Ботев-Левски или Ботев-Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Ботев-Левски или Ботев-Локо

Мнениеот rump_shaker » 09 юни 2012 13:31

JohnDoe написа:25 страници комплекси в жълто и черно. Колко е тъжно и жалко :mrgreen: Същевременно и смешно. Най-малкото, че Левски не знаят, че дербито ви било с тях. Тука трима, четирима емигрантчета как си ги съчинявата разни мантри и стадото как им се връзва :mrgreen:

И когато всеки нормален човек се измсее на поредната жълтa лъжа, следват стандартните тъпизми и уж "неудобни" въпроси за историята на големия пловдивски отбор - Локомотив, на които е отговаряно хиляди пъти. И то от хора, които не познават собствената си история, но са експерти по локомотивската очевидно :mrgreen:

Най-хубаво си кажете, че дербито ви е с Барцилона. Тъкмо няма да сте назад в статистиката както с Локомотив. Че въпреки годините из Б група се вижда кой е по-добрия отбор ;)

Тотално неадекватно мнение. Изпълнено с много омраза към "жълтите" и крайна липса на каквато и да компетенция по въпроса. В това сме царе! Да даваме мнения там където нищо не разбираме и нищо не ни вълнува.

25 страници комплекси! - Да прав си за безсмислието на темата. Но аз лично не виждам комплекс в това да се пита, кой мач е по-голямо дерби според хората. Комплесите започнаха когато се включиха поредните гурута на Локомотив които заляха темата със измислената си сволач!

След като си толкова отворен искам да ми изброиш "Поредните жълти лъжи". Напиши ги една след друга и се аргументирай. Иначе мнението ти седи като пръдня в кенеф. Когато напишеш нещо такова, обоснови се. Лесно е да излюеш глупост но е по трудно да е обосновеш.

Накрая завършваш с отклоняващо и тотално безумно искане да си кажем за дербито с Барселона. Това дори не подлежи на коментар.

Чакам доводите ти, и "жълтите" лъжи. Още чакам отгвор и на 5-те въпроса които отправих към Рам и които отекнаха в пространството. Върпоси на които никой няма рационален отговор.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
JohnDoe
Контакти:

Мнениеот JohnDoe » 09 юни 2012 13:52

Нама как да задаваш въпроси по тема, в която си напълно некомпетентен. Човек, който твърди, че отбора му е създаден през 1912 година трябва завинаги да замлъкне по всички въпроси на тема футболна и всякаква история. На всичките ти първолашки въпроси има отговори на адрес http://www.loko-pd.com. Сайт от който вашето гуру Антон Петров обича толкова много да преписва и да публикува в маломерните си издания :mrgreen:

Та да се върнем на "дербито" ви с Левски. То бива бива глупости, ама вие минахте всякакви граници. Дай да ви видим хореографиите с Левски? Че нещо не се сещам. Дай да видим как ходихте по 100-200-300 души на Герена последните 10-15 години. То голямо дерби ще да е било :mrgreen:

Ако не беше Локомотив за да го мразите и да си избивате комплексите с подобни ПР акции и да се държите над водата отдавна нямаше да има такова недоразумение наречено Ботев Пловдив.

Най-добре я заключете тази тема и я отворете след края на полусезона да пуснем снимки от дербитата да видим за кой мач сте по-подготвени и кой е по-посетен. Другото всичко са мозъчни полюции на хора, които явно не са били на стадион :idea:
Само истински нефтохимици могат да модерират други нефтохимици!
Форца Първа Атомна Козлодуй! АЕЦ Белене завинаги в Б!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 09 юни 2012 14:13

JohnDoe единия плюе изложи се,идва другият и той да се поплюнчи ,и после и той ненадейно ще изчезне.Въпросите ,които задаваме за новоизлюпената Ви история нямат отговор.Така се прави,когато нямаш отговор на основни въпроси хвърляш едно голямо количество от информация и така хората се объркват.Задаваме прости въпроси и искаме прости отговори.Как така ,чак 21 век се сетихте,че сте някой друг,комунистите ли ви тъпчеха след 1990 до 2000 година.Как така футболен отбор има родословно дърво?Как от единият взимате името,от другият годината?Когато един отбор влиза в друг ,то той бива погълнат.Затова ви питах,кой в кой се е влял.Виж колко прости въпроси,а няма отговор.
За дербито ,пак си далече от истината.Нормално е да има повече хора на мач Ботев-Локомотив,тогава на стадиона присъстват фенове на двата отбора ,които са от Пловдив.Зададеният тук въпрос е въпрос за нас феновете от Ботев.Идва някой си и тръгва да ме убеждава,аз как съм се чувствал,и ме разбирал повече от мен самият.
И на края продавач в кафене,ме убеждава как той разбирал повече от строителство от мен ,които от както се помня с това се занимавам и си изкарвам хляба.И с цялата си наглост питат какво има на лице,при готов работен конструктивен проект и се бие с 17 страници картинки и ме убеждава,адже ба колко са важни.Даже щеше да ми ги сканира да ги видя.

