Мнениеот Yellow blood » 31 май 2012 10:22
Благодаря на всички фенове на други отбори за искрените поздравления! Знам, че всички заедно искаме едно по-интересно и силно първенство, а присъствието на БОТЕВ е задължително условие за това.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КАНАРИ!
Може да се каже, че вчера окончателно завърши пречистването и възраждането на отбора, след годините агония, които беше причинил онзи селски паразит, впил се като кърлеж в най-стария български клуб. Сега всичко това е минало. Радвам се, че извървяхме този път, заслужаваше си всяка минута. И съм горд, че се завърнахме отново истински и силни!
За тура вчера - супер готина емоция за всички нас. А и страничните наблюдатели от София, дори и нефутболни фенове, си припомниха жълто-черната лавина и гледаха впечатлено победната и празнуваща автоколона след мача. Представители на Славия, след мача, са казали на футболен човек, с който заедно пътувахме на връщане (и не е ботевист, т.е. няма причина да е пристрастен), че са продали 9.000 билета. Да приемем, че по централната трибуна имаше около 1.000 човека (много от тях също с жълто-черни фланелки) и пак остават 8.000 души гостуваща агитка. А всички знаем, че потенциалът ни е много по-голям. При един евентуален финал за Купата идния сезон (дай Боже), няма да съм изненадан ако закараме 15.000 бултраси. Както и да - бройките не са най-важни - любовта на хората прави един отбор велик, а БОТЕВ е истински обичан!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!