Нефтохимик-Ботев 2:2 (FT) на "Лазур"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Нефтохимик-Ботев на "Лазур"

Мнениеот Месершмит » 18 сеп 2011 14:33

Шврнц Тпрунков написа:Случайно да си погледнал състава на Нафтата от тази и миналата година? И ситуацията, при която играхме с тях - и в точково отношение, и във всичко останало? Не, нали? Важното е да се пише на "прима виста"...

Да, знам състава на Нафтата, те са на същия хал като нас, по зле са от миналата година, без Митко Трендафилов и Милен Георгиев, особено в центъра са доста слаби. Вратаря им е трагичен, защитата също, имат само един Сакалиев.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 18 сеп 2011 14:46

ntodorov написа:
Той "подмина" ( не премина) вратаря ни и щеше да замине в Несебър ако не беше паднал. При тази ситуация Курдов никога нямаше да вкара. Бях до ситуацията. Курдов падна артистично, защото нямаше шанс да вкара. Все пак се съгласихме, че е дузпа
де. И автогол си вкарахме, защото нямаше как вие да вкарате...Като гледам само ти твърдиш, че сте ни надиграли и че сте играли по-добре от нас ( дори 2 пъти по-добре) :) . Струва ми се, че още си с жълтите очила. Свали ги бе човек. Истината не боли. Ние я признахме. И тя беше: реален резултат между два слаби отбора. Отбори без защити (Ботев и Нафтата), със слаб вратар и никаква халфова линия ( Нафтата), ялово нападение ( Ботев). Това е картинката. Предполагам че и вашите хора ще я потвърдят, като се върнат.

За такива лаладжии като теб има видео и правилник. Никаде няма правило при което се дава дузпа само ако човека "вкарва" топката. Пусни си видето да видиш хубаво а не да ми дрънкаш глупсоти, да видиш че Курдов след като премина вратаря ви, щеше да настигне топката. Следователно това е игрова ситуация, при която има нарушение, респективно дузпа.

Погледни още нещо от репортажа, как никой от играчите на Нафтата не протестираше, а дори един от вашите тръгна зверски да се кара на вратаря ви за глупавият фаул. И треньора ви дори след мача, каза че това е грешка на вратаря и каза че има дузпа. Вашите също бяха дузпи, поне така смятам аз. И друго беше писал, че сте ни били пресирали. Е днес четох доста медии в които всички единодушно споделяха че Ботев е изтръвал повече положения. Пък вие си притискайте.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 18 сеп 2011 14:55

Незнам майна ,че нашите не са роналдовци и месита е ясно ама ги гледам мъчат се ,опитват се.
Явно големите приказки ,че ще минем като на парад през групата ги накара да си мислят ,че ще се разхождат и от където я ритнат ще влиза и така в началото 1,2,3 Х-а и после вече заиграха и нервите и публиката с натискът си върху им ,нещата станаха по-сложни от колкото всеки е очаквал в тва число и Хубчев.
Отделно всички ни се мятат като на финал на ШЛ и добрали се един път до Х-а започва едно люто лежане ,бавене на играта ,нарушения.Неможе да им се сърдим все пак тези Х-ве остават във витрината на славата им да я красят -Х срещу не кого да е а Ботев Пловдив!!!
Нашите момчета прегарят в това нервно положение и неуспяват да реализират 100% голови ситуации.
Страшен карък е налегнал върху ни. Страшно се нуждаем от добра серия в следващите 7 мача и на зимната пауза както и Бакала и Хубчев споменаха да се търсят вече по-класни имена около ,които да заиграят наличните ни талантливи и млади футболисти ,а някои от тях ,които неуспеят да се докажат до тогава естествено ще поемат по пътеките към други клубове.
2:2 с Нафтата . Е немога да отрека ,че за тях тва си беше страшен празник ,веселба ,хора,ръченици итнт.Подвиг на бургаският футбол!
Гледаме напред към следващият мач и тва е ,твърдо зад отбора!!!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 сеп 2011 14:57

rump_shaker написа:
ntodorov написа:
Той "подмина" ( не премина) вратаря ни и щеше да замине в Несебър ако не беше паднал. При тази ситуация Курдов никога нямаше да вкара. Бях до ситуацията. Курдов падна артистично, защото нямаше шанс да вкара. Все пак се съгласихме, че е дузпа
де. И автогол си вкарахме, защото нямаше как вие да вкарате...Като гледам само ти твърдиш, че сте ни надиграли и че сте играли по-добре от нас ( дори 2 пъти по-добре) :) . Струва ми се, че още си с жълтите очила. Свали ги бе човек. Истината не боли. Ние я признахме. И тя беше: реален резултат между два слаби отбора. Отбори без защити (Ботев и Нафтата), със слаб вратар и никаква халфова линия ( Нафтата), ялово нападение ( Ботев). Това е картинката. Предполагам че и вашите хора ще я потвърдят, като се върнат.

