Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Ботев се мести на Лаута

Мнениеот костенурк » 02 ное 2011 13:49

Стадион Христо Ботев не може да получи лиценз за А група.Щем не щем трябва да строим нов :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 02 ное 2011 13:57

Стадионите и на двата отбора са общински! Собственик е община Пловдив!
Няма концесия или публично частно -партньорство никой от двата отбора засега, така, че ако общината в правото си на собственик се намеси...не се знае кой и къде ще играе :)
Лично аз не виждам какво ще загубят буферите, ако им се натресем някой-друг мач на стадиона.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 02 ное 2011 13:57

Пловдивирам като не си много на ясно със строителството,защо не си мълчиш ,а ръсиш глупости.Било нужно първо идеен проект-хахааха.Имам ли кинтите изкарвам един технически проект,понеже е по-евтин от работния и започвам да копая.Проект се прави и за месец само да си платиш на сериозна фирма.Затова ,когато не разбираш от дадена сфера не пиши хиляди редове пълни с грешки.

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 02 ное 2011 14:03

sky1 написа:Пловдивирам като не си много на ясно със строителството,защо не си мълчиш ,а ръсиш глупости.Било нужно първо идеен проект-хахааха.Имам ли кинтите изкарвам един технически проект,понеже е по-евтин от работния и започвам да копая.Проект се прави и за месец само да си платиш на сериозна фирма.Затова ,когато не разбираш от дадена сфера не пиши хиляди редове пълни с грешки.

Да се хванем ли на бас по една каса Каменица, че няма как да започнете за 1 месец?! :P
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 02 ное 2011 14:05

А да се хванем ли на бас ,че малък стадион се проектира за един месец от що годе нормален проектантски екип?
Това дали въобще ще се строи при нас е друг въпрос,не свързан със сроковете при строителство като цяло.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 ное 2011 14:06

sky1
Пловдивирам като не си много на ясно със строителството,защо не си мълчиш ,а ръсиш глупости.Било нужно първо идеен проект-хахааха.Имам ли кинтите изкарвам един технически проект,понеже е по-евтин от работния и започвам да копая.Проект се прави и за месец само да си платиш на сериозна фирма.Затова ,когато не разбираш от дадена сфера не пиши хиляди редове пълни с грешки.

Да така е... не съм много наясно със строителството, но съм наясно дотолкова, че да знам, че има доста голяма разлика между това да си имам терен - МОЙ, т.е. ЧАСТЕН и да си решавам АЗ какво да правя там и това да строя на ОБЩИНСКО МЕСТО, което има някакъв определен СТАТУТ!!!

Обясни ми тогава, г-н много знаещ каква е процедурата в такива случаи!!!
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 02 ное 2011 14:07

Собственика ни е сериозен човек и нямаше да позволи на Бакалов и Юли Попов,да говорят за такива инвистиции,ако не бяха реалност.Със сигурност Милен Радуканов нямаше да дойде в Б група,ако отбора няма високи цели ;)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 02 ное 2011 14:09

Еми като си на ясно,защо се явяваш и започваш да даваш акъл.Най-малкото на такива като теб ще седна да и обяснявам.Затова следващият път като не разбираш,няма да се пънеш да пишеш по сумати редове от неща ,които са ти много,ама много далечни.

Lubo_Pld
Контакти:

Мнениеот Lubo_Pld » 02 ное 2011 14:16

Ще се започне с терена и докато той стане има достатъчно време да се изкарат всякакви проекти. А в горатаа лаута не ми се ходи

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 ное 2011 14:19

sky1 написа:Еми като си на ясно,защо се явяваш и започваш да даваш акъл.Най-малкото на такива като теб ще седна да и обяснявам.Затова следващият път като не разбираш,няма да се пънеш да пишеш по сумати редове от неща ,които са ти много,ама много далечни.

:) Sky1, как за толкова години, в които водим различни "спорове" и дискусии не се научихте като поствате и да казвате по нещо съществено бе майна?!!! Айде... като е за неща, които касаят нас е обяснимо да се държите така, ама когато се отнася до вашите неща, да неможете да сте конкретни и съдържателни поне малко-от-малко не върви майна!!! И... какво толкова казах, че да ми отговаряш по този начин?!! Можеше спокойно като толкова много ги разбираш процедурите да ми кажеш - нещата стоят така и така, до момента е свършено това и това, предстои това и това!!! Простично и елементарно!!! От това, което си отговорил сега по нищо не ни става ясно, че си запознат с нещата, за които говориш, но пък за сметка на това аз си получих поредната "порция" майна!!! :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Ботев”