dagger1912 написа:И само да допълня за някой хора, които все още имат вяра на медиите (като rump_shaker), които гледат да извъртят всичко, както на тях им е удобно ..
Всичко по медиите, относно ремонтните дейности на Колежа са си изцяло тяхна измислица, лично на мен Костадин Костадинов ми каза, че никой не е говорил с тях по тази тема и датата, която беше обявена (до края на октомври) е напълно измислена и е с цел комплекси. Истинската дата за започването на проекта е в края на Януари и началото на Февруари. Така, че както Юли Попов каза: "Всичко си върви по план"!
Ха ся де ХАХАХАХ каде видя че съм се вързвал на медиии и ала бала.
1-во Моето мнение не се форимира от медии, поради простата причина че не чета тези медии. Моето мнение се форимира от всичката информация която сипвате ти и всички тея дето все вечеряте с Коце Костадионв, закусвате с Бакалов и обядваде с Дядо Гопсод. Прочети хубаво целия форум преди пак да пишеш неподгтвен да видиш колко такива като теб, писаха че проект бил готов и почвал след месец (тва лятото ти говоря). прочети после пак нападай.
2-ро Не въртя никви работи. Просто написах нещо елемнтарно в което не налагам никакво мнение. А то е, че докато не видя започнат ремонт, няма да се радвам щото аз на приказки не вярвам.
И понеже наистина неразбрах с кво толкова те провкирах, цитирай ми мненията в които КРИВЯ нещата. За мен вярването и невярването в нещо не е кривене на нещата. Казаха го просто. Като почне ремонта тогава ще се радвам. Дотогава си трая и си гледам отбора. Ай