Потребителски аватар
JohnDoe
Контакти:

Мнениеот JohnDoe » 09 юни 2012 14:33

Кой се е изложил? Пловдиврам ли? Че не иска да бъде оплют от полуграмотни анонимни човечета? Хайде няма нужда. Този човек, както и Ангел нееднократно ви казаха - когато искате да направите един телевизионен диспут в който да оспорите "лъжите" или завинаги да замлъкнете! Вече 8-9 години няма кой да го направи. Още нещо Румен Минков примерно, който ви е историк номер едно в личен разговор признава, че всичко това, което твърдят Владо и Ангел е истина, но няма как да го каже в прав текст, защото ще го изядът неграмотниците като теб.

Кога сме се сетили? Сетили сме се когато са се намерили хора с достатъчно хъс, възможности, упоритост и интелект да извършат този десет годишен труд. Защото да разкриеш една лъжа, натрапвана 50 години, да я обориш с неуспорими факти и доказателства е труд, а не просто като да си измислиш година на създаване и да повтаряш до безсъзнание, че това е вярно.

За посещаемостта се съгласих, айде в Пловдив сте повече, смешно малките ви бройки за гостуване няма да ги коментираме. Колко песни измислихте срещу Левски? Защото срещу Локомотив са поне десет сигурно :idea: Ами кажи колко хореографии направихте срещу Левски? Че срещу Локомотив харчите клубни пари всеки път за найлон, знамена и пиро. Верно рециклирате си ги по 3-4 години, но за това причините са други. Даже като се замисля всичките ви "чествания" на 100 годишнини са по-смешни и по-зле организирани отколкото представянията ви в мачовете срещу Локомотив :idea:

Никой не ти казва как да се чувстваш. Ама да ти кажа най-голямата радост на едно цяло поколение ваши фенове е гола на Морини в 86тата минута :mrgreen: Един италянски сервитьор стана легенда на Ботев. Искам на тези фенове да им обясниш как дербито ви било с Левски, а не с Локомотив :idea:

Въобще, подкарахте я като македонците, изкарахте се най-стария отбор в България, а скоро и на света, почнахте да си съчинявате дербита, за лъжите ви за посещаемост няма да говорим въобще… Какво да очакваме, някоя купа на европейските шампиони да сте спечелили, пък ние да не сме забелязали? Смешна работа.
Само истински нефтохимици могат да модерират други нефтохимици!
Форца Първа Атомна Козлодуй! АЕЦ Белене завинаги в Б!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 09 юни 2012 14:52

JohnDoe кои са тези 10 песни за вас -хахахахахах.Кажи де,казах ,че само се плюнчите,ти не вярваш.Искаш ли да се обзаложим,че споменаваме повече Левски от вас.Но така ви промиха мозъците в последно време,че вече не знаете кои сте,кои за вас пее и на кой да се кланяте.Също така -хубава го каза за едно наше поколение гола на Морини е най-важен.Това и другите преди теб го казаха,че Христола на който се кланяте ни принизи да си мерим пи..те с невзрачни отбори като вас.А за нас по-старите,вие сте никой.Лично аз съм ходил на ваши мачове преди 2000 година,да подкрепя по-малкия отбор,така както бягах от училище да подкрепя и Спартак.И ако аз съм полуграмотен,то тогава със сигурност 90% от вашите фенове не са докосвали книга.Ей хубаво ,че се намериха двама човека, на които им се отдава малко дар слово та подмениха историята.
Пак питам кой отбор с вля в другият -един много прост въпрос.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 09 юни 2012 15:01

JohnDoe написа:Кой се е изложил? Пловдиврам ли? Че не иска да бъде оплют от полуграмотни анонимни човечета? Хайде няма нужда. Този човек, както и Ангел нееднократно ви казаха - когато искате да направите един телевизионен диспут в който да оспорите "лъжите" или завинаги да замлъкнете! Вече 8-9 години няма кой да го направи. Още нещо Румен Минков примерно, който ви е историк номер едно в личен разговор признава, че всичко това, което твърдят Владо и Ангел е истина, но няма как да го каже в прав текст, защото ще го изядът неграмотниците като теб.

