Древен и Вечен написа:Аз няма как да го попитам лично и за това използвам този форум.Нека разберем причината.Все пак Бат Венци го обяви официално на пресконференция?
Ако пък мислиш, че батко ти Венци по цял ден седи и чете форума...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Древен и Вечен написа:Аз няма как да го попитам лично и за това използвам този форум.Нека разберем причината.Все пак Бат Венци го обяви официално на пресконференция?
child in time написа:А защо трябва да ги предоставя на когото и да било?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
child in time написа:А защо трябва да ги предоставя на когото и да било?
M_P_C написа:child in time написа:А защо трябва да ги предоставя на когото и да било?
а защо не? нали уж се борите и вие и те за истината и правилния прочит на историята. ако нямат какво да крият да го изкарат наяве. или се притесняват да не би случайно в документите им да има нещо, което свързва Ботев Пловдив с 1912-та и това да попречи на лъжата им, че Славия са най-стария клуб в Бг. сега излиза, че обявяват нещо, но след 1 година поради други причини се отмятат от него.
M_P_C написа:child in time написа:А защо трябва да ги предоставя на когото и да било?
а защо не? нали уж се борите и вие и те за истината и правилния прочит на историята. ако нямат какво да крият да го изкарат наяве. или се притесняват да не би случайно в документите им да има нещо, което свързва Ботев Пловдив с 1912-та и това да попречи на лъжата им, че Славия са най-стария клуб в Бг. сега излиза, че обявяват нещо, но след 1 година поради други причини се отмятат от него.
marmi52 написа:8-)
Едно мааалко уточнение:
Не СЛАВИЯ СОФИЯ, а лицето Венцеслав Стефанов - бивш бензинджия по Бай Тошово време, бивш СИКаджия и настоящ унищожител на белия клуб, отказва да даде тези документи на Ботев Пд.
Моля ви, не отъждествявайте временните субекти смучещи "кръв" от добрата стара СЛАВИЯ със самата СЛАВИЯ. Това е все едно по времето на Митю да го отъждествяваме с велик клуб като Ботев Пловдив.
Такива като Венци и Митю са преходни. Едни се задържат повече, други по-малко.
Имена като СЛАВИЯ и Ботев са вечни ! ...
Иначе разбира се, че не одобрявам прикриването на истината. Ако има документи, че Ботев наистина е по-стар от любимата ми СЛАВИЯ, не би трябвало да се крият.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E и 2 госта