Ботев - Етър 0:1 (FT) неделя 16 октомври, 2011 16:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Re: Ботев - Етър неделя 16 октомври, 2011 16:00ч.

Мнениеот карлито » 12 окт 2011 12:35

bianchi написа:
malchev написа:Не знам защо толкова ни подценявата и сте толкова самонадеяни? То е добре за нас това де!
Напук на очакванията, Ботев изобщо не са фаворите, който очаквахме за сега. С тази селекция трябваше да сте първи с разлика, така че се замислете дали нещо не е наред? Междувременно, поне до събота ЕТЪР е на първо място и трябва да ни уважавате!
Дано стане хубав мач, ще се постарая да дойда от София и да подкрепя Етърчето :)
Успех!

Подценяват ви защото направиха Х-Фактор 5 поредни пьти за това иначе прогноза 1Х Етьр няма сили да бие Ботев в Пловдив Още по малко че до момента аз не видях отбор от групата да е надиграл Ботев гледах им всички мачове на запис Ботев надиграват Сьперниците си Единствения отбор който се опьна на Ботев е Любимец

Ееееее,все пак не сме специалисти като Коко в гласът на България/пайнер ;)
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 окт 2011 15:08

След този мач ще сме на първо място в групата и няма да го изпуснем до края!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 12 окт 2011 15:35

slash1912 написа:След този мач ще сме на първо място в групата и няма да го изпуснем до края!!

+1912
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 окт 2011 23:36

1-1

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 13 окт 2011 00:03

malchev написа:Не знам защо толкова ни подценявата и сте толкова самонадеяни? То е добре за нас това де!
Напук на очакванията, Ботев изобщо не са фаворите, който очаквахме за сега. С тази селекция трябваше да сте първи с разлика, така че се замислете дали нещо не е наред? Междувременно, поне до събота ЕТЪР е на първо място и трябва да ни уважавате!
Дано стане хубав мач, ще се постарая да дойда от София и да подкрепя Етърчето :)
Успех!

Никой не ви подценява,вероятно сте добър отбор и аз лично нямам нищо против ЕТЪР,уважавам ви най-малкото защото според мен сте един от последните честни шампиони на България,но в момента смятам,че сме доста по-класния отбор от вас.На всички им е ясно кой ще финишира на първо място тази година и това е съвсем нормално,надявам се вие да сте другия отбор който ще влезе или,ако не вие Нафтата,защото и двата отбора заслужавате да сте в А ГРУПА,но първото място е за нас,сори ;) . Преди първенството хванах бас с един друг Ботевист,той твърдеше,че няма да влезем,аз казах,че ще завършим с минимум 10 точки пред втория.Когато направихме 5-те хикса той ми вика,аз казах ли ти:) . аз съм убеден,че тези 5 хикса не са заради неможене или липса на класа за тази Б ГРУПА,а дойдоха заради подценяване и липса на късмет тези 5 равенства.Та когато Поморие ни водеше с 5 точки увеличихме залога и продължавах да твърдя и пак го твърдя,че ще завършим минимум с 10 точки пред втория.Нямам нищо против вас,добър отбор сте,но разликата с нас е голяма и в Неделя ще се убедите в това.Иначе заповядайте повечко хора на мача за да стане празник и по трибуните,а по-добрия да победи-тоест ясно кой ;)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 окт 2011 19:53

Успех!

Ами да то кат ни видят и всички се готвят за война и от там направихме някой хикс в повече.... но лека полека всичко си идва на мястото. Пилците се броят на пролет така че ..... лек ден и "приятен" мач в неделя
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 15 окт 2011 19:12

Очаквам с нетърпение утре по това време, като погледна класирането, да видя как сме окупирали първото място в групата и да не го изпускаме до края. А преди това - мощно присъствие по трибуните от наша страна!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 16 окт 2011 12:20

5:0 8-)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 16 окт 2011 13:26

Най-бързият гол за сезона даде крила на "канарчетата"-Мисля че така ще се проведе мача,като песен.Това го взех от статия за Норич,но и за нас става.

Върни се в “Ботев”