Марин Бакалов или Мери Попинс?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Show Must Go On

Re: Марин Бакалов или Мери Попинс?

Мнениеот Show Must Go On » 07 юни 2012 23:34

Благодарности за Марин!!! Това дали става или не става за администратор - аз лично не мога да кажа. Трябва обаче да се признае неговото участие за възраждането на клуба до това, което е в момента.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 08 юни 2012 06:45

За умрелите или добро или нищо.
Бакалов е за щастие вече затворена страница за Ботев, за това : благодарим и дано не се срещнем отново. Сбогом!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 юни 2012 07:47

Имал съм възможност да комуникирам с Марин. Мога да кажа само добър човек, дори хрисим ми се видя. Не разбирам хората, които го плюят. Много е вероятно точно те да избиват комплексите си.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 08 юни 2012 18:48

danko_sot написа:Имал съм възможност да комуникирам с Марин. Мога да кажа само добър човек, дори хрисим ми се видя. Не разбирам хората, които го плюят. Много е вероятно точно те да избиват комплексите си.

Хората които го плюят първо с нищо не са допринесли за Ботев и може би са хейтъри които винаги ще търсят кой да псуват и обиждат. Няма значение Бакалов ли се казва, Василев ли е. До година сам ще се убедиш :) Кат го няма Бакала някой друг ще е виновен и това е съвсем в реда на нещата. В една работа винаги е виновен тоя който е върши. Друг е въпроса за отношението на някои хора.
ИзображениеИзображение

kanarche
Контакти:

Мнениеот kanarche » 09 юни 2012 02:06

Марин заслужава само адмирации за това, което е дал и направил за Ботев- като футболист, треньор и ръководител- само олигофрени и отявлени простаци могат да го хулят и обиждат- те са единици и ние всички знаем кои са!Верно е, че допусна грешки, но дали те са само негови? Дали сега зад неговия гръб не се крият други мишоци? Как така само той е виновен- само той реши вземаме този и онзи , даваме му еди-каква си заплата, ако е така , защо са останалите постове в ръководството- ако всичко в този клуб зависи само от един единствен човек- тежко ни и горко- това не ви прилича на едно отминало вече десетилетие?

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 09 юни 2012 06:02

1912plovdiv написа:

3. Големите проблеми на Марин Бакалов запонаха със старта на първенството в "Б" група. Той назначи грешен треньор (Хубчев). Но кой от хилядите на стадиона предполагаше в онзи момент, че Хубчев ще се сгромоляса с такава сила. Марин отнесе толкова критики, колкото сигурно и Хубчев не успя. На предна линия излязоха противниците му и започна едно плюене... Крадял пари, въртял селекцията, налагал играчи и прочие и прочие. Незнам, някои от тези обвинения може някой ден да се окажат истина, но до сега нито едно от тях не е доказано. Не и пред широката общественост.

Всичко , което Марин Бакалов е направил за Ботев е написано доста добре и съм напълно съгласен , НО написаното в т.3 са абсолютни глупости и лъжи и е някакъв малоумен опит да се замаже какво точно се случи след въпросната В група , а това е ясно и на малките деца не знам само защо авторът се прави на недоразбрал :evil:

Защо бе господин авторе да има някакви критики срещу Хубчев :?: Той ли прави селекцията или наследи на Мери Бакалов подбора от очеизвадно посредствени момчета ставащи за средата на Б , но въпреки това със заплати съразмерни на топ 6 на А група :?: Какво е виновен Хубчев :?: След като стана ясно нивото и класата на играчите на Мери и отборът беше по средата на Б единствената мъжка постъпка би следвало да бъде : Аз направих тази селекция , аз ще си понеса отговорността , но в крайна сметка странно защо излезе,че Хубчев е виновен :oops:

