Предстои нов празник на Колежа!Събота:Ботев Поморие 1:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Предстои нов празник на Колежа!Събота:Ботев посреща Поморие!
Коментирайте играта на П. Атанасов ,как игра ,колко положения изпусна -това ако е нападател трябваше поне един гол да вкара и не разбирам и при Хубчев и сега при Радуканов това момче е винаги в игра .Всеки един нападател от 15 мача ще вкара повече от 1 гол 

radines написа:Коментирайте играта на П. Атанасов ,как игра ,колко положения изпусна -това ако е нападател трябваше поне един гол да вкара и не разбирам и при Хубчев и сега при Радуканов това момче е винаги в игра .Всеки един нападател от 15 мача ще вкара повече от 1 гол
Лично според мен Ридван беше по-добър от този Атанасов

Yellow blood написа:Аз виждам израстване в поведението на отбора ни, в последните два мача и това ме радва. Днешното второ полувреме видяхме някои много добри неща. А и психологически мисля, че са по-добре момчетата в сравнение с преди. Някакси с повече самочувствие играят. И това са резултати от работата на Милен само за три седмици. Тенденцията е възходяща. Зимата, ако привлечем кондиционния треньор Йовановски и 5-6 класни попълнения в различните зони на отбора, мисля че напролет най-накрая ще се превърнем в безспорния лидер на групата, какъвто всички очаквахме да сме, още преди началото на сезона. И ще поставим стабилна основа за А гр.
Къде го видя това израстване.Гаджалов беше трагичен както и цялата защита.През второто полувреме играчите на Поморие не искаха да вкарат.Никаква идея в атака.Преди да вкараме неверотно красивото попадение ,двама наши нападатели показаха унизителна липса на голов усет и нюх.Ужасен мач.
Raoul_Duke написа:Милен е голям! Много съм щастлив, че е при нас. Уцелихме в десятката с този треньор. Ако сега и македонеца дойде, ще играем убийствено през пролетта!
Напълно съгласен с теб.С една привидно дефанзивна смяна на полувремето Милен оживи много нападението.Има и такива мачове когато неще да влезне но личното ми мнение че Радуканов ще напипа печелившия стил -стига да не слуша човека от долните води.
п.п.Никой не пише нищо за съдията но вратаря на Поморие трябваше да бъде изгонен за игра с ръце извън наказателното поле-това разбира се не оправдава пропуските на нашите.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
- rump_shaker
- Контакти:
Много здрав мач. И Поморие имаха шансове, но в 70 порцента от времето ги мачкахме. Много пропуски. Данчо Христов много ми хареса как игра особено в дефанзивен план.
За Петьо Атанасов мога да кажа, много слабо първо и много силно второ полувреме въпреки, казвам въпреки трите му пропуска. Ще се обоснова. Милен го пусна централен през второто и за 45 минути се отскубна 10 пъти, излезна 3 пъти срещу вратаря и няколко изкочи зад гърба и създаваше опасни положения за съотборниците си. Двата пропуска срещу вратаря не бяха от некадърност ами от малашанс. При едно от поредните му изкачания имаше съмнение за игра с ръка на вратаря.
Наиситна направи изключително слабо първо полувреме но игра на поция на която се иска Визия, Бързина на отиграванията и високо ниво на първото докосване, все неща дето на Петьо му куцат. Но второто полувреме тренера го изнесе напред и там агрсията в дрибъла и ускорението му всяха смут в отбраната на Поморие. В тоя ред на мисли Наско Курдов ми изглеждаше като статист първото полувреме, макар и да се стара много за 45 минути нито веднъж не се отскубна от отбранта.
Кое е по добре. 45 нито едно изкачане зад гърба на защитата или 5-10 изкачания от които само малашанса попречи да има гол. (Не се знае при следващите 5 дали няма да влезне някой друг гол) Защото ако гледате записите с отиграванията със сигурност не ги отигра като некадърен футболист. Просто ония цървул на вратата им имаше ден.
За Петьо Атанасов мога да кажа, много слабо първо и много силно второ полувреме въпреки, казвам въпреки трите му пропуска. Ще се обоснова. Милен го пусна централен през второто и за 45 минути се отскубна 10 пъти, излезна 3 пъти срещу вратаря и няколко изкочи зад гърба и създаваше опасни положения за съотборниците си. Двата пропуска срещу вратаря не бяха от некадърност ами от малашанс. При едно от поредните му изкачания имаше съмнение за игра с ръка на вратаря.
Наиситна направи изключително слабо първо полувреме но игра на поция на която се иска Визия, Бързина на отиграванията и високо ниво на първото докосване, все неща дето на Петьо му куцат. Но второто полувреме тренера го изнесе напред и там агрсията в дрибъла и ускорението му всяха смут в отбраната на Поморие. В тоя ред на мисли Наско Курдов ми изглеждаше като статист първото полувреме, макар и да се стара много за 45 минути нито веднъж не се отскубна от отбранта.
Кое е по добре. 45 нито едно изкачане зад гърба на защитата или 5-10 изкачания от които само малашанса попречи да има гол. (Не се знае при следващите 5 дали няма да влезне някой друг гол) Защото ако гледате записите с отиграванията със сигурност не ги отигра като некадърен футболист. Просто ония цървул на вратата им имаше ден.

