Започна "страстната седмица" в Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Започна "страстната седмица" в Ботев
Наи-трудния ма4 ще е в несебър
Надявам се на равен между Етър и Нафтата
- емо73канар
- Контакти:
Най лошият варият за нас е ако Етър легнат на Нафтата,така ще са втори и ще ПРОДАДЪТ баража на отбора от западната Бгр.Още преди месец ясно заявиха ,че целта им не е убезателно да влязът в Агр.Дано не се окажа лош пророк и двата отбора /Етър и Нафтата/завартят едно съмоубйиственно реми.
Ако легнат може да си вкарат автогол.След това отиват във Варна,а там видяхме футбол не се играе.Може да си останат 3-ти.Определено троен мач в Търново,но и аз като чуя Любимец настръхвам
- Yellow blood
- Контакти:
Събота, 12-ти май е ден за подкрепа и победа!
Забравете всякакви призиви на турски телевизии и всякакви пропаганди за чистене на България. Събота, 12-ти май е денят на Ботев Пловдив и всеки, който има жълто-черното за свое верую да се стяга за сериозна подкрепа. Имаме само 3 мача, които трябва да вземем на всяка цена. Всички изводи за този сезон ще се правят след неговия край, а до тогава пред любимия на Пловдив отбор предстоят 270 минути на самораздаване и себедоказване.
Всички мощно в Любимец! И нека Бог е с нас !
Има мачове на които можеш да си позволиш да не отидеш. Има и такива, които имаш желание да посетиш, но си възпрепятстван. Този обаче е от типа задължителни. Всеки жълточерен фен трябва да направи всичко възможно да присъства и подкрепи любимият си отбор в борбата за влизането в А група!
Нека превземем Любимец и превърнем гостуването в домакинство за футболистите защитаващи нашата емблема и домакинството в гостуване за домакините. Нека се представим от към най-добрата си страна и независимо от лошите резултати през сезона ние пак ще се раздадем в името и за каузата БОТЕВ Пловдив.
Дано този път и футболистите да отговарят на нашето ниво и ни зарадват с успех.
Научете новата песен от мача със Сливен, за да я изпеем още по-мощно и в Любимец:
''Аз ще остана с тебе докрая,
ще бъда с тебе докато умра.
Но ние знаем, че "Той не умира",
с Ботев почва и свършва света.''
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
- rump_shaker
- Контакти:
Най-лошото е ако Нафтата спечелят във Велико Търново! Тогава единствената ни надежда се казва Спартак Вн които евентуално да отмъкнат точка от Етър. Нафтата имат служебни 3 точки срещу Доростол и гостуват на Добруджа които видяхме колко са слабички. Най-добрият вариант е ние бием 3 мача, Нафтата и Етър въртят Х, и после Етър и Спартак Вн пак Х и излизаме първи.Сметки Сметки Сметки....... Дейба от толкова равенства едно да бяхме спечелили сега друго щеше да е.
Не мисля че нашият отбор е по-слаб, дори напротив. Наблюдавахме всички отбори от тая Б група аз не видях един който да има по-добри играчи от нашите. Верно че ние сме свиканли на повече, но въпреки това имаме по-добрият състав от всички. Според мен голям фактор оказа името Ботев и това че всички излизаха крайно мобилизирани и крайно дефанзивни срещу нас. Като добавим и няколкото ни дебилни представяния в мачове като Спартак Вн ей сега само сметките ни останхаа....
Не мисля че нашият отбор е по-слаб, дори напротив. Наблюдавахме всички отбори от тая Б група аз не видях един който да има по-добри играчи от нашите. Верно че ние сме свиканли на повече, но въпреки това имаме по-добрият състав от всички. Според мен голям фактор оказа името Ботев и това че всички излизаха крайно мобилизирани и крайно дефанзивни срещу нас. Като добавим и няколкото ни дебилни представяния в мачове като Спартак Вн ей сега само сметките ни останхаа....

Само 500 билета ще бъдат отпуснати на феновете на Ботев Пловдив за гостуването на Любимец. Те трябва да пристигнат в администрацията на стадион „Христо Ботев” най-късно в сряда. Възловият мач за класирането в челото на Източната „Б” група е в събота от 18:00 часа, а „жълто-черните” запалянковци се стягат за инвазия в Града на дините.
Стадионът в Любимец е лицензиран с капацитет от 5000 седящи места, а по правилник домакините са длъжни да осигурят 10% от трибуните на гостуващата публика. Именно това е причината за отпускането на тази ограничена бройка билети.
Очаква се желаещите да подкрепят Ботев в Любимец да бъдат повече 500, поради което предстои двата клуба да уточнят дали ще има допълнителни билети за бултрасите на касите на стадиона.
Ръководството на „жълто-черните” ще спази традицията да организира екскурзия. Цената на билетите и организираното пътуване ще бъдат съобщени допълнително, като от клуба призоваха желаещите да се записват до края на работния ден в петък.
Стадионът в Любимец е лицензиран с капацитет от 5000 седящи места, а по правилник домакините са длъжни да осигурят 10% от трибуните на гостуващата публика. Именно това е причината за отпускането на тази ограничена бройка билети.
Очаква се желаещите да подкрепят Ботев в Любимец да бъдат повече 500, поради което предстои двата клуба да уточнят дали ще има допълнителни билети за бултрасите на касите на стадиона.
Ръководството на „жълто-черните” ще спази традицията да организира екскурзия. Цената на билетите и организираното пътуване ще бъдат съобщени допълнително, като от клуба призоваха желаещите да се записват до края на работния ден в петък.
- rump_shaker
- Контакти:
Ако искат и 100 да пуснат. Никой не може ме спре да си купя билет от стадиона и да си влезна в мача.