Любимец - БОТЕВ Пловдив 2:1 (FT) събота 14:30ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: bultras on tour - 26/11/11 Подкрепа за Петър Атанасов!

Мнениеот Muscarin » 24 ное 2011 23:07

DALEBOTEV написа:Миналата година си говорих с Вили Вуцов, видяхме се в един ресторант в София. Тъкмо се беше върнал от преговори в Пловдив.Каза ми интересни неща, които ме помоли да не коментирам, докато не станат факт. Първото е, че Бареков е довел ЦВ в Ботев и ще бъде новия ни президент.Второто, че преговаря за треньор. Третото , че се планират големи неща в клуба ни, но това което ме впечатли е, че е попитал ЦВ- какво ще правиш ако почнат да те псуват?
отговора е бил: -Подарявам си им отбора, плюя на инвестициите до момента и си тръгвам.

Видяхте колко от гореизброеното се сбъдна , дано не се сбъдне последната част

Не вярвам да има нормален човек, фен на Ботев, който ще си позволи да псува Цветан Василев!Ако това се случи, да ни закриват по-добре!

Потребителски аватар
raZorblade

Мнениеот raZorblade » 24 ное 2011 23:12

Толерантността на една публика говори за нейното израстване като такава.И тази подкрепа за Петьо Атанасов ме радва много !
А пловдивската публика винаги е била взискателна и умна публика. Е, с необходимите изключения, разбира се, простиращи се около предградията до ВСИ.

Съгласен съм изцяло с подкрепата за ТОВА момче.
Той се раздава за фланелката на Ботев.А щом го прави, има моята подкрепа. Сега не вкарва, но ще дойде момента, в който ще започне. Важното е ,че има пламъка в очите, боец е , и повтарям ..РАЗДАВА СЕ за фланелката....За него подкрепа - ОК !

Но за подтичващ чувал с картофи, който НЕ ВЛИЗА в единоборства (особено за висока топка), бъркащ почти всеки пас, като Манчев, например..подкрепа -от мен лично - Никога !

Толеранс ДА..но не безкрай и не за всеки !

всеки един футболист, който е професионалист, отдаден на идеята Ботев и гори на терена , трябва да има нашата подкрепа
а този, който пие като смок, не си дава зор в тренировките, и не осъзнава тежестта на фланелката на Ботев, ще заслужи само нашето презрение !
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....

Потребителски аватар
DALEBOTEV

Мнениеот DALEBOTEV » 24 ное 2011 23:13

petko_cska написа:
DALEBOTEV написа:Мускарине, надявам се, че не храня някой от приятелите си или хората с които ходя на мач. Жалки сме, почнахме да се ядем помежду си. Аз заравям томахавката. Как форумно да ти подам ръка?

Като неутрален наблюдател мога да ви кажа че единственото жалко нещо в темата си ти момко. И на армията имахме такива като теб. Не стига че виновен и единствено той обижда ами и в множествено число написал жалки сме. Колко жалко е да разпределяш вината си на всички.
Успех канари и бързо в А група!

Аиде стига с виртуалните глупости. Ние сме мъже и се държим като такива,понякога думите са по- силни и плод на емоции.Няма как да се държим като английски лордове, щото сме футболни фенове. Прелюбезни ми господине, извинете ако съм накърнил изтънчените ви чувства и префинено зрение с калиграфираните знаци които полагам на благородния си монитор.Простете на покорния Ви слуга, че наруши етикета за форумно общуване.
пп Ей,братле, надявавам се, че имаш чувство за хумор
пп Аз се чудех що Армията е празна, а то било щото ги няма обиждащите.

