Спартак Варна - Ботев Пловдив 1:0 (FT) неделя 14:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спартак Варна - Ботев Пловдив неделя 14:30
Така и не разбрах кой направи най малоумната селекция в историята на футбола ама сега е редно да си ги взима тия и да си ги носи у тях.Не ми е ясно също как даден треньор пък бил той и Радуканов може да поиска сега 20 нови футболисти през зимата щото точно толкова му трябват ако не иска да му се смее целия свят.
- slash1912
- Контакти:
Жалки бездарници!!!Не могат да минат футболист на съперника с топка,не могат да центрират,не могат да си подадат на повече от 3 метра,не могат да изнесат топката от собственото си наказателно поле!!!Какво тренират тези цяла седмица???Армандовци,байревци,домакиновци,гаджаловци и всички други безименни нещастници вън от Ботев!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
- Контакти:
daimio написа:Така и не разбрах кой направи най малоумната селекция в историята на футбола ама сега е редно да си ги взима тия и да си ги носи у тях.Не ми е ясно също как даден треньор пък бил той и Радуканов може да поиска сега 20 нови футболисти през зимата щото точно толкова му трябват ако не иска да му се смее целия свят.
+1912. И аз това се чудя. Кой ще даде толкова пари за един изцяло нов отбор
Как кой? Долноводенския алчен за пари Бакалов. Цялата власт в него.
Как въобще го допуснахме, не знам? Тези същите, които хвалиха Христолов преди, сега се пребоядисаха бързо и станаха бакаловисти!
Не знам, как "виждат" някои "фенове" победи с 3-4 гола. Тези играчи толкова си могат, това е истината. И фланелки на Манчестър, Барселона и Реал Мадрид да сложат - все тая. Футболисти за аматьорските групи.
Как въобще го допуснахме, не знам? Тези същите, които хвалиха Христолов преди, сега се пребоядисаха бързо и станаха бакаловисти!
Не знам, как "виждат" някои "фенове" победи с 3-4 гола. Тези играчи толкова си могат, това е истината. И фланелки на Манчестър, Барселона и Реал Мадрид да сложат - все тая. Футболисти за аматьорските групи.
С изключение на 4-5 футболиста - ВСИЧКИ си закриха кариерата в Ботев днес. "Благодарим" ви, момчета, за бездушието, непрофесионалното и несериозно отношение днес. Чувствам се супер огорчен и предаден. Тия ГЛУПАЦИ си изгубиха шанса да останат в клуба, така ли се печели доверието на новия треньор ?! Направо недоумявам, те дори не се опитваха, даже на бойкот не приличаше. Ужас, тих ужас.
ПП: За мен трябва да останат Кривия, Курдов, Шведа, Неделев, Домакинов и може би Арфата и Димов, за последните нямам преки впечатления от Б група.
ПП: За мен трябва да останат Кривия, Курдов, Шведа, Неделев, Домакинов и може би Арфата и Димов, за последните нямам преки впечатления от Б група.
За мен, на този отбор му бяха нанесени необратими поражения, от предишния треньорски щаб. Контузии, демотивация, разместване на позиции, страх и др.. Гледам Тошко в национала брилянтен, но не на тази позиция. Атанасов и Христов от перспективни играчи в "Б" група се превърнаха в пълни дупки. Курдов от топ реализатор миналата година в едно сърдито момче. Рахов един от най-стабилните във "В" група, пълна дупка на новата му позиция. Светльо пък направо го зачеркнаха от всякви сметки. Възможностите на отбора ни макар и скромни, бяха в пъти повече от тези на всички в "Б" група, само че бяха. Сега за мен трябва нова начало, много от тези момчета бяха зачеркнати за Ботев от Хубчев и сие. Дано Милен успее да ги мотивира, в което дълбоко се съмнявам, просто ще трябва да доиграем до зимата с тях. Жалко за много от тези момчета, просто изгоряха в грешните ходове на ръководството.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
В момента ме е срам, като гледам този отбор това ни беше най-слабия мач от началото на сезона. Никаква игра, никакво желание, нищо. Аз не мога да разбера какви трябва да са тези наше футболисти, получават едни много добри заплати, 75% от клубовете в България могат само да си мечтаят за такива заплати. Изплащат им се на време, няма никакво забавяне и те не играят и това е ами тогава си зимайте багажа и ЧАО!!! Няма да ви търпим своеволията и слабата игра аз толкова слаб Ботев не бях гледал дори и по-времето на Сельо. Имаме ръководство, треньор и пари, а най-важното футболисти нямаме. Някои казваха, че отборът от "В" група бил разбит и едва ли не тези новите ги заменили. Ами днеска точно тези, които играха миналия сезон бяха трагични. Естествено и новите също. Днес игра единствено Шведа имаше желание, хъс това ако го имаше всеки от наше щяхме да бием наред и в някой мач дори и да го загубим поне ще кажем играхме добре това е шанс, ама днеска и това не може да се каже, защото игра днес нямаше. Оставаме към 10-на (даже незнам дали не са и много) от настоящия състав и гоним всички други. Не може така да се продължава ние сме Ботев Пловдив. Милен Радуканов трябва определено още от сега да започне с подбора на футболисти. Защото се вижда, че сме трагедия и така не може просто. Аз примерно разбирам да има някакви проблеми със заплати, треньор или нещо друго, ама няма, а от футболистите се иска само едно да ИГРАЯТ, но те не го правят. Ето например един отбор дето го отписахме много бързо май, а той ще ни разкатае на "Колежа" направи 2:2 с ЦСКА с желание, хъс и дори да имаше измислена дузпа за ЦСКА вратаря им я спаси. А ние тука едно чисто положение не може да направим. Eдинственият вариант в момента е да ги глобят с по една заплата. Да видим срещу Сливен как ще играят и ще "изядат" тревата, за да си вземат парите.
Пичове споко, нqма да изпаднем в "в" група, има и по-слаби от нашите 

1 заплата глоба им е малко на тия измекяри!
- емо73канар
- Контакти:
Как само с по една
,лично мое мнение е ,че трябва да върнат всичко което са взели до момента ,да им се удари по една сопа на голо/за назидание/и кой от където е. И този път моля хора от сдружението да не ми звънят, за да се извинявам ,ами още утре спешно съвещание и Бакала да си забира бабереците и да си заминават и на Колежа да не са стъпили повече.

Последна промяна от емо73канар на 06 ное 2011 22:34, променено общо 1 път.