Марица става сателит на Ботев.Започнаха преговори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Марица става сателит на Ботев.Започнаха преговори

Мнениеот rump_shaker » 06 юни 2012 22:10

bianchi написа:Възстановено е сдружението с нестопанска цел "Ботев" след 11 години, в които то няма дейност; а акционерното дружество "Ботев 1912", което през тези години ръководи отбора е ((((((((((закрито))))))))))))))))))

Закрито беше поради фалит и то съвсем скоро. И това дружество което е закрито е е създаедено преди 11 години за да не поеме дълговете на Ботев Пловдив. А този Ботев който в момента гледаш е онзи от преди 11 години. Онзи същият който тогава спря да участвата без да се закрива заради далаваерите на Селския. Набийс си го в тази глава.

Дори когато ние бяхме във В група с оригиналния си Ботев имаше Ботев на слеския който трябваше да участва в Б група като изпаднал от А ама нали се сещаш че слелския нямаше как да направи отбор. Разбери го вече. Това дето викаш че се е закрило е създадено преди само 11 години като Дружество което да управлява Футболния клуб

Кажи ми разбра ли го?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 06 юни 2012 22:15

rump_shaker написа:
bianchi написа:Възстановено е сдружението с нестопанска цел "Ботев" след 11 години, в които то няма дейност; а акционерното дружество "Ботев 1912", което през тези години ръководи отбора е ((((((((((закрито))))))))))))))))))

Закрито беше поради фалит и то съвсем скоро. И това дружество което е закрито е е създаедено преди 11 години за да не поеме дълговете на Ботев Пловдив. А този Ботев който в момента гледаш е онзи от преди 11 години. Онзи същият който тогава спря да участвата без да се закрива заради далаваерите на Селския. Набийс си го в тази глава.

Дори когато ние бяхме във В група с оригиналния си Ботев имаше Ботев на слеския който трябваше да участва в Б група като изпаднал от А ама нали се сещаш че слелския нямаше как да направи отбор. Разбери го вече. Това дето викаш че се е закрило е създадено преди само 11 години като Дружество което да управлява Футболния клуб

Кажи ми разбра ли го?

Страхотни льжи, и измами прилагаш как е ония Ботев след като е бил, пред валит и взима лиценза на Металик за да очаства в селата? И как онзи Ботев след като дружеството е закрито?И Сьздадено ново ?

carlsberg
Контакти:

Мнениеот carlsberg » 06 юни 2012 22:29

Не мога да не се съглася,Бианка си е 'Ботевист 'по душа. :) Дано не е същият,заради който получих вечен бан в пловдивска медия :)

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Мнениеот motoem930 » 07 юни 2012 00:24

bianchi написа:
rump_shaker написа:

Кажи ми разбра ли го?

Страхотни льжи, и измами прилагаш как е ония Ботев след като е бил, пред валит и взима лиценза на Металик за да очаства в селата? И как онзи Ботев след като дружеството е закрито?И Сьздадено ново ?

човече, едва ли има по просто и разбираемо обяснение от това което е приложил колегата rump_shaker. За мен има два варианта : или наистина си толкова прост , че не можеш да схванеш тънкия момент или мразиш до такава степен , че на черното казваш бяло. Прецени сам за себе си кой от двата варианта ще избереш , а те наистина са само два ;) Кажи ми разбра ли го? :lol:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 юни 2012 07:15

Бианке, нищо от това което съм написал не е лъжа. Благодарение на тази ситуацция успяхме да си измъкнем клуба от селския. Иначе нямаше никвъ шанс да се свали неговото АД от власт. Разбери го вече. Едно ще те питам. Как не те е срам да повдигаш тази тема. На колко години си че да не помниш Влебъжд КН?
ИзображениеИзображение

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 07 юни 2012 07:43

bianchi курса по ограмотяване приключи,айде сега си ходи да следиш и контролираш Вашата школа.
Маричката винаги са имали много добра школа и са ни дали на нас,а и като цяло на България не един и двама футболисти.
Според мен това е пътя - две силни детско-юношески школи на Ботев и Марица,добре осигурени и оборудвани бази,след 4-5 години резултатите ще са налице.
Трябва да се върнем към "онзи Ботев",когато повечето футболисти бяха продукт на нашата школа,на школата на Маричката...
Моята мечта е да видя наследниците на моят Ботевъ:
1.Вичев 2.Пачев 3.Младенов 4... 5.Хорозов 6.Бакалов 7.Костадинов 8.Зайцев 9.Пехливанов 10.Зехтински 11.Пашев.

Дай Боже след няколко години мечтата ми да е реалност!
Един е Ботев!

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 07 юни 2012 13:32

motoem930 написа:
bianchi написа:Страхотни льжи, и измами прилагаш как е ония Ботев след като е бил, пред валит и взима лиценза на Металик за да очаства в селата? И как онзи Ботев след като дружеството е закрито?И Сьздадено ново ?

човече, едва ли има по просто и разбираемо обяснение от това което е приложил колегата rump_shaker. За мен има два варианта : или наистина си толкова прост , че не можеш да схванеш тънкия момент или мразиш до такава степен , че на черното казваш бяло. Прецени сам за себе си кой от двата варианта ще избереш , а те наистина са само два ;) Кажи ми разбра ли го? :lol:

Комплексиран жълтомразец няма как да разбете нищо , нито се и опитва . Той знае да повтаря като папагал без да вложи капка мозък каквото му е казал Христо Невестулката. Ако каже, че е нощ, нощ е , ако каже че е ден , ден е . Честно, няма такава секта с промити мозъци като тия никъде по света :shock:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 07 юни 2012 16:25

Бъдете снисходителни.Какво искате да обсъжда със съфорумниците си как сменят кон за кокошка ли?Визирам Даксон и Базил за Емил Ангелов или Караджов за вратарчето на Враца?

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 14 юни 2012 19:41

Раковски става сателит на "канарчетата"
След провалените преговори с президента на Марица - Марин Ленгеров, Ботев си намери свой сателит. Това е аматьорски отбор на Раковски, който се подвизава в Югоизточната "В" група.

Ръководствата на двата клуба вече са провели среща помежду си и финализирането на преговорите е въпрос на време.

Източник: Plovdiv24.bg

trakia89
Контакти:

Мнениеот trakia89 » 15 юни 2012 12:46

И това, че са в Б група какво значение има!? :lol:

Раковски е идеалният сателит, ще можем да пратим Петър Атанасов там да се обиграва, заедно с още няколко по-млади и перспективни момчета, които е ясно че не могат да намерят място в първият отбор, докато Б група ще е достатъчно сериозно предизвикателство за тях!

Върни се в “Ботев”