От двама собственици на Ботев-един от Брягово и мистериозен от Италия, ползата за "канарчетата" е абсолютно никаква. До този извод стигна екипът на news4000 след поредната новина от стадион "Христо Ботев". Напук на многото президенти, новият наставник Енрико Пичиони стана спонсор на ръководения от него представителен тим. Италианският треньор извади лични пари за най-належащите нужди на отбора. Крак към портфейла на Пичиони повлече директорът на стадиона Стойчо Димитров. Служителят е проплакал, че няма елементарни средства за подръжка на терена. Енрико веднага си предложил услугите, като накарал Стойчо Димитров да му изготви списък с нужните посадъчни материали и проектосметка за масрафа.
Като чул за разход в размер на 2700 лева, италианецът утвърдително се изсмял. Лекарят на Ботев д-р Константин Павлов се усетил от благоразположението на Пичиони и също проплакал за витамини и медикаменти за възстановяване. Медикът одрусал италианеца в името на клуба с още 3000 лева. По-късно Стойчо Димитров посети сградата на общината с молба за провеждане на 10 тренировки на "жълто-черните" на стадион "Пловдив". "До домакинския мач с "Миньор" Перник ще се готвим на Градския стадион, но отговорът от общинската администрация ще получа утре. Искаме да постегнем занемареното тревно покритие на нашия стадион", заяви за news4000.bg Стойчо Димитров.
Tоя циганин от каде искара толкова пари...
Парма на Валери Божинов гостува на Ботев в Деня на Съединени
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
- botev_1912
- Контакти:
Re: Парма на Валери Божинов гостува на Ботев в Деня на Съединени
PLOVDIV PEE 1912 написа:Tоя циганин от каде искара толкова пари...

Не те ли е срам - от теб поне не очаквах да подхождаш първосигнално!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
Дали сме им 10-15 дена да си работят хората да видим кво ще стане.Чакали сме 10 години..10 години непрекъснати нерви с тоя селски буклук..кво са 10 дена? Не можем 10 дена да се държим нормално като хора ли ? Мангал мангал кво да го напраим... Нека един пък да ги оставим на 100 % спокойствие, да видим дали след 2 седмици ще има " Ми те фенувити са вандали и пругонихъ бугатия италянски бизнисмен койту искаши да купи отбора, аз искам да съ махна ама никой ни иска купи отбора аз ни мога да го оставя просто така ."

- PLOVDIV PEE 1912
botev_1912 написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Tоя циганин от каде искара толкова пари...колко сме жалки, днес циганин, утре ако той е част от спасението на Ботев ще му викаш г-н Пичионе!
Аз ли подхождам първосигнално?
Лично ще ти се извиня,на теб и на треньора ако си прав,но след две седмици като лъсне голямата цигания аз лично ще му шчупа всички зъби на г-н пичоне.
- botev_1912
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:botev_1912 написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Tоя циганин от каде искара толкова пари...колко сме жалки, днес циганин, утре ако той е част от спасението на Ботев ще му викаш г-н Пичионе!
Лично ще ти се извиня,на теб и на треньора ако си прав,но след две седмици като лъсне голямата цигания аз лично ще му шчупа всички зъби на г-н пичоне.
Аз извинения не искам, и също бих го псувал и обиждал, но нека първо минат тези 2 седмици!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
- PLOVDIV PEE 1912

Не те ли е срам - от теб поне не очаквах да подхождаш първосигнално![/quote]
Лично ще ти се извиня,на теб и на треньора ако си прав,но след две седмици като лъсне голямата цигания аз лично ще му шчупа всички зъби на г-н пичоне.[/quote]
Аз извинения не искам, и също бих го псувал и обиждал, но нека първо минат тези 2 седмици![/quote]
Съгласен съм с теб,но това не значи ,че съм оптимист .Ако науча нещо от първа ръка може би ,но сега...
Няма смисъл да се караме, казхме му до 15 няма ли ги новите собственици, защото той каза, че тогава ще се представят, ще му отрежим главата. Токова сме чакали ще почакаме още малко да видим, какво ще стане.
- botev_1912
- Контакти:
Ето едно мнение от независимия:
може би ако селският прави нова врътка, върти италианците!
А не да прави като гореспоменатата врътка!
Код: Избери всички
Дай да обобщим - селския довежда едни актьори, някои от които нявга играли футбол, Дава им заплати, плаща самолетни билети, днес дори единият от тях дава христолови пари /защото те са актьори и всичко е за сметка на този който поръчва/ 5700 лв - 3000 от които за медикаменти за лекаря, това всичко от човека който каза на футболистите да си купуват витамини от аптеката, че били евтини.
И всичко това за да си спечели 10 дни в които така или иначе БПФК няма домакински мач и няма да можем да организираме нещо масово?
може би ако селският прави нова врътка, върти италианците!
А не да прави като гореспоменатата врътка!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
- PLOVDIV PEE 1912
Don Rumen написа:Няма смисъл да се караме, казхме му до 15 няма ли ги новите собственици, защото той каза, че тогава ще се представят, ще му отрежим главата. Токова сме чакали ще почакаме още малко да видим, какво ще стане.
Отче,кажи ми нещо обнадеждаващо.Има ли надежда?
PLOVDIV PEE 1912 написа:От двама собственици на Ботев-един от Брягово и мистериозен от Италия, ползата за "канарчетата" е абсолютно никаква. До този извод стигна екипът на news4000 след поредната новина от стадион "Христо Ботев". Напук на многото президенти, новият наставник Енрико Пичиони стана спонсор на ръководения от него представителен тим. Италианският треньор извади лични пари за най-належащите нужди на отбора. Крак към портфейла на Пичиони повлече директорът на стадиона Стойчо Димитров. Служителят е проплакал, че няма елементарни средства за подръжка на терена. Енрико веднага си предложил услугите, като накарал Стойчо Димитров да му изготви списък с нужните посадъчни материали и проектосметка за масрафа.
Като чул за разход в размер на 2700 лева, италианецът утвърдително се изсмял. Лекарят на Ботев д-р Константин Павлов се усетил от благоразположението на Пичиони и също проплакал за витамини и медикаменти за възстановяване. Медикът одрусал италианеца в името на клуба с още 3000 лева. По-късно Стойчо Димитров посети сградата на общината с молба за провеждане на 10 тренировки на "жълто-черните" на стадион "Пловдив". "До домакинския мач с "Миньор" Перник ще се готвим на Градския стадион, но отговорът от общинската администрация ще получа утре. Искаме да постегнем занемареното тревно покритие на нашия стадион", заяви за news4000.bg Стойчо Димитров.
Tоя циганин от каде искара толкова пари...
Жалка история