момчета интересно ми е защо Тодор Тимонов не даде никакво интервю или изяжление когато го дадоха по канал 3, такъв ли е по-принцип или просто е скромен
пожелавам им успехи в новия отбор
Тодор Тимонов и Николай Манчев официално в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тодор Тимонов и Николай Манчев официално в ЦСКА
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
- емо73канар
- Контакти:
еми цска,лимона или както е извистен под тепетата,к.у.р.в.а.т.а. на Пловдив,недаде интервю на канал3,що то той е най големият
,и за да му вземе някои интервю трябва да си запише предварително час.
Сега серйозно ,ако смятате да правите селекция с футболисти от Ботев ,Сливен ,Пирин и други от нашата черга нищо няма да направите.

Сега серйозно ,ако смятате да правите селекция с футболисти от Ботев ,Сливен ,Пирин и други от нашата черга нищо няма да направите.
PLOVDIV PEE 1912 написа:cska_90 написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Е ми, да са ви честити.
Пич,я си кажи честно мнението за двамата(ама наистина реално) като спортно технически качества,че на тебе имам най-голяма вяра!
Ще бъда докрай откровен с теб.АБСОЛЮТНИ Н.Е.К.А.Д.Ъ.Р.Н.И.Ц.И.!Алкохолици и манекени без капка мъжество в тях.
Как може да говорите така за хора,които не получиха и стотинка и въпреки всичко оставиха жалкия ви отбор в групата!Ето затова ще се криете на дербитата и ще ви бият,защото на дербито паднахте вие,падна ботев,паднаха и феновете му!!!!!!!
Хмм,аз пък мисля,че падна Христлофф АД.Факт е,че тези играчи се раздадоха и оставиха отбора в групата

интересно ми е в каква спортна форма са и 2мата особенно състоянието на Николай Манчев който знам че бе сменен по време на дербито с Доко Плд, поради контузия
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
emi_cska написа:интересно ми е в каква спортна форма са и 2мата особенно състоянието на Николай Манчев който знам че бе сменен по време на дербито с Доко Плд, поради контузия
съвсем сериозно ви питам бихте ли ми казали Тимонов и Манчев във каква спортна и физическа форма са те
- емо73канар
- Контакти:
Направи им една голяма софра с ядене и много ама наистина много пиене и ще видиш във каква форма са.

емо73канар написа:Направи им една голяма софра с ядене и много ама наистина много пиене и ще видиш във каква форма са.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
birabecks написа:емо73канар написа:Направи им една голяма софра с ядене и много ама наистина много пиене и ще видиш във каква форма са.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стига бе ,майна.Лимона става.Трябва само да му спрат алкохола и някой да му бие по 2-3 шамара сутрин и вечер, за профилактика
.Сериозно,момчето е здраво,с добър ръст и има нелош удар.Не знам що го псувате така.Според мен може да стане добър футболист.Заеби гела и татусите.Това е задължително в БГ футбола.Справка - Митето,Благо...
благодарш за информацишта, а за Ники Манчев какво може да кажеш. Защото до колкото си спомням той бе контузен на пловдивското дерби.
- rump_shaker
- Контакти:
Нормално да не ги харесваме днешните играчи. Неможе да сме свикнали да гледаме играчи като Видолов, Бакалов, Добревски, Зайцев, Раков и още много такива от близкото минало, и сега да се задоволяваме с днешната продукция. Публиката на Ботев е свикнала да гледа футболни гении на терена а не лекета! Колкото и талантлив да е Лимона, неможе да седи и да гледа от близо мача 90 минути и накрая да се порвъзгласява за Принц на Пловдив. Едно е да имаш талант, друго е да имаш сърце! А днешно време такива играчи няма, рабирам го това и го наричаме всички комерсиализация. Затова и никаде няма да се намери толкоз обичан играч, не само в Ботев.
А иначе съм на мнение че ако с Тимонов се работи правилно, може да стане голям играч. Същото важеше и за Манчев, но той вече удъртя, късно е!
А иначе съм на мнение че ако с Тимонов се работи правилно, може да стане голям играч. Същото важеше и за Манчев, но той вече удъртя, късно е!