Ексклузивно: Ботев покани Наско и Мъри!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Ексклузивно: Ботев покани Наско и Мъри!

Мнениеот rump_shaker » 08 май 2012 14:44

емо73канар написа:За не осведомените ще уточня само,че среща м/у Ц.В и Н.С. наистина е имало ,но на нея говедото Н.С. е увещавало Ц.В. да зареже БПФК1912 и да започне да издържа друг отбор.Затова преди да започнете да ги величаете,си помислете хубаво.

Без да порвокирам това от къде го знаеш? Не защитавам НС но говориш сякаш лично си бил в стаята на срещата?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 08 май 2012 15:26

Ха-ха,ти ли не провокираш,еи Шеикар голяма маймуна си :lol: ;) ,но ще ти отговоря,знам го от човек в сдружението.Дано си доволен от отговора,защото друг няма да получиш. ;) ;)

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 08 май 2012 18:06

rump_shaker написа:
емо73канар написа:За не осведомените ще уточня само,че среща м/у Ц.В и Н.С. наистина е имало ,но на нея говедото Н.С. е увещавало Ц.В. да зареже БПФК1912 и да започне да издържа друг отбор.Затова преди да започнете да ги величаете,си помислете хубаво.

Без да порвокирам това от къде го знаеш? Не защитавам НС но говориш сякаш лично си бил в стаята на срещата?

Аз всъщност никак няма да се изненадам, ако това е така, с оглед на моментното състояние на "другия" отбор :)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 08 май 2012 18:18

емо73канар написа:Ха-ха,ти ли не провокираш,еи Шеикар голяма маймуна си :lol: ;) ,но ще ти отговоря,знам го от човек в сдружението.Дано си доволен от отговора,защото друг няма да получиш. ;) ;)

Аз съвсем сериозно исках да знам от де го знаеш. Никва маймуна не съм :D Ако е така всичко което казваш дано ЦВ е дал ясно да се разбере на НС да не говори такива неща! И незнам що ме смяташ за провокатор :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 09 май 2012 09:08

Споко Шейкър,шегувам се,и да Ц.В. е охладил много бързо мераците на наглото товедо.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 май 2012 14:16

Според мен ЦВ с тези проекти не е тука за един сезон и ако не стане да си ходи. Аз затова съм оптимист и съм сигурен че се развива този клуб.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”