Нефтохимик-Ботев 2:2 (FT) на "Лазур"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Нефтохимик-Ботев на "Лазур"

Мнениеот T&T » 19 сеп 2011 19:36

1878 написа:Нафта - Ботев , отлична футболна атмосфера , но доста посредствен футбол . В сравнение с този мач , Черноморец - Локо Пд е направо ШЛ.

Мач с мач не си приличат, а и да се правят сравнения от подобен род е глупаво. Факт е обаче, че на мача Нафта - Ботев имаше поне 4 пъти повече хора от мача Черноморец - Локо Пд
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 19 сеп 2011 23:11

Хубаво ,казал го е някой- но не всички са такива има навсякъде калпави хора.Не може заради двама трима да намразиш отбор.Неприятно е Червей да висиш в нашия форум и да дразниш,всеки иска да е сред бели хора , но така не се постига от всяко общество щете изхвърлят,вразуми се :!: ;)Кажи нещо градивно,тръби за приятелство между феновете на двата отбора.А ти кво само нападки и злъч,после що ви мразем ,а допреди 15 год.не беше така, много си повярвахте ли незнам.Ботев винаги ще си остане колоса на ПЛОВДИВ,дали ви харесва или не,това не може да се промени с вълшебна пръчка,това го знае и баща ти ,и чичо ти,и дядо ти(ако са били от този отбор де) :( С тази пренаписана история много се взехте на сериозно.Че Спартак що не се държат като вас или вие сте по велики от тях :lol: Където из страната да питаш -кой е отбора на Пловдив?,Кой ви харесва?-те щети отговорят -че кой Ботев.Или май не си излизал от мааалата?Ей така сия карате ,аз съм сигурен че не си на повече от 20год.,и си още зелен ,и още вярваш че щъркела те е донесъл. И нямаш един работен ден или пък си ултра смахнат човек-паразит.
Последна промяна от ivan40 на 20 сеп 2011 00:03, променено общо 1 път.

NEFTOCHIMIC1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIC1962 » 22 сеп 2011 17:16

T&T написа:
1878 написа:Нафта - Ботев , отлична футболна атмосфера , но доста посредствен футбол . В сравнение с този мач , Черноморец - Локо Пд е направо ШЛ.

Мач с мач не си приличат, а и да се правят сравнения от подобен род е глупаво. Факт е обаче, че на мача Нафта - Ботев имаше поне 4 пъти повече хора от мача Черноморец - Локо Пд

Аз предпочитам да си гледам Нафтата и Ботев пред една уникална празнична атмосфера. От колкото да гледам мач сякъш че съм в библиотека да има 1000 чoвека публика от които 500 да чоплят семки а другите 500 да пеят повече песни срещу други отбори от колкото да пеят за своя отбор. Мерси ти си си гледай Урода Черноморец и циганите от Доко.

Потребителски аватар
<N>
Контакти:

Мнениеот <N> » 22 сеп 2011 18:39

Бях точно пред положенията за дузпите на нафтата. При първата защитникът на Ботев не игра с топката и дори и не искаше да играе с нея. Груба грешка от негова страна! Момчето го удариха в бедрото и после дори излезе да получи медицинска помощ! Втората дузпа за мен е 100 %! Явно се видя какъв клинч направи на Колев! Казвам ви го с ръка на сърцето. Дузпи имаше! Положението на Курдов за дузпата не го видях от близо и тогава останах с впечатление, че вратарят ни играе с топката първо, но на репортажа се вижда, че явно го спъва! И трите дузпи ги има! И двата отбора имаха положения накрая и можеха да бият, но равенството може би дойде точно за това. Да няма караници, което не се получи обаче! Жалко!

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 22 сеп 2011 18:59

По мое мнение и двете дузпи за Нефтохимик си бяха напълно редовни.Дузпата за нас беше малко пресилена.Хубав мач не отстъпващ на мачовете от А група.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 22 сеп 2011 22:03

Нашата дузпа е 100%
Първата дузпа на Нафтата е 100%
При втората дузпа на Нафтата, нарушение има на 100%, но то започва извън наказателното поле и по всички правилници при това положение се отсъжда фаул от мястото където е започнало нарушението, а не там където пада фаулирания играч.

не че това ни извинява по някакъв начин, просто го споменавам за протокола
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 сеп 2011 22:19

Мачът е минало. Дишам вече по-спокойно. Позволих си обиди и квалификации, но се ядосах на това, че бях искрен, а някои ваши фенове подеха думите ми, като заяждане и обида. Не ми бяха приятни и обидите по отношение на нашите фенове, бройката при гостуванията ни и прочие. Така сте го мислили - така сте го казали. Премълчах приказките и квалификациите към нас, но от днес вече отчетох, че самите ние не можем и не искаме да се защитим ( с малки изключения де). А сами, като не се уважаваме не можем да го искаме от вас де. Иначе бях искрен. Мачът беше между два слаби отбора с добри публики, а резултата повече от резонен. Желая ви успех, а думичката Нефтохимик никога няма да присъства в моите писания поне в този форум. И за да убедя някой от вас и някой от хард феновете на Нафтата, че нямам никакво по-особено отношение към вас , а бях критичен единствено във връзка с този мач ще постна и едно мое писание от преди година, когато и гък нямаше как да кажа...за разлика от оная вечер. Което си - си е.
chernomorets/viewtopic.php?f=7&t=67271&st=0&sk=t&sd=a&start=420
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Ботев”