Г. Ганчев рекламира в „Ботев“ Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Re: Г. Ганчев рекламира в „Ботев“ Пловдив

Мнениеот Tomata » 27 май 2012 17:10

samobotev написа:Aз съм фен на Ботев Пловдив който вижда малко по далеч от носа си. А ако ти смяташ, че да си фен на един отбор означава да не можеш да виждаш истината значи си сбъркал отбора. Има един друг отбор в Пловдив чийто фенове са специалисти в това можеш да минеш към тях

Истината е, че ние сме по-добри от всички в тази "Б" група. Единствено Любимец са стойностни, но те са извън схемата с "добутването". "Фен" на Ботев, не обяснява как са ни "добутали" до "Б" група. Т'ва е задължение, на ония, при които се опитваш да ме пратиш. За връзките ти с перуката и ББ, к'во да коментирам? Достоверна информация? 40 години те чакам да ми отвориш очите за кой отбор съм подходящ "фен".

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 27 май 2012 17:13

STENLI написа:Собственикът на Ботев Цветан Василев е потвърдил пред клубната управа намерението си догодина бюджетът на "канарите" в "А" група да е около 6 милиона лева! Това ще са рекордни пари за пловдивския клуб, сравними само с рога на изобилието, излял се край Бирената при управлението на "брокерите".

Още като пое клуба, банкерът определи и финансовия план - 1,5 милиона бе бюджетът на Ботев във "В" група, 3 милиона стигнаха на "канарите" за бараж в "Б", припомня "Пловдив Утре". За да получат обещаните 6 милиона в елита обаче шефовете трябва този път да предоставят на Василев поне тригодишна програма за превръщането на Ботев в един от най-значимите български клубове. Лидерът на най-могъщата банка у нас иска до два сезона "жълто-черните" да играят в Европа!

Ако е вярно това, е прав човека да иска дългосрочна програма. Само че, аз не вярвам че това ръководство може да вижда по-далеч от носа си.Доказаха го със селекциите, които правят вече цяла година.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 27 май 2012 18:01

samobotev написа:Aз съм фен на Ботев Пловдив който вижда малко по далеч от носа си. А ако ти смяташ, че да си фен на един отбор означава да не можеш да виждаш истината значи си сбъркал отбора. Има един друг отбор в Пловдив чийто фенове са специалисти в това можеш да минеш към тях

виждаш по-далеч от носът си, но не можеш да докараш до задника си за да видиш какви лайна си изсрал :mrgreen: :mrgreen:

айде ако може да ми покажеш къде точно сме побутнати за да бъдем добутани или и твоите доказателства са от типа "то се знае" :?: те и на нафтата искаха да минат без пари, ама днес се видя причината заради която не можаха да влезнат, което не им попречи да леят помия по нас цял сезон. Сигурно и равните мачове в началото си ги купувахме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 28 май 2012 00:43

Мисля, че е време да се спре със спекулациите. Ганчев отива в ЦСКА с 40% дял, не ми се вярва сега да спонсорира и Ботев.. :!: :!:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 28 май 2012 08:13

Ганчев ако отиде в ЦСКА само с 40% дял аз ще си отрежа главичката :) .
Пълна партенка е това и да отиде там той ще иска 100% от отбора, да не е малоумен само да дава парите и селяните от Титан да си правят каквото им кефне.
А и честно казано не вярвам да зареже Литекс напълно, чисто нов стадион им направи, тренировъчен комплекс да не говорим за всички емоции и нерви които е хвърлил там.
Виж не бих се учудил ако сега Бат Бойко го изнудва да отива и да спасява държавното отборче, че бая го е закъсало с тия 15-20 милиона дългове и пропиления шанс да отидат при големите пари от ШЛ

Върни се в “Ботев”