Ботев-Левски или Ботев-Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sky1
Контакти:

Re: Ботев-Левски или Ботев-Локо

Мнениеот sky1 » 08 юни 2012 21:26

kubik той стадиона не се строи ей така-днеска решаваш,утре си готов.Прави се проект работен за начало(който вече е готов),започва се от някъде (терена,който почети е готов) и се продължава нататък.Ама някакъв плюнчо да ми обяснява , как нямало нищо,да го разказва някъде другаде.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 08 юни 2012 21:30

Thurman Murman написа:
Шврнц Тпрунков написа:Това на терена какво е?

По непотвърдена информация подадена от анонимен сигнал идващ от крайните източни квартали на града, това са разкопки за откриване на бески артефакти. Открит е и "нелегалния" пазач, който се опитал да разгони тежката техника от терена с РОМфея. Както се забелязва и с просто око, индивидът има поразителна прилика с култов фен на превозното средство - Чобата. Оттам и теорията за пряката потомствена връзка между бесите (овчари) и съвременните наполетанци, въоръжени със знамена на Юве, а доскоро и с кухи тенекии от сирене.

Аз наистина не мога да повярвам, че има хора, които все още мислят, че всичко е "бошлаф" - като концесията на стадион Локомотив, тихомълком върната на Общината...

Всъщност - както и да е.

За мен също далеч по-важен мач е срещу Левски. И, всъщност, това показва що за хора са една малка част от "съгражданите" ни - те се самоопределят по това къде и как сме ние, а ние се мери с големите в България, за да почнем да се мерим и с големите в Европа. За това, всъщност, те трябва да стискат палци Ботев отново да се върне в Топ 3, за да имат високи цели, различни от тотото на Кокото.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 08 юни 2012 23:11

Дай как бяха сега Доко Пловдив Вагон Пловдив или квито бяха са ми много смешни половината фенове не си знаят отбора кога и е създаден ту, 1936 или 1926 кой знае ... :) :)
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 09 юни 2012 00:05

bianchi написа:
костенурк написа:Темата е за феновете на Ботев.Другите ако искате си направете за вашите отбори.Интересува ме мнението на ботевистите :idea:
Ето го мнението на Ботевистите
Локо води с три победи в генералната статистика

като се крихте 20 години по долните дивизии като мишки :mrgreen:
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 09 юни 2012 05:16

само фактът, че сънят ми убягва тая нощ ме накара да изчета всичките 24 страници по темата.

с ръка на сърцето и възможно най-честно - дербито за мен, а и на Ботевизма като цяло е срещу ЛС. така е било, така и ще бъде. да, последните 12-на години тежестта на този мач се поизмести поради нашата слабост, до известна степен тяхното извънстолично дерби стана с Литекс, но исторически това е един от най-напечените мачове и с най-голям заряд в БГ. след ЦСКА ние сме отбора с най-много победи над тях, а тръпката от това да ги треснеш е и задоволство, че си го забил на цялата конюнктура. освен това, ако не се лъжа през 91-ва ние сме единствения БГ отбор, който е побеждавал ЛС на "Герена" два пъти в една и съща година! след мача на ст. "Славия" преди 10-на дни всички се точеха точно за тоя мач и той беше най-обсъжданата тема след промоцията.така е и във Независимия форум.

локомотивците да ме прощават, но пловдивското дерби натежа последните години именно, защото зарът се обърна и те станаха /временно/ най-силният отбор в града откъм изяви на терена. болезнената истина за тях е следната - когато ние сме били в апогея си нашето дерби е било с ЛС, а тяхното такова винаги е било с нас, даже с умиление си спомням как се точеха за двуцифрени резултати, когато оня мутраген ги беше цанил за шампиони, но само неадекватния съдия им помогна да вземат мача 5-3. а ние тогава бяхме тотален леш! от близо 25-те години, в които следя Ботев един-единствен път са ни размазвали, ама тотално - онова 0-4 от септември 2007-ма.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 юни 2012 10:13

plovdivram написа::mrgreen: Говорете си каквото искате и се самоубеждавайте колкото искате... Но.... отговора на въпроса, който УЖ търсите може да го намерите много лесно и то ако си зададете простичко въпроса по следния начин - От кой отбор най-много ще ви заболи загуба на Ботев?! а/Левски, б/ ЦСКА или в/ Локомотив... :mrgreen: Сложете си ръката на сърцето и си отговорете...

