Ботев - Етър 0:1 (FT) неделя 16 октомври, 2011 16:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Ботев - Етър неделя 16 октомври, 2011 16:00ч.

Мнениеот slash1912 » 16 окт 2011 20:51

malchev написа:Не искам да се заяждам, най-малкото защото уважавам Ботев като отбор.
Но сега ако сте мъже, всички които се изхвърляхте и говорихте тъпотии предварително, едно извинете моля!?
Айде със здраве.. хубаво беше да се набирате предварително :)

Ти ще се извиниш ли за това,че отборът ти повече време лежа,отколкото игра и бавеше времето още от първото полувреме с уникално малоумни изпълнения на аут и "контузии" при всяко единоборсво?!Или за грубата игра (5 жълти и 1 червен картон)?!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 16 окт 2011 22:44

Да го....грехота е такава уникална публика да търпи това!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Бесен съм!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 16 окт 2011 23:41

rado. написа:
botevist82 написа:РЕЗИЛ,ТРАГЕДИЯ,е хора писна ми вече от всякъде,вънка Хубчев и тия некадърни Бо*луци Атанасов и Христов и Стефанов,никаква идея в играта,никакъв точен пас,РЕЗИЛ,ОСТАВКА,разбиха отбора от миналата година и взеха някви некадърни агенти,най слабия отбор на Ботев от създаването,дори със Селския мачкахме в Б група,айде плуйте ме,псувайте но аз нямам нерви вече, :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Прав си :!:

Гледай си отбора и не си ври носа при големите - те пак ще бъдат на върха, защото това е тяхната съдба.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ангел
Местоположение: От "Бирената", през Токио, до Аризона, светът е ЖЪЛТО-ЧЕРНА зона!
Контакти:

Мнениеот Ангел » 18 окт 2011 11:40

Muscarin написа:Да го....грехота е такава уникална публика да търпи това!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Бесен съм!

Уникална е тази част от публиката ни, която непрекъснато налива играчи, треньори и ръководство. Сега ще кажеш, че си го заслужават и в някои отношения ще е вярно, но все пак на стадиона сме за да подкрепяме Ботев и тази "подкрепа" е излишна и изобщо не помага за подобряване на ситуацията.
Любов, предавана 100 години от поколение на поколение! Това е Ботев Пловдив!
http://www.botevplovdiv.bg

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 19 окт 2011 00:14

Ангел написа:
Muscarin написа:Да го....грехота е такава уникална публика да търпи това!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Бесен съм!

Уникална е тази част от публиката ни, която непрекъснато налива играчи, треньори и ръководство. Сега ще кажеш, че си го заслужават и в някои отношения ще е вярно, но все пак на стадиона сме за да подкрепяме Ботев и тази "подкрепа" е излишна и изобщо не помага за подобряване на ситуацията.

Ами до последната минута на мача почти целият стадион игнорираше скапаната тактика на Хубчев,липсата на организация на терена,липсата на удар в очертанието на вратата на гостите,яловите напъните на централните защитници които играеха халфове и негативният резултат.Отбора се подкрепяше до последната минута - за да може да падне случаен гол или два и да спасят главата на Хубчев.Уви това не стана и Хубчев заслужено си подаде оставката.И най-жалкото е,че Марин пое останалите негативи-защото той върна в клуба и сложи на работа куп анонимници на които никой не се сеща да поиска сметка какво работят и как защитават добрите си заплати.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 19 окт 2011 08:58

Ангел написа:

За мен публиката си е публика и не ми е приятно да се делим на тези и онези. В крайна сметка всички сме там, черните овце ги има навсякъде.Естествено ,че не ми е приятно да се държим като селяндури, но пък и някои от хората очевидно са с по-слаби нерви.Останалото е стаден принцип....

Върни се в “Ботев”