значи по твоята логика излиза, че Бакалов все пак е направил селекция, която ни вкара в А група. защото от докараните от Радуканов играчи само Ицо Вратаря и Огнянов стават за нещо. гръбнака на отбора е от толкова оплюваната селекция на МБ - Рахов го откри Марин още във В група, Сашо, Данчо Христов, Петьо Атанасов, Шведа, Животното, Тошко Неделев, Домакинов, Ноко, Манчев, Курдов и въобще всички са селектирани от Бакалов. а Ботев е в А група. вярно, по труден начин, но се видя, че когато тези играчи имат начело правилния треньор могат и да играят, и да печелят /при това под напрежение/...в общи линии тези, които плюят Бакалов ще си останат пълни анонимници за Ботев в сравнение с него. Марин може и да не е бил най-добрият ръководител, но със сигурност не заслужаваше всичката диария, която се изливаше по негов адрес цяла година.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 09 юни 2012 08:03

Благодарности към Марин Бакалов за всичко което направи за Ботев.Той записа името си в историята аз лично не го свързвам с бъдещето.

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 09 юни 2012 12:32

Благодаря ти, Марине! За всичко, което направи за любимия ми отбор!

Потребителски аватар
raZorblade

Мнениеот raZorblade » 10 юни 2012 17:59

Момчета, хубав или лош, легенда или не, тук не говорим за човека или футболиста, а за ръководителя Бакалов.
А като такъв, нивото му е ниско. Просто не става. Става въпрос за капацитет. Не човешки, не морален, не футболен, а чисто ПРОФЕСИОНАЛЕН.
Футболния мениджмънт се учи. Не за година-две. И ако Марин има теоретични пропуски в тази област, дори не може да ги компенсира чрез характер и авторитет. Такива качествна той не притежава и не стои на място пред един и двама, свързани пряко или косвено в Ботев. Човек остава с впечатление,че мишкува.
За разлика от него, Кривия е мъжкар и е куче. Може да не успее да изготви "стратегия" (някой да е видял черно на бяло тази прословута стратегия на Бакалов?) , но ако скръцне със зъби в съблекалнята, думата му ще се чуе !
Така че стига сте жалили легендата, няма нужда. Тя си остава такава, но в МУЗЕЯ, където и е мястото !!

думите са излишни ...Историята го е казала вече , чрез крилатат фраза "Революцията изяжда децата си!".

САМО БОТЕВ !
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....

naskostaf
Контакти:

Мнениеот naskostaf » 12 юни 2012 06:22

След като влязохме в Б,ръководството и тук пишещите решихме ,че трябват нови силни играчи и нов треньор.Взехме ги,бяхме се прехласнали по Хера,дисциплина,физическа подготовка ,всичко наред.После видяхме че сме сгрешили, естествено първо във форума,най-големите спецове.Вън некадърниците,Бакала е виновен,лоша е селекцията,трябват ни нов треньор и силни футболисти,и пак започнахме от начало.Естествено първо най-големите спецове,ние от форума ,изказахме мнение-играчите са слаби,селекцията на Бакала е много зле,ръководството да вземе мерки.И ръководството се вслуша,взе голям треньор,ние отново се превъзнесохме,победа срещу Черноморец,страхотна подготовка,силни игри в контролите,нови играчи.И отново греда,отново нещо се обърка,почти изгубихме надежда че ще влезвм в А група,какво да се прави.И пак ние,среща с ръководството,вън влаха,Бакала е виновен,какво да се прави.И за първи път от много време се сетихме за нашите слаби играчи,за Магьосника и бяхме твърдо за тях.Този път нещата се получиха,трудно но се получиха,влязохме в А група.Коцето е велик,играчите/същите ония слабите/ се раздадоха,Ицо,Ангел,Шведа,Емо,Венци,Домата,Сашо,Даната и другите/дано не съм обидил някой,но няма да изброявам всички/ са нашите момчета,които взеха баража,които се хвърлиха като лъвове,браво.Сега отново сме спокойни,отново треньорските таланти избухват с нова сила,вън Бакала,ТРЯБВАТ НОВИ СИЛНИ ИГРАЧИ.....................................за нерзбралите-прочети от начало,а за другите,дано не сме сбъркали,дано.

Върни се в “Ботев”