Етър - Ботев 0:0 (FT) cъбота 15:30ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

група съветски учени

Re: Етър - Ботев cъбота 15:30ч.

Мнениеот група съветски учени » 25 мар 2012 11:25

hetfield написа:Когато се обърне каруцата пътища много.Вчера имаше и малшанс,но и Какалов малко игра за нас.Големия проблем ни е завършващия удар.Натиск и стигне ли се до наказателното мъка.И аз не съм фен на Курдов,но трябва да му се дава шанс.Милен е изпуснал съблекалнята,а това е голям проблем.Все пак работата му е и това да сплотява и да прави колектив.Тежко наследство от Хубчев,трудно е да се наваксва особенно когато е на всяка цена.Лично аз съм против крайните мерки каквото и да стане докрая.Да сменяме треньор след треньор не е най-добрия вариант,а понякога е нужно и повече време.Да се надяваме на чудо и това е

Веднъж изпуснал съблекалнята, връщане назад няма, просто няма.
Видолов да поема отбора до края, това е най-доброто решение.

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 25 мар 2012 11:28

hetfield написа:Да се надяваме на чудо и това е

,,Чудото'' все още е възможно и няма да е чак такова чудо- само победи до края и 6т. до баража и 8 до първото място не са непреодолими , като се вижда ,,класата'' на съперниците , но това няма да стане с този треньор!

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 25 мар 2012 16:03

botev_1912 написа:
карлито написа:Аз само да попитам форумния лидер botev_1912 след като днес "бунтарите" не играха и БОТЕВ пак не победи КОЙ Е ВИНОВЕН?

п.п. евала на феновете 90 минути не спряха да пеят .

ей тва е проблема бе пич, постоянно търсим кой е виновен. Не се търси как да се излезе от ситуацията, а искаме виновен и наказания за да се почувстваме добре.

п.с. по-лошото е че виновния се търси от феновете дето хич не е тяхна работа!!

Питам те нещо директно ти пак бягаш тарикатски от въпроса ;) Колкото до феновете този въпрос въобще не го подхващай щото момчетата не спряха да пеят 90 минути
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 25 мар 2012 16:39

карлито написа:
botev_1912 написа:
карлито написа:Аз само да попитам форумния лидер botev_1912 след като днес "бунтарите" не играха и БОТЕВ пак не победи КОЙ Е ВИНОВЕН?

п.п. евала на феновете 90 минути не спряха да пеят .

ей тва е проблема бе пич, постоянно търсим кой е виновен. Не се търси как да се излезе от ситуацията, а искаме виновен и наказания за да се почувстваме добре.

п.с. по-лошото е че виновния се търси от феновете дето хич не е тяхна работа!!

Питам те нещо директно ти пак бягаш тарикатски от въпроса ;) Колкото до феновете този въпрос въобще не го подхващай щото момчетата не спряха да пеят 90 минути

ами значи съм голям тарикат ;)

много ясно, че не става въпрос за феновете които си оставят гърлата по стадионите - за тях поклон.

Онези дето са по цял ден на стадиона, които звънят постоянно да дават акъли на ръководството онези дето си псуват играчите от централната трибуна - те са за онождане!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 25 мар 2012 16:47

В мача срещу Етър бяхме по-малко слабият отбор. Да особено второто владеехме изцяло инициативата но какво от това. Направихме всичко на всичко 2 чисти положения при които вратарят им се намеси "случайно" добре! И толкоз. При тези играчи и при това което претендираме че сме трябва да правим не по 2 а по 12 положения. С тази игра в атака сме обречени на ремита.

За мен Милен показва некомпетентност и невъзможност да се справи със ситуацията. Не може за 4 месеца и 7 мача да разцепиш съблекалнята, да направиш свои любимци застаряващи пенсионери които идват да вземат голяма заплата в зенита на кариерата си, да оставиш младите играчи да се чувстват като чужди в отбора, да държиш голмайстора на отбора постоянна резерва и в мачовете в които водиш да правиш една след друга тактически грешки!

Няма как да успеем. За мен Коцето може да не е доаказан специалист но той нямаше да остави отбора да бъде бездушен. Какъвто е в момента.

Да във В група бе лесно, но и имаше хармония във състава. Всички играчи участваха в мачовете. Всички се раздаваха с радост на терена. Ето това липсва на сегашният Ботев. Излизат 11 човека и само 3-4ма тичат. При това тези дето не са най-скъпоплатените ни играчи. Другите кво правят? Правят тва че си чакат дебелите заплатки. Нищо повече. Ей там ни е проблема. Харчат се пари за дебели заплати на приближени на Радуканов приятели и в същото време не се дават пари за сносни играчи и млади таланти!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 25 мар 2012 17:42

botev_1912 написа:те са за онождане

Те и ония фенове на Бернабеу където развяват бели кърпички и те са за онождане.
Феновете са за това да изразят своята позиция и да се търсят причините за неуспехите в тях е меко казано несериозно :idea:
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 25 мар 2012 19:45

карлито написа:
botev_1912 написа:те са за онождане

Те и ония фенове на Бернабеу където развяват бели кърпички и те са за онождане.
Феновете са за това да изразят своята позиция и да се търсят причините за неуспехите в тях е меко казано несериозно :idea:

абе едва ли има фенове дето му звънят на Флорентино Перес да му искат обяснение за всяка постъпка, или на истинския Моу да му редят състава и да му казват кой трябва и кой не трябва да играе :mrgreen: :mrgreen:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”