Ето го новия треньор на Ботев (Пд)?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Ето го новия треньор на Ботев (Пд)?

Мнениеот D.Georgiev » 30 апр 2012 15:54

Момчета, силно се надявам да не ви става този треньор. Това е все едно да вземете Дуци в управата си. Това си е мое мнение, наистина се надявам да не е той. По-глупави хора дори в българския футбол трудно могат да се открият и моля ви не бъркайте ниския коефициент на интелигентност с непримиримост. Успех ви желая и в борбата за "А" група!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 30 апр 2012 19:04

Вярно е, че Спортал ни обръщат голямо внимание, но аз бих изчакал да свърши сезона и тогава да видим какво ще стане. Имаме 4 много важни мачове и с такива новини не хубаво да се нагнетява напрежението допълнително.

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 30 апр 2012 19:07

Вили Вуцов е постигнал много в коментарните студия по телевизията в полувремето и ако го нямаше Вили Вуцов, Сашо Диков нямаше да произнесе няколко стотин пъти : "Вили, ти си лъжец!"

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 30 апр 2012 22:11

Както ми каза днес по телефона един от членовете на УС тия от Спортал един път не са налучкали новина свързана с Ботев. Иначе всички знаем, че на света има двама треньори, които чакат да бъдат поканени от Ботев и не приемат други оферти - единия е Вили Вуцов, а другия Енрико Пичони.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 30 апр 2012 23:29

Напред Ботев,ти си най-голям.Напред Ботев теб обичам аз.Ти си най-голям ей.Ти си най-великии на света.Але але але...
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 01 май 2012 00:38

Тези новини от "сигурни" източници определено ми приличат на опит за дестабилизация преди важните мачове за първенство. Ботев в момента си има треньор и той е Видолов. Аз знам, че боса не приема сериозно Вуцов, което определено ме радва. Моята информация не е от вчера и си мисля, че е от доста по сигурен източник от информацията на въпросния сайт.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 01 май 2012 20:45

ivan40 написа:Те я от спортала на боб ли гледат.

на кафе, на боб, на ориз.... квот им е остнало от столoвата :D
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 06 май 2012 14:01

За къв ни е такова дърво кат Вуцов? Аз тоя тлъст овен не го ща на Колежа, нека се развива в Уефски! Да се направи невъзможното Коцето да остане на поста Старши треньор на БОТЕВ ПЛОВДИВ 1912!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Ботев”