trakia написа:Незнам майна ,че нашите не са роналдовци и месита е ясно ама ги гледам мъчат се ,опитват се.
Явно големите приказки ,че ще минем като на парад през групата ги накара да си мислят ,че ще се разхождат и от където я ритнат ще влиза и така в началото 1,2,3 Х-а и после вече заиграха и нервите и публиката с натискът си върху им ,нещата станаха по-сложни от колкото всеки е очаквал в тва число и Хубчев.
Отделно всички ни се мятат като на финал на ШЛ и добрали се един път до Х-а започва едно люто лежане ,бавене на играта ,нарушения.Неможе да им се сърдим все пак тези Х-ве остават във витрината на славата им да я красят -Х срещу не кого да е а Ботев Пловдив!!!
Нашите момчета прегарят в това нервно положение и неуспяват да реализират 100% голови ситуации.
Страшен карък е налегнал върху ни. Страшно се нуждаем от добра серия в следващите 7 мача и на зимната пауза както и Бакала и Хубчев споменаха да се търсят вече по-класни имена около ,които да заиграят наличните ни талантливи и млади футболисти ,а някои от тях ,които неуспеят да се докажат до тогава естествено ще поемат по пътеките към други клубове.
2:2 с Нафтата . Е немога да отрека ,че за тях тва си беше страшен празник ,веселба ,хора,ръченици итнт.Подвиг на бургаският футбол!
Гледаме напред към следващият мач и тва е ,твърдо зад отбора!!!
Понеже явно от скоро гледаш футбол и дрънкаш небивалици (както между другото и още няколко твои съфорумници), ще ти цитирам малко статистика, за т. нар. "подвиг на Бургаския (с главна буква) футбол":
Тимовете на Нефтохимик и Ботев са изиграли 20 мача помежду си в А група и 2 мач на ниво югоизточна В група. Нефтохимик има 12 победи 3 равни и 7 победи има Ботев. Головата разлика е 39:25 за Нефтохимик.
Още по-глупаво е да пишеш за лежане и бавене от страна на противника, точно в коментарите за този мач.
Неуместните коментари, на някой от списващите тук, относно дузпите, направо ме карат да се разсмея от сърце. А още по-смешно ми става, като прочета, че едва ли не те са били причината да не победите. Та да ви попитам, вие в този мач колко гола вкарахте от игрова ситуация? Щото аз не се сещам за нито един.
Явно е, че ви тормози факта, че вече имате и гостувания тук таме и отборите ви се опъват, ама айде няма нужда да си чешете излишно самочувствието... просто това едва ли ще промени факта, че не само сте равностойни на повечето отбори в групата, а дори на някой от тях отстъпвате. А иначе ако си ви харесва повече във вашия си филм, живейте си в него и се чудете що губите точки тук и там.
А колкото до "бездарника" Хубчев, нямам лични наблюдения върху треньорската му работа, само знам, че като застана начело на отбора на Черноморец Поморие, го превърна от един обезкървен и посредствен отбор, в отбор стигнал финала за купата, спечелил 1-во място в "Б" група миналата година и победил къде какво може в баражите за влизане в "А" група. А иначе каруцата като се обърне, пътища много.
Сори ако приемате мнението ми за спам, но влезнах в темата очаквайки да прочета повече за футболния празник вчера (определено какъвто и да беше резултата от този двубой, пак бихбил доволен, че присъствах и усетих тази емоция) и се издразних от мегаломанските изказвания на някой фенове. Слезте малко на земята и се опитайте да гледате малко по-безпристрасно на нещата, след като ще коментирате - не е лесно, но не е и невъзможно.
Не знам какво е било качеството на картината, че толкова добре да прецените кое било дузпа и кое не, но според мен (като очевидец на срещата) най-измислената от 3-те дузпи бе точно вашата, защото вратаря изби топката, след което Курдов му се хвърли в ръцете и падна като заслужил артист от народния театър, без дори да е играл с нея, но понеже може да е било зрителна измама, а и не съм гледал великите повторения, на които всичко се вижда, не смея да споря.
Айде със здраве и успехи занапред