- botev_1912
- Контакти:
карлито написа:Raoul_Duke написа:Милен е голям! Много съм щастлив, че е при нас. Уцелихме в десятката с този треньор. Ако сега и македонеца дойде, ще играем убийствено през пролетта!
Напълно съгласен с теб.С една привидно дефанзивна смяна на полувремето Милен оживи много нападението.Има и такива мачове когато неще да влезне но личното ми мнение че Радуканов ще напипа печелившия стил -стига да не слуша човека от долните води.
п.п.Никой не пише нищо за съдията но вратаря на Поморие трябваше да бъде изгонен за игра с ръце извън наказателното поле-това разбира се не оправдава пропуските на нашите.
Ей не пропускате да се заядете с Марин, що не кажеш нещо за феновете КОИто искаха селекция от "местни момчета които знаят какво е Ботев Пловдив" и като им я направиха точно каквато си я искаха ореваха всичко, че с такава селекция не можело.
Грозно е това което творите по адрес на една от големите ни легенди!!!
Последна промяна от botev_1912 на 19 ное 2011 23:18, променено общо 1 път.
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- rump_shaker
- Контакти:
djordano написа:radines написа:Коментирайте играта на П. Атанасов ,как игра ,колко положения изпусна -това ако е нападател трябваше поне един гол да вкара и не разбирам и при Хубчев и сега при Радуканов това момче е винаги в игра .Всеки един нападател от 15 мача ще вкара повече от 1 гол
Лично според мен Ридван беше по-добър от този Атанасов
Горе го написах но сега с малко факти от мача. Влезте и в анкетата на играч на мача да видите каде е Петьо.
Само да доуточня че първото полувреме Петьо ми скъса нервите. Незнае как се играе на едно и как се отиграва бързо. Но второто след като му смениха позицията статистиката сама говори.
Наско Курдов:
Удари: 0
Изкачания зад защитата: 0
Извеждащи подавания: 0
Петьо Атаносв:
Удари: 4
Изкачания зад отбранта: 7
Извеждащи подавания: 1
Предпочитам нападател който е показал долните статистики и само заради малашанса не е вкарал гол

botev_1912 написа:Грозно е това което
botev_1912 написа:феновете дето искаха
Сега остава да напишеш и нещо по-сериозно.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
от пролетта Поморие ще бъде напълно независим общински отбор + помощ от една напълно независима от Бургаския клуб фирма. Въпросната фирма се занимава със Заводски строежи в Украйна, така че няма проблеми...от втория дял на първенството Поморие ще се бори за влизане в "А" група, на 100 %
утре или вдруги ден ще прочетете по медиите положителни финансови новини за отбора
утре или вдруги ден ще прочетете по медиите положителни финансови новини за отбора
карлито написа:botev_1912 написа:Грозно е това коетоbotev_1912 написа:феновете дето искаха
Сега остава да напишеш и нещо по-сериозно.
На мен ми се струва, доста сериозно. Ти да не се припозна от "тези" фенове...