botev_1912 написа:След вчерашното фиаско и аз нямам думи с които да защитя Хубчев. Селекцията може да не е най-добрата за България, но за Б група е прилична и ако с футболисти като Кривия, Шведа, Манчев, Тимонов и т.н. не можеш да биеш отборчета като Любимец, където половината им отбор е квалифициран като неставащи за Ботев, то тогава трябва да си подадеш оставката и да си тръгнеш.
+1
Селекцията за Б група е най-добрата от всички отбори. В повечето отбори в тази дивизия не могат и да си мечтаят за такива играчи (поне за такива каквито ги имат

). Да беше само тоя мач, оставка не се подава. Ама това продължава вече 5 мача и най-тревожното е, че май това ще е тенденцията. Да играем грозен и неприветлив футбол.
Търсенето на треньор на Ботев, показа един типичен за България непрофесионализъм в набирането на треньори и екипи. Ще дам пример в Барса, където при назначаването на един треньор, се наблюдава няколко неща. Първото е дали този треньор изповядва традициите на Барселона. Както казаха един тяхен функционер. В Барса трудно се назначават хора, защото трудно се намират подходящите.
В тоя ред на мисли, назначаването на Хубчев е грешка и на ръководството. Според мен е назначен първосигнално, на база финала за КБ или заради познанството си с някой от нашето ръководство, не знам. Но се вижда, че визията на тренера е далеч от визията на отбора ни.