Точка до баража, две до директна промоция

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Re: Точка до баража, две до директна промоция

Мнениеот FILIP1912 » 20 май 2012 11:39

blue magic написа:Трудно ми е да разбера тези, които казват - ако влезе Своге било пародия; срамно било Светкавица и Калиакра да са в А група а Ботев Пд не и т.н.
Всеки един отбор заема мястото си в зависимост от успехите, които е постигнал. Ако Своге успеят да бият Ботев (при този сценарий), то не виждам какво ненормално и нередно има. Да, Ботев имат славна история, вярна публика и куп други предпоставки за да са това утвърдено име, но те трябва да заслужат участието си в елита с резултати.
Ботев (а и Своге) имат шанса да играят в А група. Нека по-добрият спечели.

Абсолютно съм съгласен - нека по добрия победи. Нека в А група да играят отбори, на които целта е да радват феновете си , а не отбори, на които целта е "странни" резултати с цел финансови облаги.
Изображение

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 20 май 2012 13:15

по темата етър имат 2 загуби на собствен терен и едната е имено срещу несебър такаче продължаваме да мечтаем .Ако не стане всички в София в неделя и да се завръщаме там кадето ни е мястото
селски вземи си скункса не се сърди

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 20 май 2012 14:49

kishe написа:по темата етър имат 2 загуби на собствен терен и едната е имено срещу несебър такаче продължаваме да мечтаем .Ако не стане всички в София в неделя и да се завръщаме там кадето ни е мястото

мечтите свършиха мача договорен от новия спонсор и празненствата са подготвени така че се стягаите за баража знам го от сигурен източник :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 май 2012 15:03

kishe написа:по темата етър имат 2 загуби на собствен терен и едната е имено срещу несебър такаче продължаваме да мечтаем .Ако не стане всички в София в неделя и да се завръщаме там кадето ни е мястото

Етър играят пред нас - публиката, така че ние ще направим всичко възможно те да вземат победата, дори и с един гол.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 май 2012 15:58

CHE написа:

мечтите свършиха мача договорен от новия спонсор и празненствата са подготвени така че се стягаите за баража знам го от сигурен източник :mrgreen:

И вчера в Мюнхен е имало шампанско в каси, което е останало неотворено...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 май 2012 19:04

AnalBreaker написа:След онзи мач, в който съдията беше купен, отборът на Ботев ми стана много неприятен. Само заради парите си Ботев ще влязат в А група...

Срамно е отбор с история и с прекрасна публика да печели мачовете си по онзи начин...

Уточни точно кой мач, дай доказателство и сезирай прокуратурата. Мнението ти ще бъде изтрито ако не се обосновеш. И моля всичко които смятат да изпускат подбни "мозъчни пръдни" да се размислят малко.

Ако Ботев бе поел пътя на купуване на мачове щеше ли да трепери до последният кръг?
Ако Ботев бе този който купуваше мачове, щеше ли да е по-добрият отбор от всички преки конкуренти в групата?

Ботев бе най-добрият отбор, просто направи прекалено много хиксове защото всички отбори излезнаха в мача на живота си срещу Ботев. Искам който твърди подобни глупсоти да дойде, да ми докаже че е бил на мачовете на Ботев, че е бил поне на 30 процента от мачвете на Б група и тогава да твърди подобни нелепи глупсоти. Всичко останало е БУФЕРСКА позиция на хора които НЕ ПОЗНАВАТ ДОРИ СЪСТАВА на Б Футболна Група.
ИзображениеИзображение

Legion
Контакти:

Мнениеот Legion » 21 май 2012 15:19

ralka_levskarka написа:

Етър играят пред нас - публиката, така че ние ще направим всичко възможно те да вземат победата, дори и с един гол.

Кои играят пред вас? Левски или Етър? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2012 16:13

Legion написа:
ralka_levskarka написа:

Кои играят пред вас? Левски или Етър? :lol: :lol: :lol:

Написала съм, смятам, че можеш да четеш, ако не можеш това вече си е твой проблем.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 21 май 2012 16:15

CHE написа:

Нали бяхте много честни?

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 21 май 2012 16:15

Бием Сливен,Етър пада вкъщи и директно А група.Това ми е прогнозата за последния кръг 8-)
Канарче!

Върни се в “Ботев”