Първа тренировка на стадион Пловдив - 25-ти юни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа тренировка на стадион Пловдив - 25-ти юни
Там сме!!! Иначе що се отнася до фена на Локомотив- поздравления брато. Но и как да е иначе човека вижте му само аватара. Той си знае кое е Локото от 36-та и не е от онази шайка болни мозъци които смениха цялата им история и от които се срамуват всички истински локомотивци. То човек като си има акъл и го използва по предназначение, няма значение на чий отбор е фен. НАПРЕД МОЙ БОТЕВ!
- slash1912
- Контакти:
IvanGit написа:Не ми пука осбенно от враждите и глуостите на ултрасите ,аз съм просто привърженик на Локомотив.Никога няма да забравя ,че изживях неземна радост 2004 и благодарение на победата на Ботев над ЦСКА-кого да мразя и плюя?-половината ми колеги и приятели са от Ботев.Аз върху колеги и приятели не плюя.Как да напиша в някой форум някаква гадост срещу феновете на Ботев и на другия ден като ги видя да им кажа "добър ден колеги".За такива хора си има точно название-боклуци АЗ НЕ СЪМ БОКЛУК затова НЕ мразя БОТЕВ-нека си има съперничество и съревнование, но уважението НЕКА е преди всичко!!!!!!!
Всеки има приятели от другия отбор.А това,че тук има 4-5 човека,които се изживяват като форумни гурута,дава съвсем погрешна представа,че едва ли не в Пловдив всеки ден се избиваме взаимно и омразата между нас е навсякъде и няма граници!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Древен и Вечен
Нямаме търпение!
IvanGit написа:Не ми пука осбенно от враждите и глуостите на ултрасите ,аз съм просто привърженик на Локомотив.Никога няма да забравя ,че изживях неземна радост 2004 и благодарение на победата на Ботев над ЦСКА-кого да мразя и плюя?-половината ми колеги и приятели са от Ботев.Аз върху колеги и приятели не плюя.Как да напиша в някой форум някаква гадост срещу феновете на Ботев и на другия ден като ги видя да им кажа "добър ден колеги".За такива хора си има точно название-боклуци АЗ НЕ СЪМ БОКЛУК затова НЕ мразя БОТЕВ-нека си има съперничество и съревнование, но уважението НЕКА е преди всичко!!!!!!!
+1912
За голямо съжаление, очаквам колегата скоро да бъде виртуално заклеймен, обесен, изгорен и поруган от шайката гурута на жепейци.
- Dexter Lord
- Контакти:
Поздрави за всички Канари, които присъстваха днес на тренировката! 

КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!