Само 100 билета за бургаски фенове за мача в Брестник?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botev_1912
- Контакти:
Re: Само 100 билета за бургаски фенове за мача в Брестник?
давахме Ви 100, оревахте света, съгласихме се да Ви дадем 150, дойдохте 50 

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Pride_of_London
- Контакти:
50?Аз повече от 25 човека не можах да преброя - може би поради ниската ми образованост, не знам...
Все пак по-добре да им коментираме дузината фенове, отколкото отборът - толкова са зле завалийте, че няма накъде..

- Yellow blood
- Контакти:
Имаше 1 организиран автобус - да кажем грубо 50 човека и още 20-30 индивидуални. Абе, 100 човека пряко сили. Но пък си подкрепяха отбора, пяха. При първия ни гол, обраха малко овикване от нашата публика, но и тяхната реакция беше разбираема. Нека им отдадем заслужено уважение, като се има предвид, че сигурно ще са единствената гостуваща ни публика. Евентуално може и Етър да докарат 1 автобус хора, след един кръг.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
-
Бяха 50 души но за сметка на това цяла седмица реваха, че 100 билета им били малко.
вчера стотици фенове на нафтата сигурно са останали навън, щото вътре имаше 50-тина макс, а пп техни приказки 150 билета не стигаха само за най-коравите ладове!

СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Къде сте бе всички мрънкащи??? Защо не плачете ,че сте останали извън стадиона. Научете се да не казвате хоп, преди да сте скочили.И макар да има някаква симпатия м/у публиките ни ,ще си позволя да кажа ,че сте пълна трагедия!!!
П.П. ntodorov ,що не ходиш да .....ш на вълчовците щом са толкова симпатични момчета??? Явно сексуалната ти ориентация е по-различна от нормалната
П.П. ntodorov ,що не ходиш да .....ш на вълчовците щом са толкова симпатични момчета??? Явно сексуалната ти ориентация е по-различна от нормалната

-
ntodorov написа:venomcho написа:Bourgas написа:Аз нищо не съм вземал или крал, за да го връщам. А стадиона е купен, частен е и не ена никого. Виждам, коллко сте наясно със ситуацията в БургасНяма да споря, пишете си там. Пожелавам успех на Нафтата. А другите да продължават да са си институция...
айде вземи не само да спреш да спориш, ами постоянно и да досаждаш в нашите теми![]()
знам, че си нямате форум или по-скоро кой да пише там и тук ти е интересно, ама по-добре си отивай при черно-белите приятелки - може да ти подарят и още една фланелка на Ювиту
Ами по-готини пичове са Локото. Не моЙ се отрече.... Ти искаш ли фланелка на Нафтата ?![]()
Аз обаче се чудя на съгражданите ми, които толкова ви уважават/ха как не намират сили да ви наместят, където трябва. След всичко
по-горе написано срещу тях и публиката им. В Бургас бях на мачовете ви. Не заслужавахте тяхното отношение и внимание. Ще се поправят - бъдете сигурни. За мача - Нафтата ще ви сгази този път без грам сантимент.
Тодоров, Тодоров, що не се скриеш в миша дупка и повече да не се показваш от там!
slabia_forever
kamenitza написа:Къде сте бе всички мрънкащи??? Защо не плачете ,че сте останали извън стадиона. Научете се да не казвате хоп, преди да сте скочили.И макар да има някаква симпатия м/у публиките ни ,ще си позволя да кажа ,че сте пълна трагедия!!!
[offtopic]Приятелко Каменица. Моята сексуална ориентация не трябва да те вълнува, защото да не ти дава Господ да я усетиш. А и хората са казали:" По-добре с нещо малко, но твое отпред, отколкото с нещо голЕмо, но чуждо отзад". Пази се да не ти ги напомня някой шепнешком тези приказки в гръб...

Иначе за мача. Честита победа. Напълно заслужена.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:kamenitza написа:Къде сте бе всички мрънкащи??? Защо не плачете ,че сте останали извън стадиона. Научете се да не казвате хоп, преди да сте скочили.И макар да има някаква симпатия м/у публиките ни ,ще си позволя да кажа ,че сте пълна трагедия!!!
[offtopic]Приятелко Каменица. Моята сексуална ориентация не трябва да те вълнува, защото да не ти дава Господ да я усетиш. А и хората са казали:" По-добре с нещо малко, но твое отпред, отколкото с нещо голЕмо, но чуждо отзад". Пази се да не ти ги напомня някой шепнешком тези приказки в гръб...[/offtopic]
Иначе за мача. Честита победа. Напълно заслужена.
Абе ти голем мъж по форумите бе паляк.С удоволствие ще те приветствам когато дойдеш на гости на приятелите си от задния двор на ВСИ.Но не забравяй да ми драснеш на лично ,когато това се случи!!!
Оп, извинявай та ти по далеч от откраднатия стадион никога не си ходил ,клоун

П.П." Моята сексуална ориентация не трябва да те вълнува, защото да не ти дава Господ да я усетиш" сори бро , аз съм на правилния бряг

-
- Контакти: