Ремонт на стадион "Христо Ботев"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев се мести на Лаута
Стадион Христо Ботев не може да получи лиценз за А група.Щем не щем трябва да строим нов 

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Стадионите и на двата отбора са общински! Собственик е община Пловдив!
Няма концесия или публично частно -партньорство никой от двата отбора засега, така, че ако общината в правото си на собственик се намеси...не се знае кой и къде ще играе
Лично аз не виждам какво ще загубят буферите, ако им се натресем някой-друг мач на стадиона.
Няма концесия или публично частно -партньорство никой от двата отбора засега, така, че ако общината в правото си на собственик се намеси...не се знае кой и къде ще играе

Лично аз не виждам какво ще загубят буферите, ако им се натресем някой-друг мач на стадиона.
Пловдивирам като не си много на ясно със строителството,защо не си мълчиш ,а ръсиш глупости.Било нужно първо идеен проект-хахааха.Имам ли кинтите изкарвам един технически проект,понеже е по-евтин от работния и започвам да копая.Проект се прави и за месец само да си платиш на сериозна фирма.Затова ,когато не разбираш от дадена сфера не пиши хиляди редове пълни с грешки.
- Пловдивчанин
- Контакти:
sky1 написа:Пловдивирам като не си много на ясно със строителството,защо не си мълчиш ,а ръсиш глупости.Било нужно първо идеен проект-хахааха.Имам ли кинтите изкарвам един технически проект,понеже е по-евтин от работния и започвам да копая.Проект се прави и за месец само да си платиш на сериозна фирма.Затова ,когато не разбираш от дадена сфера не пиши хиляди редове пълни с грешки.
Да се хванем ли на бас по една каса Каменица, че няма как да започнете за 1 месец?!

ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
А да се хванем ли на бас ,че малък стадион се проектира за един месец от що годе нормален проектантски екип?
Това дали въобще ще се строи при нас е друг въпрос,не свързан със сроковете при строителство като цяло.
Това дали въобще ще се строи при нас е друг въпрос,не свързан със сроковете при строителство като цяло.
- plovdivram
- Контакти:
sky1
Да така е... не съм много наясно със строителството, но съм наясно дотолкова, че да знам, че има доста голяма разлика между това да си имам терен - МОЙ, т.е. ЧАСТЕН и да си решавам АЗ какво да правя там и това да строя на ОБЩИНСКО МЕСТО, което има някакъв определен СТАТУТ!!!
Обясни ми тогава, г-н много знаещ каква е процедурата в такива случаи!!!
Пловдивирам като не си много на ясно със строителството,защо не си мълчиш ,а ръсиш глупости.Било нужно първо идеен проект-хахааха.Имам ли кинтите изкарвам един технически проект,понеже е по-евтин от работния и започвам да копая.Проект се прави и за месец само да си платиш на сериозна фирма.Затова ,когато не разбираш от дадена сфера не пиши хиляди редове пълни с грешки.
Да така е... не съм много наясно със строителството, но съм наясно дотолкова, че да знам, че има доста голяма разлика между това да си имам терен - МОЙ, т.е. ЧАСТЕН и да си решавам АЗ какво да правя там и това да строя на ОБЩИНСКО МЕСТО, което има някакъв определен СТАТУТ!!!
Обясни ми тогава, г-н много знаещ каква е процедурата в такива случаи!!!

Собственика ни е сериозен човек и нямаше да позволи на Бакалов и Юли Попов,да говорят за такива инвистиции,ако не бяха реалност.Със сигурност Милен Радуканов нямаше да дойде в Б група,ако отбора няма високи цели 

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Еми като си на ясно,защо се явяваш и започваш да даваш акъл.Най-малкото на такива като теб ще седна да и обяснявам.Затова следващият път като не разбираш,няма да се пънеш да пишеш по сумати редове от неща ,които са ти много,ама много далечни.
Ще се започне с терена и докато той стане има достатъчно време да се изкарат всякакви проекти. А в горатаа лаута не ми се ходи
- plovdivram
- Контакти:
sky1 написа:Еми като си на ясно,защо се явяваш и започваш да даваш акъл.Най-малкото на такива като теб ще седна да и обяснявам.Затова следващият път като не разбираш,няма да се пънеш да пишеш по сумати редове от неща ,които са ти много,ама много далечни.