Айде лека
Последна промяна от DALEBOTEV на 24 ное 2011 23:20, променено общо 1 път.
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]

Потребителски аватар
DALEBOTEV

Мнениеот DALEBOTEV » 24 ное 2011 23:15

Muscarin написа:
DALEBOTEV написа:Миналата година си говорих с Вили Вуцов, видяхме се в един ресторант в София. Тъкмо се беше върнал от преговори в Пловдив.Каза ми интересни неща, които ме помоли да не коментирам, докато не станат факт. Първото е, че Бареков е довел ЦВ в Ботев и ще бъде новия ни президент.Второто, че преговаря за треньор. Третото , че се планират големи неща в клуба ни, но това което ме впечатли е, че е попитал ЦВ- какво ще правиш ако почнат да те псуват?
отговора е бил: -Подарявам си им отбора, плюя на инвестициите до момента и си тръгвам.

Видяхте колко от гореизброеното се сбъдна , дано не се сбъдне последната част

Не вярвам да има нормален човек, фен на Ботев, който ще си позволи да псува Цветан Василев!Ако това се случи, да ни закриват по-добре!

Има и такива поразрови се тука или в независимия. Даже и парите му разпределиха на човека.
[center] №12[/center]

Потребителски аватар
DALEBOTEV

Мнениеот DALEBOTEV » 24 ное 2011 23:23

raZorblade написа:Толерантността на една публика говори за нейното израстване като такава.И тази подкрепа за Петьо Атанасов ме радва много !
А пловдивската публика винаги е била взискателна и умна публика. Е, с необходимите изключения, разбира се, простиращи се около предградията до ВСИ.

Съгласен съм изцяло с подкрепата за ТОВА момче.
Той се раздава за фланелката на Ботев.А щом го прави, има моята подкрепа. Сега не вкарва, но ще дойде момента, в който ще започне. Важното е ,че има пламъка в очите, боец е , и повтарям ..РАЗДАВА СЕ за фланелката....За него подкрепа - ОК !

Но за подтичващ чувал с картофи, който НЕ ВЛИЗА в единоборства (особено за висока топка), бъркащ почти всеки пас, като Манчев, например..подкрепа -от мен лично - Никога !

Толеранс ДА..но не безкрай и не за всеки !

всеки един футболист, който е професионалист, отдаден на идеята Ботев и гори на терена , трябва да има нашата подкрепа
а този, който пие като смок, не си дава зор в тренировките, и не осъзнава тежестта на фланелката на Ботев, ще заслужи само нашето презрение !

Да де, ама на Манчев му пляскат а Петър го псуват. Ей тва е дразнещото. А и как да скача за високи, нали ще се разроши.
[center] №12[/center]

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 24 ное 2011 23:32

Досега съм чул мнението на четирима треньори за Атанасов.
И четиримата много го харесват.

Айде сменяйте аватарите.Слагайте Петьо,да се надъхаме и в Събота да спечелим мача заедно с момчетата.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 24 ное 2011 23:36

Нямам време да чета мненията преди мен но да споделя моето.
От 1982 почти нямам пропуснат мач на Ботев и да ви кажа за тази период почти не помня да сме имали такъв "нападател", изключвам "явлението" Мартин Стефанов.
Та той нека си е добър по душа и да си е супер човек, НО ПРОСТО НЕ Е ЗА БОТЕВ. А ние ако ще и околосветско пътешествие да правим в негова чест, няма как да го научим да играе футбол, това или го можеш или не. ;)
Иначе напълно споделям мнението, че играчите облякли свещената жълто-черна фланелка не трябва да бъдат освирквани, защото от това губи Ботев.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 24 ное 2011 23:46

Хайде да ми изброиш нападателитени от последните десет години и да ми споделиш с какво толкова са те впечатлили. Не че Атанасов за сега показва нещо повжече от тях,но и от самолет си личи ,че най-големия му проблем е психическия-който НИЕ му създадохме.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 25 ное 2011 00:28

Атанасов има ли вкаран гол?

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 25 ное 2011 02:30

canar4e написа:Атанасов има ли вкаран гол?

А Курдов?!...

Върни се в “Ботев”