Играта беше много слаба. Играчите ни неможеха да спрат една топка кат хората да не говорим че късите пасове бяха трагични. Нямаше 3 минути в които да играем и разиграваме и да натиснем съперникът. Максимум до с-4 паса и след това грешки. Не виждам никаква промяна в тактически план. Май май ще излезне, че не Хубчев е виновен, ами просто толкова си могат нашите идиоти. Що никой не вика, че играхем дефанзивно сега? Тактиката и състава бяха абсолютно същите като в първите мачове при Хубчев. Това може да говори само, че просто нямаме необходимита класа сред играчите. Сега с Радуканов няма да се променят много нещата. То един футболист кат незнае как да ритне топката, няма как някой да го научи за една седмица.
Истината е че трябва масова чистка в отбора на всякво ниво. Всички пропити със селки манталитет играчи да се махат. Кат разправях преди че играчите са със манталитет на "загубил" ме упрекваха и уверяваха че няма такова нещо. Няма ама ИМА! Тея ритнитопковци свиканаха при митето да са винаги аутсайдери и излизаха на терена за квото стане. Никой не ги обвиняваше кат падат. Ето това е манталитет на загубил. Един играч с манталитет на победител никога няма да приеме загубата и ще изоре терена за да спечели. Всъщност май само Сашо го прави това с своите 36 години. Да видяхте живец в другите? Всички си мардухарстват по терена, щото са смачкани футболистити. Никога не са играли в голямата игра за титли и купи и винаги ще си останат посредствени смешници. Обиколиха хубави отбори ама на бързо ги разкриха, че не стават и сега в Ботев. А ние се заблуждаваме, че са читави играчи. Доскоро и аз се заблуждавах, ама иситната е че са супер зле като морал и психика. А без тва футбол не става.
Ботев - Добруджа 1:0 (FT) петък 14:30ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Ботев - Добруджа 1:0 (FT) петък 14:30ч.
Абе интересно ми е ,че до сега не съм чул футболистите ни да са глобявани за слаба игра, което си е съвсем в ред на нещата.Дали обратното няма да повлия на играта