Ботев - Любимец 2:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kanarche
Контакти:

Re: Ботев - Любимец

Мнениеот kanarche » 12 сеп 2011 00:40

Съзнавам, че не е време за оставки, но действително се натъкваме на нещо невероятно- тук ми намирисва на типичен северняшки инат- иначе не мога да си обясня самоубийствената тактика да играеш без нито един чист нападател и то в домакински мач???!!!!!Наистина трябва да си малоумен да започваш мач без Курдов, при положение, че е здрав-даже да приемем, че предприема някакви възпитателни мерки към него, защо тогава не го заменя със Стефанов, въпреки, че за мен той не става, но пък да играеш без нападател- това за мен е глупаво и обречено на провал! А днес Ювентус са играли по схема 4-2-4 - кога ще ги стигнем :cry: :cry: :cry: ?????? Притиснат от публиката и от безизходицата Хубчев сътвори поредната глупост, като размести дори най- стабилното звено в отбора- защитата.Появиха се неигралия цяла година Дънди, който за 10 години няма нито крачка напредък и Киков, който тренира с отбора от 4 дни- разбира се любимците Атанасов и Христов са несменяеми.Наистина не ми се говори за оставки, но поведението на Хубчев е най- малкото странно, ако ли не то той толкова си може и не е за Ботев!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 12 сеп 2011 07:38

botev_1912 написа:След вчерашното фиаско и аз нямам думи с които да защитя Хубчев. Селекцията може да не е най-добрата за България, но за Б група е прилична и ако с футболисти като Кривия, Шведа, Манчев, Тимонов и т.н. не можеш да биеш отборчета като Любимец, където половината им отбор е квалифициран като неставащи за Ботев, то тогава трябва да си подадеш оставката и да си тръгнеш.

+1

Селекцията за Б група е най-добрата от всички отбори. В повечето отбори в тази дивизия не могат и да си мечтаят за такива играчи (поне за такива каквито ги имат ;) ). Да беше само тоя мач, оставка не се подава. Ама това продължава вече 5 мача и най-тревожното е, че май това ще е тенденцията. Да играем грозен и неприветлив футбол.

Търсенето на треньор на Ботев, показа един типичен за България непрофесионализъм в набирането на треньори и екипи. Ще дам пример в Барса, където при назначаването на един треньор, се наблюдава няколко неща. Първото е дали този треньор изповядва традициите на Барселона. Както казаха един тяхен функционер. В Барса трудно се назначават хора, защото трудно се намират подходящите.

В тоя ред на мисли, назначаването на Хубчев е грешка и на ръководството. Според мен е назначен първосигнално, на база финала за КБ или заради познанството си с някой от нашето ръководство, не знам. Но се вижда, че визията на тренера е далеч от визията на отбора ни.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 12 сеп 2011 10:48

boris_an написа:Някой знае ли колко е заплатата на Хубчев?

Какво значение има каква му е заплатата? Каквото си е договорил такова е.

Върни се в “Ботев”