За такива лаладжии като теб има видео и правилник. Никаде няма правило при което се дава дузпа само ако човека "вкарва" топката. Пусни си видето да видиш хубаво а не да ми дрънкаш глупсоти, да видиш че Курдов след като премина вратаря ви, щеше да настигне топката. Следователно това е игрова ситуация, при която има нарушение, респективно дузпа.

Погледни още нещо от репортажа, как никой от играчите на Нафтата не протестираше, а дори един от вашите тръгна зверски да се кара на вратаря ви за глупавият фаул. И треньора ви дори след мача, каза че това е грешка на вратаря и каза че има дузпа. Вашите също бяха дузпи, поне така смятам аз. И друго беше писал, че сте ни били пресирали. Е днес четох доста медии в които всички единодушно споделяха че Ботев е изтръвал повече положения. Пък вие си притискайте.

Първата им и според мен е дузпа, но втората - нарушението /каквото има на 100%/ започва извън наказателното поле т.е. има фаул! Естествено, че това не може да оправдае как сами се натикахме в наказателното си поле при 0:1 - от там дойдоха истинските проблеми, дали треньора така им казва, дали треньора не може да им обясни, че не е това правилния начин - вие си преценете за себе си :shock:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 18 сеп 2011 15:15

sokkoban написа:
Месершмит написа:Не го ли е срам Хубчев да говори глупости след мача, като го питаха що се връща отбора след като поведе в резутата. Момчетата се били връщали машинално и от страх. А миналата година що не се връщаха машинално, що не ги беше страх?

Щото играеха със селата за това!!!
Стига вече дъвкахте едно и също...как не ви омръзна не знам!!!

Но пък играхме контроли със Сливен тогава в А-група и със Спортист Св и Етър играли бараж за А-група и смея да твърдя, че и трите отбора ги надиграхме тотално.

lubzdr
Контакти:

Мнениеот lubzdr » 18 сеп 2011 15:20

trakia написа:Незнам майна ,че нашите не са роналдовци и месита е ясно ама ги гледам мъчат се ,опитват се.
Явно големите приказки ,че ще минем като на парад през групата ги накара да си мислят ,че ще се разхождат и от където я ритнат ще влиза и така в началото 1,2,3 Х-а и после вече заиграха и нервите и публиката с натискът си върху им ,нещата станаха по-сложни от колкото всеки е очаквал в тва число и Хубчев.
Отделно всички ни се мятат като на финал на ШЛ и добрали се един път до Х-а започва едно люто лежане ,бавене на играта ,нарушения.Неможе да им се сърдим все пак тези Х-ве остават във витрината на славата им да я красят -Х срещу не кого да е а Ботев Пловдив!!!
Нашите момчета прегарят в това нервно положение и неуспяват да реализират 100% голови ситуации.
Страшен карък е налегнал върху ни. Страшно се нуждаем от добра серия в следващите 7 мача и на зимната пауза както и Бакала и Хубчев споменаха да се търсят вече по-класни имена около ,които да заиграят наличните ни талантливи и млади футболисти ,а някои от тях ,които неуспеят да се докажат до тогава естествено ще поемат по пътеките към други клубове.
2:2 с Нафтата . Е немога да отрека ,че за тях тва си беше страшен празник ,веселба ,хора,ръченици итнт.Подвиг на бургаският футбол!
Гледаме напред към следващият мач и тва е ,твърдо зад отбора!!!

Понеже явно от скоро гледаш футбол и дрънкаш небивалици (както между другото и още няколко твои съфорумници), ще ти цитирам малко статистика, за т. нар. "подвиг на Бургаския (с главна буква) футбол":

Тимовете на Нефтохимик и Ботев са изиграли 20 мача помежду си в А група и 2 мач на ниво югоизточна В група. Нефтохимик има 12 победи 3 равни и 7 победи има Ботев. Головата разлика е 39:25 за Нефтохимик.

Още по-глупаво е да пишеш за лежане и бавене от страна на противника, точно в коментарите за този мач.

Неуместните коментари, на някой от списващите тук, относно дузпите, направо ме карат да се разсмея от сърце. А още по-смешно ми става, като прочета, че едва ли не те са били причината да не победите. Та да ви попитам, вие в този мач колко гола вкарахте от игрова ситуация? Щото аз не се сещам за нито един.

Явно е, че ви тормози факта, че вече имате и гостувания тук таме и отборите ви се опъват, ама айде няма нужда да си чешете излишно самочувствието... просто това едва ли ще промени факта, че не само сте равностойни на повечето отбори в групата, а дори на някой от тях отстъпвате. А иначе ако си ви харесва повече във вашия си филм, живейте си в него и се чудете що губите точки тук и там.

А колкото до "бездарника" Хубчев, нямам лични наблюдения върху треньорската му работа, само знам, че като застана начело на отбора на Черноморец Поморие, го превърна от един обезкървен и посредствен отбор, в отбор стигнал финала за купата, спечелил 1-во място в "Б" група миналата година и победил къде какво може в баражите за влизане в "А" група. А иначе каруцата като се обърне, пътища много.

