rump_shaker написа:rado. написа:Радвам се че ти е смешно!То това е малко като вица за двамата канибали,които докато ядът един клоун,единия питал-"Сега смешно ли ти е?"

А иначе нищо лично,само факти

И да какви времена бяха тогава,ама смени се строя и виж кво стана

И кво стана? Вече 22 години сменен строй вие имате 4 шампионата в които завършихте в топ 3. Та дори ние имаме повече призови места от вас за тези години нов строй? Дойде една селкса Мутра, наля пари в един сезон станахте шампиони. Браво. После бум "дим да го няма". Сега дойде една друга селска мутра която ще ви съсипе докато му лижете гъаа. А да не говорим че за 22 години нов строй отново си оставате 1/3 в този град. И това е факт. Това не е фенска измишльотина. Това е факт който всеки статистик ще ти го обясни. Макар че ще е трудно защото надали ще вдянеш няколко прости закона от тази наука.
За 22 години се промени единствено това, че в Ботев дойде един кретен който 10 години изпи отбора, но отбора се завърна там където му е мястото. И ти гарантирам че отново ще заеме трона на Пловдив. Защото Ботев е вековен. Смешно е да намекваш за комунистическото ни минало, като само факта, че отбора е на 100 години, 2 преживял е 3 социални строя и 1 епоха. Просто да говориш такива неща са нелепи и недостойни.
Ако малко си поразмърдаш закърнелият мозък, ще осъзнаеш че преди 90та нямаше Комунистически и Антикомунистически неща. Всичко беше продукт на един строй. Разбери го. Едни бяха на армията, други на полцията, трети на еди кво си. Всяко ведемоство имаше отбори.
И другото което се промени тези 22 години нов строй, е че се появи група изчаткали гурута от Локомотив които не само че пренаписаха история ами и създадоха такава. Повярвахте на тях а не на вашите бащи и майка, не на вашите идоли и вашите легенди. Повярвахте на 2-3ма изкукуригали и комплексирани фантасти които създадоха митове и легенди за опечаленият Локомотив наследил 300 отбора и създаден от 500 такива. Борил се срещу комунизма и ала бала. В света на Толкин може ама не и в реланият. Избрахте грешното време. Още има живи които помянт всичко и разказват.
Да да знам за тези живите,знам и за притчите,от поколение на поколение,а знам и за съвремения вариянт,от билборд на билборд!То май последния вариянт ни показва,ЕДИНСТВЕНО,кога сте създадени!Колкото до "гурута-та"ни,все си мисля,че техните твърдения са доста добре фактологично издържани и дано...как беше закърнелия ти мозък може да го асемилира,или поне намериш кураж и смелост(най-вероятно)да го прочетеш!Иначе да си говорим празни приказки(аз поне),не обичам!За другите неща,много добре знаеш как е било,как са ни спирали да не ви вкарваме голове,как са искали да ни обеденят с вас,за да стане един голям отбор с името Тракия!Примерите са доста и ти много добре(най-вероятно) ги знаеш!То всъщност,кво ли ти обеснявам,като ти прочетох расъжденията,ама айде....А иначЕ,откаКто си отиде комунизма,или поне последните 15 години,доста ви мачкаме и да шампиони станахме,и суперкупата взехме,и да,доста изпадахте,и нов отбор си направихте,и във В-група бяхте,и пак не спряхте да говорите колко сте големи

Дано се осъзнаете!От мен лека и дано изяСните кое ви е дербито,това е доста важно,според мен