urkoto написа:Все ми е на акъла, че Гришата няма да спонсорира собствения си отбор, ами точно Ботев Пловдов... при цялото ми уважение към инстутицията ботев пловдив
Ами Ботев си е Ботев,Марка.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
urkoto написа:Все ми е на акъла, че Гришата няма да спонсорира собствения си отбор, ами точно Ботев Пловдов... при цялото ми уважение към инстутицията ботев пловдив
CHE написа:а аз от сигурен източник знам че новия спонсор на етър в а група ще е виваком какво ще кажете а
plamenski написа:Ц.Василев чрез КТБ е основен кредитор на проекта Литекс Моторс. Напълно нормално е да се появи тази марка на гърдите ви. Все пак трябва да се връщат парите, а това е идеален начин...Ако е така - честито....
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:plamenski написа:Ц.Василев чрез КТБ е основен кредитор на проекта Литекс Моторс. Напълно нормално е да се появи тази марка на гърдите ви. Все пак трябва да се връщат парите, а това е идеален начин...Ако е така - честито....
С други думи взимам заем от теб, и после за да ти "върна парите" ти плащам да ми свършиш друга работа? Доста логични разсъждения
veseo написа:plamenski написа:Ц.Василев чрез КТБ е основен кредитор на проекта Литекс Моторс. Напълно нормално е да се появи тази марка на гърдите ви. Все пак трябва да се връщат парите, а това е идеален начин...Ако е така - честито....
С други думи взимам заем от теб, и после за да ти "върна парите" ти плащам да ми свършиш друга работа? Доста логични разсъждения
vlado161 написа:от сигурен източник Ботев ще играе бараж със Своге, и влиза в А група ! Честито !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта