 2012 15:14

Голям мач, дано скоро отново караме европейските грандове да треперят в Пловдив :)

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 14 юли 2012 18:33

kanara22 написа:Голям мач, дано скоро отново караме европейските грандове да треперят в Пловдив :)

Нека първо да мачкаме в БГ, да станем шампиони, а след това ще мерим сили и в Европа.
Канарче!

obi-wan kenobi
Контакти:

Мнениеот obi-wan kenobi » 16 юли 2012 23:17

Един велик мач дай боже още много и по успешни мачове в ЕВРОПА на великия жълто-черен отбор!

Върни се в “Ботев”