Най-много ме заболя от една загуба при Панов, 1:2 от Левски! Водехме с 1:0 и в самия край на мача Павел направи безумни смени, след което сините ни набутаха два гола. Ама какво да ти се обяснявам, ти си много далеч от идеята Ботев, за да имаш и най-малка представа за какво говоря. При теб всичко е статистика, резултати, класиране ... няма емоция, няма красота, вяра, а единствената борба е да се сложиш на шефовете и да им помогнеш в ... неплащането на осигуровки към НАП :!:
А ти знаеш ли, каква е приликата между феновете на Локото и македонците? И двете групи си измислят история и я публикуват в интернет :mrgreen:

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 09 юни 2012 10:31

Владко,Владко както и предния път изписа заучените си фрази и изчезна.Само плюнченето ти остана.

1)И понеже си спец в откриване на история след изчакване живите свидетели да ги няма да попитам:
Кой отбор в кой се влива -Локомотив в Спортклуб,или Спортклуб в Локомотив?

2)Как ти ще ме убедиш аз какво мисля?Все едно аз да ти кажа,че обичам спагети,а ти да ми кажеш,че любимата ми храна е пица.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 юни 2012 11:35

Аз зададох 5 върпоса на Владо. Отговор не получих. Приемам че няма просто отговори за тях. С ръка на сърцето казвам, че за Пловдив битката е между Ботев и Локомотив. С ръка на сърцето казвам, че ще умра от кеф когато бием Левски. Това са вде различни дербита. Едното е национално, другото е регионално. Като Барса-Мадрид, като Ливърпул - Манчестър.... Винаги са повече от регионалните, защото на времето цяла България гледаше най-голямото национално дерби в България - Ботев срещу Левски.

Владо питай Миньорци, Старозагорци, Варналии и всички други кой мач им е най-големяит. Почти всички ще ти кажат че мача им срещу Левски! Няма изявена причина поради която и при нас да не е така.

В ерата на селския левски ни биха 17 пъти и един път завършихме на равно. Преди това статистиката показваше 36 на 32 победи за Левски! Единственият извънстоличен отбор който има 32 победи над Левски. Нормално бе в следствие на това и левскарите възпиремаха мача им с Ботев като нещо голямо.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
JohnDoe
Контакти:

Мнениеот JohnDoe » 09 юни 2012 13:15

25 страници комплекси в жълто и черно. Колко е тъжно и жалко :mrgreen: Същевременно и смешно. Най-малкото, че Левски не знаят, че дербито ви било с тях. Тука трима, четирима емигрантчета как си ги съчинявата разни мантри и стадото как им се връзва :mrgreen:

И когато всеки нормален човек се измсее на поредната жълтa лъжа, следват стандартните тъпизми и уж "неудобни" въпроси за историята на големия пловдивски отбор - Локомотив, на които е отговаряно хиляди пъти. И то от хора, които не познават собствената си история, но са експерти по локомотивската очевидно :mrgreen:

Най-хубаво си кажете, че дербито ви е с Барцилона. Тъкмо няма да сте назад в статистиката както с Локомотив. Че въпреки годините из Б група се вижда кой е по-добрия отбор ;)
Само истински нефтохимици могат да модерират други нефтохимици!
Форца Първа Атомна Козлодуй! АЕЦ Белене завинаги в Б!

Върни се в “Ботев”