Честито канари отново сме в А група !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
A.C.A.B.
Контакти:

Re: Честито канари отново сме в А група !

Мнениеот A.C.A.B. » 31 май 2012 09:37

RIR написа:Честито на феновете на Ботев - спомням си, че говорих с няколко от тях преди 1,5 години на мача с Англия на Уембли и бях впечатлен от това колко искат да променят клуба си.

Преди малко гледах клипове от агитката на Ботев по време на мача - добро шоу. Радвам се, че ще има още един отбор с истинска публика в А група, защото това си е условие (кажи-речи единственото като се има предвид качеството на футбола) за добро преживяване на стадиона.

Имам само един въпрос и не целя никакво заяждане, просто ми е любопитно. Едно от знамената на агитката беше с голяма червена петолъчка в средата. От кога е това?

Ако не се лъжа това им е била емблемата когато са били армейски отбор.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 31 май 2012 09:38

publicimage написа:
RIR написа:Имам само един въпрос и не целя никакво заяждане, просто ми е любопитно. Едно от знамената на агитката беше с голяма червена петолъчка в средата. От кога е това?

http://www.botevplovdiv.bg/%D0%98%D1%81 ... 1%82%D0%B5

Благодаря! ;)

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 31 май 2012 09:58

Уникален тур и изстрадала победа постигната с игра и желание! На кръчмата до стадиона, където се събираха всички пристигнали по- рано ботевисти дойдоха и четирима фена на ЦСКА.Искаха да са с нас /не само на стадиона а в агитката ни/ но бяха притеснени че може да им се случи нещо.Хора на години с червени тениски. Пихме по някоя бира заедно и ги вкарахме точно в ядрото.Така им хареса, че по едно време пееха повече от мен май:)). Благодаря им, както и на всички бултраси блокирали часове наред автомагистрала Тракия и околовръстното на София.На връщане си беше пълна лудница по пътя.По всички бензиностанции , заведения се пиеше и пееше, всичко беше жълто черно като цвят.
Без съмнение същите турове към столицата ако не и с повече бултраси ще са на мачовете на Ботев с Левски и ЦСКА, така че шоуто тепърва престои.С нас А група става съвсем различна.

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 31 май 2012 10:22

Благодаря на всички фенове на други отбори за искрените поздравления! Знам, че всички заедно искаме едно по-интересно и силно първенство, а присъствието на БОТЕВ е задължително условие за това.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КАНАРИ!

Може да се каже, че вчера окончателно завърши пречистването и възраждането на отбора, след годините агония, които беше причинил онзи селски паразит, впил се като кърлеж в най-стария български клуб. Сега всичко това е минало. Радвам се, че извървяхме този път, заслужаваше си всяка минута. И съм горд, че се завърнахме отново истински и силни!

За тура вчера - супер готина емоция за всички нас. А и страничните наблюдатели от София, дори и нефутболни фенове, си припомниха жълто-черната лавина и гледаха впечатлено победната и празнуваща автоколона след мача. Представители на Славия, след мача, са казали на футболен човек, с който заедно пътувахме на връщане (и не е ботевист, т.е. няма причина да е пристрастен), че са продали 9.000 билета. Да приемем, че по централната трибуна имаше около 1.000 човека (много от тях също с жълто-черни фланелки) и пак остават 8.000 души гостуваща агитка. А всички знаем, че потенциалът ни е много по-голям. При един евентуален финал за Купата идния сезон (дай Боже), няма да съм изненадан ако закараме 15.000 бултраси. Както и да - бройките не са най-важни - любовта на хората прави един отбор велик, а БОТЕВ е истински обичан!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 31 май 2012 10:44

Честито завръщане в А група! Ако не друго поне си го изстрадахте
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 31 май 2012 12:22

Честито завръщане в А група на всички канари и в тази тема! От другия сезон повече оспорвани дербита и повече заряд на доста мачове в сравнение с миналия сезон!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 31 май 2012 12:57

A.C.A.B. написа:
motoem930 написа:
fena написа:Изображение

Честито, но бяхте доста малко хора(макс 4000), а екскурзията беше безплатна ;)

Ние в Бургас който е на доста по-голяма разстояние от София, бяхме двойно повече 8-)

и кво се опитваш да кажеш с тоя измислен пост , че сте по велики от нас ли. Ами не е така бе мен . Примири се че не е така и лека нощ. Бройте пак с точките но със сигурност сме повече

Oпитва се да каже, че "Лазур" е с капацитет 35-40к.. :lol:

Сега сериозно и двете публики имахте приблизително еднакво посещение, което трябва да се отбележи, че е изключително добро за гостуване.Обаче е смешно да се сравняват финал за купата и бараж за влизане в А група..

Колко са справедливи- слагат наши снимки още по време на загряването, и техни на ФОТОШОШ :D:D:D

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 31 май 2012 13:05

Честито, жълти! Перник се радва за вас!

Потребителски аватар
BP1912
Контакти:

Мнениеот BP1912 » 31 май 2012 13:33

Честито на всички канари.
http://vbox7.com/play:a471886d2b -той не умира и те са винаги с него.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 31 май 2012 15:19

Честито на всички ботевисти! Да се надяваме занапред само на светли дни за любимия Ботев! На фенките от задния двор на ВСИ, мога само да припомня крилата фраза на Петър Берон : "Шубето е голям страх"!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “Ботев”