Кога сме се сетили? Сетили сме се когато са се намерили хора с достатъчно хъс, възможности, упоритост и интелект да извършат този десет годишен труд. Защото да разкриеш една лъжа, натрапвана 50 години, да я обориш с неуспорими факти и доказателства е труд, а не просто като да си измислиш година на създаване и да повтаряш до безсъзнание, че това е вярно.

За посещаемостта се съгласих, айде в Пловдив сте повече, смешно малките ви бройки за гостуване няма да ги коментираме. Колко песни измислихте срещу Левски? Защото срещу Локомотив са поне десет сигурно :idea: Ами кажи колко хореографии направихте срещу Левски? Че срещу Локомотив харчите клубни пари всеки път за найлон, знамена и пиро. Верно рециклирате си ги по 3-4 години, но за това причините са други. Даже като се замисля всичките ви "чествания" на 100 годишнини са по-смешни и по-зле организирани отколкото представянията ви в мачовете срещу Локомотив :idea:

Никой не ти казва как да се чувстваш. Ама да ти кажа най-голямата радост на едно цяло поколение ваши фенове е гола на Морини в 86тата минута :mrgreen: Един италянски сервитьор стана легенда на Ботев. Искам на тези фенове да им обясниш как дербито ви било с Левски, а не с Локомотив :idea:

Въобще, подкарахте я като македонците, изкарахте се най-стария отбор в България, а скоро и на света, почнахте да си съчинявате дербита, за лъжите ви за посещаемост няма да говорим въобще… Какво да очакваме, някоя купа на европейските шампиони да сте спечелили, пък ние да не сме забелязали? Смешна работа.

Стига нерви опази се от язва.Всеки си обича отбора ,но вашите измишльотини ще ви доведат до психиатрия.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 09 юни 2012 15:18

JohnDoe написа: На всичките ти първолашки въпроси има отговори на адрес http://www.loko-pd.com.

Драги ми смехурко, всички вече разбрахме, че ти си онази грешка на природата, която бившите ти съученици са кръстили с толкова красноречивото "Невестулка". Ти смехуране, даже нямаш достойнството да застанеш тук с истинския си ник и с фалшивия три-буквен прякор, който сам ти си си дал.
На смехотворното адресче, което си дал не може да се прочете нищо освен мЪкедонистките полюции на гурутата, които не знаят на кой точно отбор са фенове - на закрития през 2001 или на този от западните покрайнини, който в настоящия момент е притежател на купената ви с пари от наркотици измислена титличка от 2004-та.
Ти да ми говориш за ПР-акции при положение, че си най-активния поддръжник на анти-Ботевските теми из форумите на "човеците" от най-източните квартали на града. Знам, че умираш от мъка, задето собственото ти племе те изрита от лпортала и единствената ти възможност за изява, която ти е останала е да пишеш под фалшив ник в този форум. Това е жалкото съществуване на едно жалко човече.
Кажи как върви кампанията "За Фес... Бесика"? Черно-бялото "мнозинство" от "истински майни" :mrgreen: успя ли да събере някое левче или пак ще подарявате фланелки на кметове, премиери, президенти (връзката Гоце-Зума по партийна линия я знаем) ??? Пак ли ще протегнете изцапана от ровенето из нечистотии ръчица, или пък ще надигнете отново гласче с "Коко сбъдва мечти", с надеждата "честният и почтен" от Сандански сам да се заеме с издръжката на превозното средство и поддръжката на нещото, наречено "стадион"?

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 юни 2012 15:23

JohnDoe написа:Ако не беше Локомотив за да го мразите и да си избивате комплексите ...

Ха-ха-ха, кои са тия Локомотив, че не се сещам! Локомотив Москва ли? Ти си за лудницата, да сравняваш Ботев Пд, с кварталното отборче на Столипиново! Избивали сме комплекси с Локомотив Пд :) Единственото което избиваме на Локомотив - са стоматологичните им проблеми, напълно безплатно!

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 09 юни 2012 16:08

Невестулката, когато види това на мач, между Ботев и Локомотив, тогава може да дойде и пак да се включи.Дотогава го искам тихичък!

http://vbox7.com/play:d1c8c2bf
ИзображениеИзображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 09 юни 2012 17:08

[offtopic]Невестулка,пазиш ли онази снимка от гостуването в Смолян.Където ,въпреки годините си беше 30 кила с качулка и кожени ръкавици.[/offtopic]

Върни се в “Ботев”