Сори ако приемате мнението ми за спам, но влезнах в темата очаквайки да прочета повече за футболния празник вчера (определено какъвто и да беше резултата от този двубой, пак бихбил доволен, че присъствах и усетих тази емоция) и се издразних от мегаломанските изказвания на някой фенове. Слезте малко на земята и се опитайте да гледате малко по-безпристрасно на нещата, след като ще коментирате - не е лесно, но не е и невъзможно.

Не знам какво е било качеството на картината, че толкова добре да прецените кое било дузпа и кое не, но според мен (като очевидец на срещата) най-измислената от 3-те дузпи бе точно вашата, защото вратаря изби топката, след което Курдов му се хвърли в ръцете и падна като заслужил артист от народния театър, без дори да е играл с нея, но понеже може да е било зрителна измама, а и не съм гледал великите повторения, на които всичко се вижда, не смея да споря.

Айде със здраве и успехи занапред

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 18 сеп 2011 15:32

lubzdr написа:[quote="trakia
Не знам какво е било качеството на картината, че толкова добре да прецените кое било дузпа и кое не, но според мен (като очевидец на срещата) най-измислената от 3-те дузпи бе точно вашата, защото вратаря изби топката, след което Курдов му се хвърли в ръцете и падна като заслужил артист от народния театър, без дори да е играл с нея, но понеже може да е било зрителна измама, а и не съм гледал великите повторения, на които всичко се вижда, не смея да споря.

Айде със здраве и успехи занапред
Ти да не беше в на Ботев агитката,че си толкова сигурен ,аз бях там и това си беше100% дузпа.Ние достатъчно си критикуваме отбора,така че и най-малкото съмнение че е измислена ще си го кажем .Ти да чу някой да каже това- не,че съдията повлия малко с едната дузпа и безброй фалове за вас трябва да сте му благодарни.Разгледай старите ни мачове,кога са ни давали дузпи,камоли две,колко дузпи са ви свирени на вас,и тогава виж кои са артистите.И виж да ли някъде Курдов симулира или си изиграва до край положението.
Последна промяна от ivan40 на 18 сеп 2011 15:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 18 сеп 2011 15:46

botev_1912 написа:
Шврнц Тпрунков написа:
Месершмит написа:Аре стига вече с тия села, че ми писна да слушам едно и също нещо. С Нафтата миналата година, така ли играхме?

Случайно да си погледнал състава на Нафтата от тази и миналата година? И ситуацията, при която играхме с тях - и в точково отношение, и във всичко останало? Не, нали? Важното е да се пише на "прима виста"...

Значи сега Нафтата са направили някаква хипер, ултра, мега селекция и наще се насират от страх още като видят с какви виртуози във футбола ще мерят сили?
Сигурно същото се отнася и за Любимец?

Не ми се спори, прав си.
Не натискайте ТУК!

lubzdr
Контакти:

Мнениеот lubzdr » 18 сеп 2011 15:50

сега видях и повторение от мача излъчван в интернет и съм още по сигурен в преценката си. Всеки, който разбира поне малко от геометрия може да прецени по движението на топката, кой е играл с нея, както и всеки непредубеден и безпристрастен наблюдател може да установи какъв подарък е тази дузпа. Вярно е, че съдиите далеч не са безгрешни, а и гледайки на повторението положението на рефера, мога да се съглася, че едва ли този подарък е направен умишлено, но дузпа в тази ситуация не съществува.

Хаха сега направо ми стана смешно, като слушам коментатора. Нямало никаква дузпа, при положение, че от позицията където се намира камерата, абсолютно нищо не се вижда от положението. Спирам да коментирам по темата

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 18 сеп 2011 15:58

lubzdr написа:сега видях и повторение от мача излъчван в интернет и съм още по сигурен в преценката си. Всеки, който разбира поне малко от геометрия може да прецени по движението на топката, кой е играл с нея, както и всеки непредубеден и безпристрастен наблюдател може да установи какъв подарък е тази дузпа. Вярно е, че съдиите далеч не са безгрешни, а и гледайки на повторението положението на рефера, мога да се съглася, че едва ли този подарък е направен умишлено, но дузпа в тази ситуация не съществува.

Хаха сега направо ми стана смешно, като слушам коментатора. Нямало никаква дузпа, при положение, че от позицията където се намира камерата, абсолютно нищо не се вижда от положението. Спирам да коментирам по темата

E то това ако не е дузпа, вашите не знам какво са тогава! За това,че нямахме положения обаче си прав.С Любимец един от головете ни-автогол, сега дузпа и автогол.Е кой да ги създаде и вкара? Хубчев ли? За мен проблема е във футболистите ни.Толкова си могат "милите".План 2012 очевидно няма да го бъде, освен ако пролетта не се случат някакви чудеса, ми дано поне школата върви и стадиона бъде оправен.

Върни се в “Ботев”