Любимец - БОТЕВ Пловдив 2:1 (FT) събота 14:30ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: bultras on tour - 26/11/11 Подкрепа за Петър Атанасов!

Мнениеот rump_shaker » 24 ное 2011 18:39

Имаше един тип дето през целия мач псуваше на поразия нашите. В края на ТИ до тунела. Чак се стигна до там да го чуя да казва "Ай загуби тая топка че да те псувам 20 минути, /и някъв епитет който забравих/.." това към Домакинов. Не подминаваше почти никой от нашите да не говоря за Петьо Атанасов. На ме лично ми писна вече от такива олигофрени по стадиона и незнам дали не е време за по радикални мерки.

Там сме да подкрепяме отбора и футболистите. Като псуваме и ругаем нито футболисите ще заиграят по добре, нито ние ще се чувстваме по-добре. Аз съм с 1000 ръце за тази подкрепа към Петьо Атанасов. Момчето има много качества, за 2 години в Брестник има 37 гола в 81 мача което показва че знае как се бележи. Въпроса е да премине психологическата бариера и да се отпуши. Тогава мисля че ще видим много от него.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 24 ное 2011 18:50

rump_shaker написа:Имаше един тип дето през целия мач псуваше на поразия нашите. В края на ТИ до тунела. Чак се стигна до там да го чуя да казва "Ай загуби тая топка че да те псувам 20 минути, /и някъв епитет който забравих/.." това към Домакинов. Не подминаваше почти никой от нашите да не говоря за Петьо Атанасов. На ме лично ми писна вече от такива олигофрени по стадиона и незнам дали не е време за по радикални мерки.

Там сме да подкрепяме отбора и футболистите. Като псуваме и ругаем нито футболисите ще заиграят по добре, нито ние ще се чувстваме по-добре. Аз съм с 1000 ръце за тази подкрепа към Петьо Атанасов. Момчето има много качества, за 2 години в Брестник има 37 гола в 81 мача което показва че знае как се бележи. Въпроса е да премине психологическата бариера и да се отпуши. Тогава мисля че ще видим много от него.

Много се чудех дали да не му вляза с два крака в гърба на този копелдак, обаче баш пред ушевите не вървеше, а и не съм такъв човек... Не мога да разбера тази перверзна радост да отидеш на Колежа с ясната мисъл да псуваш цял мач НАШИТЕ футболисти, честно. Едно е при някое отиграване да теглиш майните на някой, но преднамерено, цял мач, нонстоп да псуваш играчите в жълточерно... това не ми го побира акъла...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
DALEBOTEV

Мнениеот DALEBOTEV » 24 ное 2011 18:55

Радващо е посланието на този тур.Подкрепа за наш играч. Снощи попрекалих с еуфорията и алкохола, така че е възможно да съм обидил някой, но не мога да понасям каруцарското поведение на част от публиката ни и псуването по наши играчи.Просто не разбирам на кого помагат псувните. На клуба, играчите или треньорите. През годините сме били еталон за фенове- верни,силни и подкрепящи докрай....за всичко останало има Коко.

Аре със здраве.
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]

naskostaf
Контакти:

Мнениеот naskostaf » 24 ное 2011 19:06

Нека подкрепим Петьо , но да не забравяме ,че всички момчета от отбора ни имат нужда от подкрепа.Може в началото на мача да скандираме имената на всички които са на терена и на треньора.КОЙТО ПОМНИ - КАКТО В ЕДНИ ОТ НАЙ-СИЛНИТЕ ГОДИНИ НА ОТБОРА НИ. САМО БОТЕВ.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 24 ное 2011 19:13

Петьо за разлика от доста футболисти, които и при нас ги има не е от тези така наречени позьори и примадони, които гледат да отбият номера и се мислят за големите звезди. Момчето работи усърдно и може би основния му проблем е, че доста се притеснява и все още не може да свикне, че играе в голям отбор. Има големи заложби за бъдеще и ако точно срещу Любимец счупи каръка ще е много хубаво за него. На пресконференцията след мача с Враца вчера и Радуканов каза точно това просто му трябва малко време. В Брестник е бил голмайстор на отбора, макар през цялото време да е играл като крило все пак не е типичен централен нападател и това трябва да се отбележи.

И на мен ми направо лошо впечатление вчера точно на ТИ, след като си поведе доста дълго топката и не успя да вкара започнаха да го псуват. Между другото Данчо Христов беше по същия начин и много ме зарадва, че точно той вкара гола вчера и затвори устите на всички, които от началото на сезона го псуваха. На тези момчета им трябва време все пак са играли пред около 200-300 максимум до 500 човека до сега и изведнъж на всеки домакински мач минимум 3000, а гостуванията до 1500-2000 нормално е да са стресирани, но вече започват да свикват и другия сезон ще ни радват още повече.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 24 ное 2011 19:22

С две ръце гласувам „За“!

jivko.furlinski
Контакти:

Мнениеот jivko.furlinski » 24 ное 2011 19:26

До вчера аз всеки мач се ядосвах на този футболист, но никога несъм ги изразявал. Но от друга страна все се задавах въпроса" абе щом Хубчев и Радуканов така упорито го налагат значи има качества" Но след като прочетох за тази инициатива се замислих още по- дълбоко. Днес се записах за екскурзията за Любимец и мисля да подкрепя Атанасов и останалите момчета БЕЗРЕЗЕРВНО. От първата до последната минута!!!!!

radines
Контакти:

Мнениеот radines » 24 ное 2011 19:35

Почукало се на вратата на Рая.
– Кой чука? - чул се гласа на Свети Петър
- Петър Атанасов.
– Ами ... как уцели вратата. Момчета просто ви завиждам за търпението сигурно никога не сте наблюдавали Бенкса,Турната , Пашата , Боре Хвойнев .Не твърдя ,че разбирам от футбол но според вас колко мача трябва да изиграе един нападател за да почне да вкарва ?

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Re: Любимец - БОТЕВ Пловдив събота 14:30ч

Мнениеот bixxol » 24 ное 2011 19:38

джони написа:всички досега много ни се заканваха,но никой така и не ни излезе открито и атакуващо да се надиграват с нас,всеки излиза 9 човека в защита и на контри.да не би любимец да играят нещо различно,ние да не сме толкова разпасана команда като тотомотив че да ни вкарат 5 гола за 50 мин,така че всичко си зависи само от нас как ще играем ИЗЛИЗАМЕ МАЧКАМЕ,ВКАРВАМЕ СИ ПОНЕ 30% ОТ ПОЛОЖЕНИЯТА И ГИ ПЛАЩАМЕ БОСТАНДЖИЙТЕ НА ПОЛЕТО ДА САДЯТ КОКО ДИНи

:lol: :) :) Браво,браво...
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 24 ное 2011 19:42

radines написа:Почукало се на вратата на Рая.
– Кой чука? - чул се гласа на Свети Петър
- Петър Атанасов.
– Ами ... как уцели вратата. Момчета просто ви завиждам за търпението сигурно никога не сте наблюдавали Бенкса,Турната , Пашата , Боре Хвойнев .Не твърдя ,че разбирам от футбол но според вас колко мача трябва да изиграе един нападател за да почне да вкарва ?

Писах го и по-горе той все пак е крило, а не типичен таран има голяма разлика от това. Хич не е лесно от крило да станеш централен нападател.

Върни се в “Ботев”