ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vasobaso
Контакти:

Re: НОВО 20

Мнениеот vasobaso » 24 авг 2009 22:02

Поредната партенка на Селяка! Те всичките са придружени с някаква третостепенна, "реална" информация (какви ще са новите екипи), потвърдена от "вътрешни източници", но няма кой да ме убеди, че Митьо прави сериозна сделка със СЕРИОЗЕН купувач, особено, когато никой не им знае и имената и селата на италианците... :evil: :evil: :evil: :evil:
Herbsupported Ape

Потребителски аватар
sasho0111
Контакти:

Re: Кьорфишека "Визоне"

Мнениеот sasho0111 » 24 авг 2009 22:06

Скромното ми мнение е, че все пак е един и същи човек :lol: На първата снимка просто е по-брадясал, но така трудно може да се прецени

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 24 авг 2009 22:09

Atila написа:
alive написа:"иначе и аз съм на мнение,че всичко това е една пародия. Искрено се надявам да греша и нещата да започнат да се оправят"

Ето това ме накара да ти копирам цялото мнение!Кое е пародия,че се надяваш да не грешиш ли?Нали беше убеден от сигурни източници,че сделка ще има?!

Моля да бъда извинен:)) просто неправилно съм се изразил.Имах предвид,че и миналия път с Динев беше пред сделка,но в последния момент осра нещата от лакомия.Тогава един от доводите му е бил,че има по добра оферта и го е обърнал на пазарлък.В случая говоря,че всички тези глупости са пародия на бизнессделка от страна на Селинджъра.Защото до момента по този начин за последните 1-2 години доста хора се отказаха от закупуването на акциите.

ОК!Но ако и този път се случи същата партенка какво става в случая с твоите "източници" и надеждите които ни даваш като информация?
Изображение

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 24 авг 2009 22:10

vasobaso написа:Поредната партенка на Селяка! Те всичките са придружени с някаква третостепенна, "реална" информация (какви ще са новите екипи), потвърдена от "вътрешни източници", но няма кой да ме убеди, че Митьо прави сериозна сделка със СЕРИОЗЕН купувач, особено, когато никой не им знае и имената и селата на италианците... :evil: :evil: :evil: :evil:

Ти имаш ли представа,че на големите никои не им знае имената,а знаят имената на поставените лица.
Само псевдобогаташите се бият в гърдите колко пари имат и се показват.И аз да имах много пари и аз нямаше да искам да ме знаят феновете на Ботев,че аха нещо да объркам и ще ме направят луд :) ахахахах
Не съм партенка на Селския ако това имаш предвид.И аз не вярвам на всяка негова дума,но понякога покрай работата ми несъзнателно получавам инфо за някои неща.

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 24 авг 2009 22:13

alive написа:
Atila написа:
alive написа:"иначе и аз съм на мнение,че всичко това е една пародия. Искрено се надявам да греша и нещата да започнат да се оправят"

Ето това ме накара да ти копирам цялото мнение!Кое е пародия,че се надяваш да не грешиш ли?Нали беше убеден от сигурни източници,че сделка ще има?!

Моля да бъда извинен:)) просто неправилно съм се изразил.Имах предвид,че и миналия път с Динев беше пред сделка,но в последния момент осра нещата от лакомия.Тогава един от доводите му е бил,че има по добра оферта и го е обърнал на пазарлък.В случая говоря,че всички тези глупости са пародия на бизнессделка от страна на Селинджъра.Защото до момента по този начин за последните 1-2 години доста хора се отказаха от закупуването на акциите.

ОК!Но ако и този път се случи същата партенка какво става в случая с твоите "източници" и надеждите които ни даваш като информация?

Емм ще съм поредния лаладжия.Или балък,който вярва на познати.Виж майтапа настрана ама хората,които познавам и имат нещо общо с Христолов са на нокти защото имат да взимат доста пари.Повярвай ми те ежедневно се интересуват от къде и как ще намери пари,за да се разплати с тях.Единствения му източник на доходи в момента е Ботев.Затова не искаше да се разделя с тях.Но в момента няма какво друго да направи.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 24 авг 2009 22:13

един и същ е :lol: :lol: :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 24 авг 2009 22:17

и аз търся някво инфо от мой хора но само догатки всички казват до 2-3дни ще е ясно но нямам голяма надежда ако трябва да бъда честен

Far Right
Контакти:

Мнениеот Far Right » 24 авг 2009 22:21

Този до Пичоне има кафяви очи,а другия дръвник има сини.

vasobaso
Контакти:

Мнениеот vasobaso » 24 авг 2009 22:24

Far Right написа:Този до Пичоне има кафяви очи,а другия дръвник има сини.

Тук трябва да се съглася с теб. ;)
Herbsupported Ape

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 24 авг 2009 22:31

Изображение
eto po nova
Последна промяна от plovdivesamona6 на 24 авг 2009 22:43, променено общо 1 път.

Върни се в “Ботев”